Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
6 Postów
darfons
(darfons)
Wiking
Asikhb napisał:
Ja dostałam bez kontraktu. Jako osoba szukająca pracy. Miałam ze sobą dowód osobisty, paszport i uśmiech od ucha do ucha

A czy byłaś prędzej na policji? i czy byłaś wtedy zameldowana gdzieś w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Nie byłam na policji, nie byłam zameldowana. Podałam tylko adres korespondecyjny do znajomych mieszkających w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
p.alferowicz
(p.alferowicz)
Wiking
Cześć.
Czy zaszły ostatnio jakieś zmiany w procesie uzyskania D nummer? Byłem dziś w UDI po pozwolenie na pracę i pobyt. Powiedziano mi tam ze najpierw trzeba iść do Skate wyrobić D nummer i wrócić do nich a z tego co tu czytałem jest odwrotnie. Ktoś się orientuje jak to teraz wygląda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
Łukasz Ch
(Ch_norw)
Początkujący
cześć,
tutaj masz opisane podstawowe kroki
www.mojanorwegia.pl/zycie-w-norwegii/num...-norwegii-13412.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
p.alferowicz
(p.alferowicz)
Wiking
Cóż za dedukcja. Bez twojej pomocy pewnie bym tego nie zrobił. Jak dobrze że na tym forum są tacy pomocni ludzie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
p.alferowicz
(p.alferowicz)
Wiking
Jak do tej pory to Ty tu warczysz jak wilk. Grzecznie zapytałem o sprostowanie tematu, chyba od tego jest to forum. A jak nie masz nic sensownego do powiedzenia i nie chcesz pomodz to nie troluj, nie każdy siedzi tu 15 lat. Typowy Borowik ktory zjadł wszystkie rozumny i nie pamięta jak sam zaczynał....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok