Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
CALY KRAJ cos z tego bedzie mial bo jak niebeda rozdawac niektorym osoba pieniedzy ZA NIC na socjalistyczne "widzi misie". To beda mogli skasowac sposoby w jakie jest okradany kazdy obywatel jak chociazby akcyzy powodujace chore ceny towarow w Norwegii....

Myslisz ze KTO jest okradany gdy pieniadze ubywaja ze skarbu Panstwa?? KAZDY KTO PRACUJE I PLACI PODATKI ORAZ AKCYZY JEST OKRADANY! Bo jak wydadza na ulgi to niezostanie by skasowac akcyzy..... wiec zaplacisz za kogos kupujac samochod w Norwegii lub wodke w Monopolu a tamten sobie bedzie smigal zagranica samochodem bez akcyzy oraz imprezowal popijajac trunek bez akcyzy (lub z niska akcyza). CZY moga to w koncu ludzie zrozumiec ze wszyscy sa okradani przez socjalistyczne pomysly??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Wszystko ujebać, dojebać jeszcze wiekszy podatek, dzięki temu więcej muslimów na tym skorzysta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Rafa T.C
(zara666)
Wiking
Polowa nas ze Szwecji siedzi na pendlar avdrag i to wygląda ze jest to możliwe dla wszystkich do końca życia.
Nie ma co jak Krolestwo Norweskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Andre ved mark napisał:
jasta102 napisał:
tyle stron mija polaczku i nie pojąłeś, że ja też biorę
ale mam świadomość iż niesłusznie
czuję się jakbym kradł te pieniądze temu co obok mnie robi
ale ty Polaku nie masz takich problemów

nie chcem ale muszem z kąd my to znamy ??
ta pomyśl głupku przy rozliczeniu w tym roku ... nie bierz !!! uratujesz życie kilku biednych , albo dzieci albo niedżwiedzia polarnego albo nakarmisz głodnych w afryce ! nie bądż typowy zachłanny polak

widzę iż żeś polski kołtunie pominął
że jak co roku zamierzam wydać te pieniądze sponsorując szkolnictwo wyższe w Polszy
na jednej bądź kilku studentkach
zależy, czy ta pierwsza mi przypadnie do gustu wyjątkowo, czy będę musiał dłużej pogrzebać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
Wszystko ujebać, dojebać jeszcze wiekszy podatek, dzięki temu więcej muslimów na tym skorzysta
nie trybisz niemoto, że więcej Królestwu zżera polactwo na pendler kutas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:
[b]
widzę iż żeś polski kołtunie pominął
że jak co roku zamierzam wydać te pieniądze sponsorując szkolnictwo wyższe w Polszy
na jednej bądź kilku studentkach
zależy, czy ta pierwsza mi przypadnie do gustu wyjątkowo, czy będę musiał dłużej pogrzebać

a ja widzę kołtunie że nie czytasz ...
już pisało że krowe ..krowę sobie kup !! na koniec jeszcze mleka udoisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Chodzi o skasowanie wszelkich socjalistycznych udziwnien ABY KAZDY niezaleznie od tego gdzie mieszka placil mniejszy podatek oraz aby niesubsydiowac tych ktorzy np. kupia sobie dom zamiast zainwestowac w dzialnosc gospodarcza lub akcje....

A muzoli w ogole zakazac importu lub zlikwidowac wszelkie zasilki aby sami niechcieli sie "importowac". Kapitalizm to jedyna sprawiedliwosc... A nie ze niektorzy ludzie musza utrzymywac innych bo maja taka a nie inna sytuacje zyciowa lub zainwestowali pieniadze inaczej albo maja np. hobby samochodowe zamiast hytte lub lodzi...

@jasta102: Chyba ty "nietrybisz" ze muslimy wiecej zrzeraja niz "szwedztwo" na pendler status bo oni niepracuja tylko pobieraja. A ci z pendler status musza sobie chociaz wypracowac pensje aby bylo z czego cos zwracac..... Wiec nawet norsk z barneskole by zrozumial ze ktos co dostaje cos z niczego jest wiekszym pasozytem niz ktos komu zwracaja cos z czegos co wypracowal.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
nie trybisz niemoto, że więcej Królestwu zżera polactwo na pendler kutas
ciebie Polaku aż cycki pieką że ktoś ma wiecej zwrotu od ciebie. Ja mam to gdzieś, bardziej drażnią mnie ci co siedzą na zasiłkach bo im sie robić nie chce albo fuchy trzepie +zasiłek i i 40tys na łape ma co miesiąc i śle do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
[quote]FunkyD napisał:

Za jaki huj ktos ma dostac wiecej niz ja?!!!
Bo co bo dojezdza i z rodzina sie nie widzi? Takie zycie!!!

Powinni to ujebiac!!!!

a ja się pytam co z tego będziesz miał ??? lżej ci będzie czy ci przybędzie ??
ja na miejscu tej minister wprowadził bym podatek od zawiści tak żebyś płacił 70% podatku
Wiesz co tu nie chodzi o kase W dupie to mam- stać by mnie było i na zapłacenie 80% podatku od Twojej głupoty gdyby i coś takiego wymyślili Tu chodzi o inna stronę medalu Dam Ci przykład z piątku: kolazuje sobie po mieście, po nattklubach z kumplem z Litwy Zaczynamy od Sandnes, jeszcze dobrze nie doszliśmy a juz widzę i słyszę, idzie takie małe gowno z wrzodami pod pachami i z panna za rękę Słyszę jak co drugie słowo to kurwa i huj i ze mógł ukraść (jebnac) samochód Zenada!!! Takie hujostwo jest pendlerem i jeszcze złodziejem bo mu mało!!! Ci co tu mieszkają normalnie nie rozmawiają w ten sposób
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to za trudne imperatorku dla jasty co by zrozumiał rozłóż mu na czynniki pierwsze ....tak jak przedszkolakowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok