Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
O matko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Chce mi Pan dokopać czy co? Bo nie rozumiem?
-----
A w zycie... Sorry.. w zyciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Dziękuje za CHAMSTWO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
O matko...

Dziewczyno, nie ma konkretnej, jednoznacznej odpowiedzi na twoje pytanie. Wszystko zalezy od dokumentacji, jaka bedzie potrzebna, i urzedniczyny znanego jako saksbehandler. Jak trafisz na chujoze, to bedzie gubil dokumenty, zadal nowych itp. Nie ma ram czasowych - jesli sie myle, niech mnie ktos poprawi.

Co do twoich oczekiwan finansowych - Proponuje dobrze sprawdzic ile zarobilas i ile mozesz otrzymac. Jesli ogarnelas to 1.5G to pieniadze beda tak jak kolega napisal. Jak wiecej to odpowiednio wzroznie zasilek, ale to wciaz nie jest kasa za jaka da sie zyc w N
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
ewelina1419 napisał:
O matko...

Dziewczyno, nie ma konkretnej, jednoznacznej odpowiedzi na twoje pytanie. Wszystko zalezy od dokumentacji, jaka bedzie potrzebna, i urzedniczyny znanego jako saksbehandler. Jak trafisz na chujoze, to bedzie gubil dokumenty, zadal nowych itp. Nie ma ram czasowych - jesli sie myle, niech mnie ktos poprawi.

Co do twoich oczekiwan finansowych - Proponuje dobrze sprawdzic ile zarobilas i ile mozesz otrzymac. Jesli ogarnelas to 1.5G to pieniadze beda tak jak kolega napisal. Jak wiecej to odpowiednio wzroznie zasilek, ale to wciaz nie jest kasa za jaka da sie zyc w N

----
Nic dodac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Zasiłek to około 62% z wynagrodzenia średniego z miesiąca. I tak wychodzi mi około 17500 nok. Chyba nie umrę za te pieniądze. A dziękuje za normalną odpowiedź. Nie wiedziałam, że moje pytanie nie ma jednej konkretnej odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Zasiłek to około 62% z wynagrodzenia średniego z miesiąca. I tak wychodzi mi około 17500 nok. Chyba nie umrę za te pieniądze. A dziękuje za normalną odpowiedź. Nie wiedziałam, że moje pytanie nie ma jednej konkretnej odpowiedzi.

Brutto kurwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
Niepotrzebnie dodałam to brutto wcześniej. Przepraszam... błędy się zdarzają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ewelina1419 napisał:
Niepotrzebnie dodałam to brutto wcześniej. Przepraszam... błędy się zdarzają

Wiec jak masz 17,5k brutto na miech to wylicz sobie, ze nie wystarczy na zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(ewelina1419)
Wiking
17 500 nok nie starczy na miesiąc? Przecież mieszkałam w Norwegii i starczało mniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok