Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Ok . Nie powinnam była wypowiadać swojego prywatnego zdania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino, to w koncu jak z tą umową o ignorowaniu???

Spoko, tu jest Norwegia, mamy czas (do czwartku) .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
niezapominajka741 napisał:
Ok . Nie powinnam była wypowiadać swojego prywatnego zdania ZDANIE Swoje wypowiadać Możesz i nawet powinnaś , niemniej rób tak by miało to ręce i nogi...
A nie to co jest między nogami...
Ponadto nie strasz nikogo artykułami i paragrafami kodeksu karnego bo Tu na Forum niema GŁUPICH i niedouczonych ludzi a już zwłaszcza w nieznajomości kodeksów...
Bo nawet gdyby i tacy byli to żaden problem znaleźć odpowiednie dane w Internecie...

Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
gabriel napisał:
niezapominajka741 napisał:
Ok . Nie powinnam była wypowiadać swojego prywatnego zdania ZDANIE Swoje wypowiadać Możesz i nawet powinnaś , niemniej rób tak by miało to ręce i nogi...
A nie to co jest między nogami...
Ponadto nie strasz nikogo artykułami i paragrafami kodeksu karnego bo Tu na Forum niema GŁUPICH i niedouczonych ludzi a już zwłaszcza w nieznajomości kodeksów...
Bo nawet gdyby i tacy byli to żaden problem znaleźć odpowiednie dane w Internecie...

Pozdrawiam...

Ja tego nie pisałam do Ciebie Gabriel . Nie pochlebiaj sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:

[/color]

Gabriel nie wierzę ,że to napisałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:Gabriel nie wierzę ,że to napisałeś
Czy Ty nie możesz dać Sobie siana i stanąć Trzy końskie ode mnie...!...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:Gabriel nie wierzę ,że to napisałeś
Czy Ty nie możesz dać Sobie siana i stanąć Trzy końskie ode mnie...!...? .

Nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:gabriel napisał:Czy Ty nie możesz dać Sobie siana i stanąć Trzy końskie ode mnie...!...? . Nie
To stój spokojnie i nie wierzgaj tymi Swymi kulasami ...bo pęta zawiążę i będzie w końcu spokój...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
giovi2 napisał:gabriel napisał:Czy Ty nie możesz dać Sobie siana i stanąć Trzy końskie ode mnie...!...? . Nie
To stój spokojnie i nie wierzgaj tymi Swymi kulasami ...bo pęta zawiążę i będzie w końcu spokój...

Już nie mogę się doczekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
gabriel napisał:

...to ty jej chyba nie znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok