Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Wioletta... tutaj każdy post kończy sie na ogół aferą miedzynarodowa... haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
wioletta1 Jazowska
(wioletta1)
Wiking
to macie wesoło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
no a jak ... nie przejmuj sie... normalka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
franooooo
(franooooo)
Wiking
wesołe to to nie jest jak Pani widzi jaką inteligencję ludzie tutaj posiadaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
wioletta1 napisał:
Ojej Przepraszam chciałam się tylko dowiedzieć a nie wywołać aferę

Pani Wiolu - to jest polska wlasnie. Ciemnota, koltunizm, antysemici, zlodziejstwo, prymitywizm, wiara w boga, ignorancja itp.

Niech sie pani nie przejmuje, prosze sobie poczytac w archiwum jak to jest naprawde w Norge. Nie jest wesolo, a w pani przypadku dochodzi ryzyko rozbicia rodziny, obce srodowisko , praca ponizej oczekiwan, wynajem do konca zycia, brak wiezi z rodzina w kraju, ostracyzm spoleczny itp.
To jedynie zagrozenia a nie pewniki, jednak taka jest norwegia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
wioletta1 napisał:

I TU MASZ PRZEGLĄD RODAKÓW. TACY SĄ MILI I ŻYCZLIWI. MOIM ZDANIEM MOŻESZ SPRÓBOWAĆ PRZYJECHAĆ! KOSZTY WYNAJMU MIESZKANIA SĄ RÓŻNE. MÓJ KOLEGA WYNAJMUJE W TRONDHEIM MIESZKANIE 2-POKOJOWE PLUS SALONIK PLUS KUCHNIA I ŁAZIENKA ZA 9 TYS. KORON. BEZ KAUCJI. TAKIE MIESZKANIE W ODLEGŁOŚCI 20 KM. OD CENTRUM TRONDHEIM MOŻNA WYNAJĄĆ ZA 7-8 TYS. KOSZTY UTRZYMANIA TĘŻ NIE SĄ TAKIE ASTRONOMICZNE. NIE ZWRACAJ UWAGI NA IDIOTÓW NA FORUM. POZDRAWIAM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
najlepiej przyjechac samej ogarnac troche sytuacje a dzieci zostawic u rodziny w Polsce
to najtansza opcja zwlaszcza ze na rodzinne tez sie czeka miesiacami zanim przyznaja /platne od 2 miesiaca pracy/,fak ze wszystko potem wyrownaja
po roku pracy dopiero jest platny urlop i zwrot podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
franooooo
(franooooo)
Wiking
ale z trójka dzieci bedzie pani cieżko zaczac tak od 0. powiem pani tak jeżeli chce pani spróbowac to niech pani przyjedzie sama i sie rozejrzy przynajmniej za ta praca przez chwile bo inaczej tego nie widze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
JohnB napisał:
wioletta1 napisał:

I TU MASZ PRZEGLĄD RODAKÓW. TACY SĄ MILI I ŻYCZLIWI. MOIM ZDANIEM MOŻESZ SPRÓBOWAĆ PRZYJECHAĆ! KOSZTY WYNAJMU MIESZKANIA SĄ RÓŻNE. MÓJ KOLEGA WYNAJMUJE W TRONDHEIM MIESZKANIE 2-POKOJOWE PLUS SALONIK PLUS KUCHNIA I ŁAZIENKA ZA 9 TYS. KORON. BEZ KAUCJI. TAKIE MIESZKANIE W ODLEGŁOŚCI 20 KM. OD CENTRUM TRONDHEIM MOŻNA WYNAJĄĆ ZA 7-8 TYS. KOSZTY UTRZYMANIA TĘŻ NIE SĄ TAKIE ASTRONOMICZNE. NIE ZWRACAJ UWAGI NA IDIOTÓW NA FORUM. POZDRAWIAM!

cysiek, daj pani spokoj. To, ze twoj wymyslony kolega znalazl takie mieszkanie nie znaczy, ze pani wiola znajdzie. Dorosla osoba zaklada najgorszy scenariusz, bo inaczej mozna sie rozczarowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
wioletta1 napisał:

NAPISZ DO MNIE NA PRIV CZYM SIĘ ZAJMUJESZ TZN. JAKI MASZ ZAWÓD. MAM SPORO CZASU I JAKIEŚ TAM KONTAKTY. MOŻE BĘDĘ CI MÓGŁ COŚ PODPOWIEDZIEĆ GRATIS. PODAJ KONTAKT: E-MAIL LUB TEL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok