Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
20 Postów

(Tomasz J O)
Wiking
HeartB napisał:
Tomasz J O napisał:
HeartB napisał:
Tomasz J O napisał:
Cortez1 napisał:
KarolinaSzymanska napisał:
czyli jest jakaś możliwość ?
--------
Jest 100% pewnosc... o ile spelniasz elementarny warunek poziomu zarobkow w ostatnim roku. Jesli tak to dodatkowo potrzebny jest : rozum, przebieglosc, cierpliwosc. Na koncu tego bedzie dagpenger.

Nie w ostatnim roku, a co najmniej w poprzednim 2015 roku. Ten 2016 nie wlicza się do podstawy zasiłku.
Natomiast by zasiłek otrzymać, to trzeba było w tamtym roku wypracować 1,5-G, które to jeszcze wynosi 135102-korony brutto.
Można też zliczyć zarobek brutto z trzech poprzednich lat jednak to już wyższa geometria i tylko dla tak wtajemniczonych jak Kortez i Jasta.

-------
Tomaszku, synku, czyz nie napisalem w ostatnim roku????? Ten trwa.

Czyżbyś sobie popił i zapomniał, że masz dwa konta na forum?.
Teraz już wiadomo iż Cortez i Heart to ta sama osobowość.

Co za zaraza gabryśka ma 33 konta !
Ja co najmniej, nie mniej, a teraz Kortez dołączył do tego paczkowego gremium.
Ciekawe iloma jasta operuje chociaż się zarzeka, że tylko jedną dziurę obrabia.

-------
Cysiek33 a ile ty masz kont i po co? Wystarczyloby jedno pod nazwa :Glupi Jas.

Pisałem, że sobie wypiłeś i nie dość iż kont swoich nie pilnujesz,to jeszcze ćma rzuciła się tobie na ślepka i czytać nie potrafisz.
Dlatego powtórzę, gabryśka ma 33 a ja, co najmniej, nie mniej.
Muszem mieć dużo, bo andrzejek kapuś złodziej i damski bokser śle donosy do adminów i blokują mi te konta, juz dziecka kżywom siem paczą bo im tablety zabieram by siem rejestrować co za kanalia z tego gabryska złodzeja i damskego bokserka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
6e6 napisał:
Kyssiu, zwaz, ze ostatnio NAV zastosowal pomysl racjonalizatorski: pisze pismo zapraszajace na tydzien przed terminem, ale.... dosyla go 1-2 dni przed terminem, tak zeby lezakujacy pacjent w PL nie byl w stanie zorganizowac sobie dolotu na termin.

Znam to, kiedys znajomym przyslali pismo w poniedzialek jak wracalem z pracy ze w ten poniedzialek maja spotkanie w nav o 10 rano . Zasilek oczywiscie zabrali

Ale teraz Nav wysyla na kursy Amo, sam na takim teraz siedze, ogolnie fajny kurs bo zamiast kisic sie w domu to mozna z ludzmi porozmawiac. Moim zdaniem juz sie skonczyly lata gdzie siedzialo sie miesiacami w Polsce i ciagnelo panstwowe pieniadze za damski chuj.

--------
Nie skonczyly. Sie tylko nieco skomplikowaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
orlu
(orlu)
Nowicjusz
tytlko skonczony debil sie nie kapnol ze gabriel znowu kradnie cudzie dane osobowe
zwykly prymitywny zlodziej
to scierwo podszywa sie pod inne osoby ,bo sam jest juz skonczony na tym forum
zwykla kurwa z rozkalibrowanym odbytem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok