Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8 Postów

(Lodbok)
Wiking
a ja radze ci spierdalaj z dzieciakami do pl ,ambasada ci nie pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(POLSERWIS)
Wiking
Jezeli jeszcze ci jej nie zabrali to olej to spotkanie biez dziecko i uciekaj z tego kraju. Moj pracownik mial z nimi podobna sytuacje on poszedl na spotkanie z dzieckiem wrocil bez niego. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
POLSERWIS napisał:
Jezeli jeszcze ci jej nie zabrali to olej to spotkanie biez dziecko i uciekaj z tego kraju. Moj pracownik mial z nimi podobna sytuacje on poszedl na spotkanie z dzieckiem wrocil bez niego. Pozdrawiam
------------------
Opisz prosze ten przypadek szerzej.Moze sie przydac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Zuzulinka
(Zuzulinka)
Wiking
Corenke odzyskalam.Wzielam przecudowna prawniczke i Dorotke.Spotkalam na swojej drodze Anioly ktore mi pomogly.Corcia jest w domku Nie zycze nikomu tego co przeszlam.I dziekuje Wam za wsparcie na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(tomecki)
Początkujący
Zuzulinka napisał:
Corenke odzyskalam.Wzielam przecudowna prawniczke i Dorotke.Spotkalam na swojej drodze Anioly ktore mi pomogly.Corcia jest w domku Nie zycze nikomu tego co przeszlam.I dziekuje Wam za wsparcie na forum

Gratuluje odzyskania. Prosze jednak wrzucic namiary na prawniczke - to z pewnoscia duzo wieksza pomoc dla innych potrzebujacych niz podziekowania.

PS Pomogli pani zwykli LUDZIE- warto o tym pamietac zamiast o odwolywac sie do mitycznych "aniolow"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Zuzulinka napisał:
-----------------------------
Cieszymy sie,ze tak to sie zakonczyło.....ale podtrzymuje wczesniejsze apele : pakuj sie i wyjezdzaj z corka.Jestes juz na celowniku Barnevernet,nie odpuszcza tej sprawy. W tej kategorii spraw Diabły sa skuteczniejsze od Aniołów.Obym sie mylił....
A co Rzecznik Praw Dziecka RP - na tle Twojej sprawy - dostal to dostal...))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Netina
(Netina)
Wiking
A może coś więcej napiszesz aby przestrzec lub pomoc innym, co to za Dorota. Co było według nich nie tak?? Nie znikam bo jak pomocy potrzebowała to byłaś i blagalas a jak inni jej będą potrzebować to nie pomożesz? ?? Jakaś wiedzę masz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Liljan Andersen
(Liljan)
Początkujący
To dobrze ze to sie tak skonczylo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok