Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Kacprowicz Damian ..... (2159 niezalogowanych)
69 Postów
Początkujący
Szacunek kolego "Platinum Boarder" dla ciebie właśnie tak jak piszesz . To jest najgorsze że przez długi okres czasu nie martwisz się podają ci prace zrób to i tamto i jest ok. Postanawiasz coś zmienić i na pierwszych stu metrach możesz dostać zadyszki a co gorsza twoje szare komórki troszkę podumarły i tu zaczynają się schody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:
Pierwszy krok jest zawsze byle jaki, ważne że jest Nie mam Ci tego za złe. Proponuję jeszcze w dziale ogłoszenia wrzucić podobny tekst. Też jeszcze niedawno pracowałem w budowlance, po tygodniu siedzenia w domu postanowiłem coś zmienić, posiedziałem kolejne dwa tygodnie i już teraz pracuję. Ważne by coś działać. Widziałem gdzieś jakieś ogłoszenia że potrzebowali murarzy i zbrojarzy, nie pamiętam teraz na jakiej stronie, jak sobie przypomnę i znajdę to podrzucę. Na waszym miejscu szukałbym zleceń na własną rękę, możesz do bumella napisać to doradzi gdybyście chcieli firmę własną otworzyć. Oczywiście zawsze wygodniej jest być pracownikiem, ale zawsze jesteś od kogoś uzależniony.

Grzes, w jakiej branzy znalazles robote, o ile mozesz powiedziec?
Ostatnio sie zastanawiam, czy by nie uciec z tej budowlanki........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Wiemy że zima i nie jest tak łatwo , żyć na razie jest za co ale to tylko żyć Właśnie liczymy na ten bum wiosenny bo nie sztuka jest przepracować 6 miesięcy w roku , to dobre dla emerytów . Tak jak już pisałem szkoda by było się rozejść bo chłopaki są zgrani i mają chęć do pracy No jednak jak nic nie wyjdzie to trudno. Serdeczne dzięki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Grzes203 napisał:
Pierwszy krok jest zawsze byle jaki, ważne że jest Nie mam Ci tego za złe. Proponuję jeszcze w dziale ogłoszenia wrzucić podobny tekst. Też jeszcze niedawno pracowałem w budowlance, po tygodniu siedzenia w domu postanowiłem coś zmienić, posiedziałem kolejne dwa tygodnie i już teraz pracuję. Ważne by coś działać. Widziałem gdzieś jakieś ogłoszenia że potrzebowali murarzy i zbrojarzy, nie pamiętam teraz na jakiej stronie, jak sobie przypomnę i znajdę to podrzucę. Na waszym miejscu szukałbym zleceń na własną rękę, możesz do bumella napisać to doradzi gdybyście chcieli firmę własną otworzyć. Oczywiście zawsze wygodniej jest być pracownikiem, ale zawsze jesteś od kogoś uzależniony.

Produkcja i spedycja produktów spożywczych, chodzi o dania gotowe sprzedawane w 7-elewen, rema 1000, Ikea.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:
Kowalski10 napisał:
Grzes203 napisał:

Produkcja i spedycja produktów spożywczych, chodzi o dania gotowe sprzedawane w 7-elewen, rema 1000, Ikea.

Ok...
To jest juz druga zima prawie bez zadnej roboty. Czasem mam po dziurki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Zagubiłem się na innej przeglądarce. Platinum Boarder jest głównie za dowcipy śmieszne i te drugie, nie wiele ma to wspólnego z pomaganiem innym. Moja metoda poszukiwań była standardowa, CV i list motywacyjny w języku angielskim. Może miałem też szczęście. Wysyłałem wszędzie gdzie mi kwalifikacje pozwalały.
Znalazłem tak na szybko ogłoszenie dla cieśli szalunkowych, wysłanie tam CV nic was kosztować nie będzie.

www.finn.no/finn/job/object?finnkode=21012048

www.finn.no/finn/job/object?finnkode=21025023
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Jak masz jakieś wątpliwośći odnośnie działalności to piszcie do mnie ludzie prości.Nikt wam teraz nie zazdrości.Ale wielu teraz jest gości którzy zapomnieli o radosci, i wielu jeszcze pości.Także nie jesteście w samotności.

Z tego co odebrałem to już przysłowiowej brzytwy się chwytacie.No i to chyba nie zbyt dobry pomysł aby rejestrować działalność.Jak wasz norweski?
Nie mam jednak nic do zaoferowania.Teoretycznie co mogę to powiem.Sam miałem w styczniu małą przerwę.i też powiało chłodem a tu podatek wisi nie zapłacony.Wysłałem może do 10 firm wiadomości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Kolego ja na zasiłku spać nie muszę ale tobie pora chyba na lulu Dzięki za linki przykładowe a co CV to obszerne ma ono być może gdzieś widziałeś jakiś wzorek ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell, ty pijesz? Przy wtorku? Tak w srodku tygodnia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:
Jak masz jakieś wątpliwośći odnośnie działalności to piszcie do mnie ludzie prości.Nikt wam teraz nie zazdrości.Ale wielu teraz jest gości którzy zapomnieli o radosci, i wielu jeszcze pości.Także nie jesteście w samotności.

Bumell, jak wierszem przemowiles, to przynajmniej moglem Cie zrozumiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok