Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukamy 1 lub2 osób na Wyjazd do pracy do Norwegii termin(31.07>30.09) - Norwegia

8 Postów
piotr kowalski
(drhector)
Wiking
Cześć,

jak zostało wspomniane w temacie, szukamy z kolegą 1 lub 2 osób zdecydowanych na wyjazd do Norwegii w podanym terminie.

O nas:
Jesteśmy z krakowa,
obecnie 4 rok studiów.
Angielski - komunikatywny

Uczciwi, kreatywni, solidni i pracowici z poczuciem luzu i dystansu do siebie jak i otaczającej rzeczywistości > takich też osób szukamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:31  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mariusz Nowak
(Griffjard)
Wiking
Piszę się na to tylko nie za bardzo wiem gdzie uderzać i mogę zabrać na pakę w samochód.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:42  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
piotr kowalski
(drhector)
Wiking
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv.

Mariusz Nowak przesłałem Ci wiadomość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
lecicie na żywioł czy macie jakąś konkretną miejscówkę i robotę ?? pytam tak z czystej ciekawości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mariusz Nowak
(Griffjard)
Wiking
Ja po prostu ogarniam temat od paru dni - zbieram wszystkie informacje na temat Norwegii, więc nie mam żadnej oferty. Tak czy inaczej edukuję się i dla przykładu podam, że już znalazłem w necie wzór o standardową umowę o prace jak i podanie o wydanie karty podatkowej - przetłumaczone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Griffjard napisał:
Ja po prostu ogarniam temat od paru dni - zbieram wszystkie informacje na temat Norwegii, więc nie mam żadnej oferty. Tak czy inaczej edukuję się i dla przykładu podam, że już znalazłem w necie wzór o standardową umowę o prace jak i podanie o wydanie karty podatkowej - przetłumaczone.

A na ch..j ci ta umowa, jak robiciny nie znajdziesz? Ocknelista się chłopy deka przy późno. Tak od 5-3 miesięcy.
Ale szukaj wiency dokumentów, wytapetujesz se nimi sciany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mariusz Nowak
(Griffjard)
Wiking
Takie tapety nie w moim guście, ale dzięki za radę - zawsze coś nowego się człek dowie.

PS Jak będzie tapetował daj znać do podrzucę trochę papieru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
piotr kowalski
(drhector)
Wiking
Nadal poszukujemy zainteresowanych osób.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Radi Radi
(Radi)
Nowicjusz
ja jestem zainteresowany takim wyjazdem, proszę o kontakt na prv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
Prezydent_elekt napisał:
Griffjard napisał:

A na ch..j ci ta umowa, jak robiciny nie znajdziesz? Ocknelista się chłopy deka przy późno. Tak od 5-3 miesięcy.
Ale szukaj wiency dokumentów, wytapetujesz se nimi sciany

JUŻ TU NA WAS CZEKAJĄ!!! PŁACĄ TAKIM ZA ROK Z GÓRY!!! I WSZYSTKO ZA DARMO!!! PALNIJCIE SIĘ W TE ŁBY PUSTE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok