Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje Polskiego prawnika Stavanger Sandnes - Norwegia

4 Posty
Zuzulinka
(Zuzulinka)
Wiking
To bardzo Pilne .Barneverne chce mi zabrac coreczke,Blagam pomozcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Poza prawnikiem pisz (zadzwon ? nagraj rozmowe) natychmiast do Ambasady RP,do Rzecznika Praw Dziecka przy Sejmie - Michalak,do Jurka Owsiaka (zajmowalismy sie z nim tymi sprawami), do MSZ. - Schetyna.
Pusc kopie listow do Kancelarii Prezydenta DUDY z adnotacja "Wojciechowski - biuro prawne)".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
burokracja birokracja a zycie zyciem, jak juz do tego dochodzi to spakujcie sie i wracajacie do domu poki mozecie zrobic to w komplecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Barnevernet nie zna pojecia "chce zabrać".Robi to najpierw a potem "dyskutuje".Wiec jesli jeszcze - w co nie wierze - masz Dziecinę przy sobie to "spieprzaj" z N chocby i na piechotę najszybciej jak możesz. Cuda w Norwegii sie nie zdarzaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Rolf Bertos
(MrNoOne)
Nowicjusz
jakby co to jest fajny Polak Sebastian Garstecki w Oslo...na FB go znajdziesz...heh w Stav to nie tylko Ty jestes pierwszym kom chca zabrac z tego co wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Zuzulinka
(Zuzulinka)
Wiking
Niestety mala jest w osrodku na Madla kolo Stavanger .Jest z nia starszy moj syn 21 bo pozwolili mu isc z nia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Rolf Bertos
(MrNoOne)
Nowicjusz
jedna rodzina wrocila do PL bo ubzdurali se te strazniki i im zyc nie dawali .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Przy pierwszej lepszej okazji trzeba uciekac do Polski, dobro rodziny na pierwszym miejscu. Zycze aby ta sprawa zakonczyla sie dla Pani pozytywnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Zuzulinka
(Zuzulinka)
Wiking
Dziekuje bardzo jutro mam spotkanie z glowna dowadzaca w Barneverne.Moge pasc na kolana zeby corenke odzyskac.Ale wiele sie nasluchalam zlego o tej instytucji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(POLSERWIS)
Wiking
Jezeli jeszcze ci jej nie zabrali to olej to spotkanie biez dziecko i uciekaj z tego kraju. Moj pracownik mial z nimi podobna sytuacje on poszedl na spotkanie z dzieckiem wrocil bez niego. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok