Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
iwona kolodziej katarzyna barbarewicz Jacek Kowalski Magda Kowalska Monik Kucmierz aniulka30 Grzegorz Makiewicz Monika Grzybowska (6244 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
Pomoglem bo oto sa dane podatkowe dla imienia i nazwiska ktore mi podala (nie podaje go publicznie wiec reszte danych mozna traktowac jako dane naukowe o tym jak wyglada skatteliste:

TXXXXX SXXXXXXXX TXXXX

Skatteåret 2012
Inntekt: 76 452
Formue: 0
Utlignet skatt: 26 057

Forklaring til tallene

Inntekt er summen av skattepliktige inntekter minus berettigede fradrag (for eksempel renter på boliglån, billån eller minstefradrag)

Fødselsår: 1974
Postnummer/sted: 5032 Bergen
Skattekommune Bergen

Wiec jak odliczy sie fradrag i cuda rozne to prawdziwy bruttoinntekt w tym przypadku bedzie okolo 140 000 ale to oczywscie liczba szacunkowa i to jest tylko zarobek na bialo w 2012. Bo za 2013 bedzie dostepny w 2014.

I JA NIECHCIALEM NIKOMU POMAGAC !!! JA TO ZROBILEM ABY POLACY MIELI DOSTEP DO TEGO SAMEGO CO NORSKI! JAKBY BYL REJESTR PUSZCZAJACYCH SIE ZON TEZ BYM PODAL ABY I POLAK MOGL PRZEPATRZEC TAKI REJESTR! UWAZAM ZE KAZDY POWINIEN MOC WIEDZIEC WSZYSTKO O WSZYSKIM A ZWLASZCZA O TYM CO PUBLICZNIE DOSTEPNE.

To moze podasz nam swoje dane???

Ciekawe jak sie czuje glowny zainteresowany, patrzac jak jakis Imprerator wlazi mu w buciorach w zycie prywatne bo kazdy ma prawo to wiedziec........???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Niewstawialem zadnych identyfikujacych informacji leczy te teraz to wlasnie zrobilas wiec szukaj sobie advokata

Moj post jest zgodny z tym co dziennikarze publikuja na temat informacji przykladowych skatteliste i spelnia wszelkie normy. A jesli uzytkownicy w komentarzach podja nieprawdziwe dane lub nawet i prawdziwe to nie moja a ich sprawa proste

100 % legalnie zawsze o to dbam

Dziennikarze podali jak wolno publikowac i tak opublikowalem. A glowny zainteresowany niech sie zglosi do skattetaten to mu powiedza ze to sa wiadomosci publiczne i nikt ich nieutajna. I nie ma to z zyciem prywatnym kogo koliwiek w Norwegii nic wspolnego kazdy ma prawo widziec ile zarabia kazdy inny czlowiek wiec i kazdy inny czlowiek ma prawo wiedziec ile on/ona koniec kropka. Czysta informacja publiczna wedlug Norweskich zasad podana w formie edukacyjnej bez danych osobowych. A to co w komentarzach ludzie dopasowuja i sie domyslaja lub wpisuja dane osobiste to mnie ZUPELNIE nieinteresuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No w.wa debil...
W Twojej kochanej PL do której chcesz wracać by cie za to juz zamknęli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Ta imperator dajesz tak swoje info jak zes taki potężny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak moja kochana PL wprowadzi liste podatkowa to bedzie mozna tak samo robic w PL jak zrobilem. Ale w Norwegii obowiazuje prawo norweskie i zgodne z nim jest wszystko 100 % co zrobilem bez wyjatku

A moje dane sobie znajdz skoro wiesz kim jestem moga cie w 2014tym zainteresowac jak przyjdzie skatteliste, a w 2015tym jak przyjdzie to zwala z nog I nawet ci dopisze na co mam fradrag O ile wiesz kim jestem. A jak nie wiesz to trudno prawo Norweskie daje dostep do danych osob ktore znamy znaczy sie ich imiona i nazwiska

I opublikujesz sobie wtedy te dane na czole nawet i bedzie to legalne o ile pominiesz imie i nazwisko. A ze ktos bedzie mowil ze wie o kogo chodzi to jest legalne.

Ja nie podawalem zadnego nazwiska ani imienia osoby dla przykladu. A co inni pisza na forum nie moja sprawa.

PS. Dane przykladowe moge podawac do woli tutaj bez imienia i nazwiska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no no 50 000 na rok
to jakies 4000 miesiecznie czyli 2000 zlotych

to kto komu ma placic te alimenta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Niewstawialem zadnych identyfikujacych informacji leczy te teraz to wlasnie zrobilas wiec szukaj sobie advokata

Durniu, to autorka rozpoczela poszukiwania podajac imie i nazwisko - nie ja
Ty dodales do tego cos, czego upubliczniac nie miales prawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Jak moja kochana PL

Jak twoja kochana PL ?

Przebrales sie za Norwega, sprzedales jak Judasz za ciut wieksza kase urzedniczyny i na polskim forum zgrywasz Polaka ?

Buhahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ja do niczego nic nie dodawalem tylko jako ogolny przyklad przedstawilem. Osoba przykladu ma brutto okolo 140 000 i po odliczeniu podatku bedzie cos netto kolo 100 000. Wystarczy przeczytac regulamin.

Ja nigdzie nienapisalem kto to jest wiec najwyzej ty lub autorka tematu mozecie sie przejmowac.

Takich ogolnych przykladow moge podawac do woli bez Imienia i Nazwiska upublicznionego a wy domyslac sie mozecie ze chodzi o tego lub tamtego nie moj problem.

Bo jestem Polakiem i czuje sie polakiem i mam oprocz norweskiego to polski paszport z Polskim Imieniem i Nazwiskiem. I nie czuje sie z tego powodu inaczej niz czul sie Putin udajac niemca w swoim czasie. Papierek to swistek ktory ani ziebi ani grzeje.

A ty natomiast to sprzedalas siebie bo z tego co wynika z tego co piszesz to masz meza norska wiec DYMA cie GIERMAN.... i jeszcze probujesz komus cos wytykac. Nieuleczysz tego co cie meczy od tego ze jakichs dupereli sie czepiasz

Buhahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie osieszaj sie - wyrzekles sie polskiego imienia i nazwiska zeby udawac Norwega - w czym te polskie przeszkadzalo ? Mi nie przeszkadzalo i nie przeszkadza. Ze maz Norweg ? To dobrze, ze prawdziwy, a nie przefarbowana malpka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok