Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2645 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
plmokn napisał:
zamknij pysk frajerze chlopak sie grzecznue pyta o pomoc i nie ma moze humoru sluchac twoich bzdurnych wpisow i kilku osob typu truskawka itdd.....nie masz nic do napisania to morda w kubeł smieciu ,...nie zasmiecaj mu watku...
po pierwsze zadnej rady jeszcze w tym watku nie udzielilam,wiec jak to sie mowi trzy h....e w bok ode mnie
a po drugie panie plmokn,to moj wpis na pewno bedzie o wiele bardziej pomocny,niz twoj,bo ja to sobie radze,a ty chcesz zaplacic za to,zeby ktos ci prace zalatwil
wiec logicznym jest,ze kazda moja rada bedzie lepsza od jakiejkolwiek twojej
po trzecie,nie zamiecaj watku haha
po czwarte jestes nieudacznikiem zyciowym z masa kompleksow,a to ci nie wrozy niczego na przyszlosc
pamietaj,ze z wielka dupa wejdziesz wszedzie,a z wielka morda nigdzie...kto wie,czy gdyby nie twoje zachowanie tutaj,juz by ci ktos nie pomogl....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
truskawkowa, ja bym pomogła, ale prostakom szkoda pomagac. dlatego wykasowalam moje wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking

z specjalna dedykacja dla pana Pokemona (powstrzymać sie nie moglem ) i jak juz pisalem gdzies ,lece na rower .....
odetchnac .....sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Hilton nie, nie chodzi o prostaków,
Żle to ujęłaś, bo nie każdy prosty człowiek musi być chamski i ordynarny...,ale wiem o co Ci chodzi

PS.A tak poza tematem-jak spędziłaś Święta, bo już się kończą,wszystko było ok, czy tak prawie ok???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
napisalem ze to drogi kraj
ile chcesz przeznaczyc na wyjazd
moze najpierw sprubuj na Niemcy
tam znalazlem prace wydajac 10 marek przy zarobkach w Pl 100marek /miesiac
nie liczac drogi i samochodu
a tu przezylem z rodzina 7 miesiecy poszukujac pracy
gdzie moje polskie zarobki miesieczne starczaly na 2 tygodnie zycia
I ZA PRACE NIE MUSIALEM PLACIC
a na forom rozne golodupce moga doradzac
a juz napewno taki pokemon zadki jak sraczka nie jest zadnym partnerem do rozmowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Vanessa,prostak to nie oznacza prosty
prostak to mężczyzna prymitywny, zachowujący się w sposób niekulturalny, chamski, prostacki
wiec jak najbardziej prostak
chociaz mysle,ze to jest jeszcze za malo powiedziane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Hilton nie, nie chodzi o prostaków,
Żle to ujęłaś, bo nie każdy prosty człowiek musi być chamski i ordynarny...,ale wiem o co Ci chodzi

PS.A tak poza tematem-jak spędziłaś Święta, bo już się kończą,wszystko było ok, czy tak prawie ok???

"Jest zasadnicza różnica pomiędzy człowiekiem prostym a prostakiem" - to słowa jednego z moich autorytetów. Dlatego śpieszę wyjasnic, ze ujłęłam dobrze
Swieta to dla mnie dni wolne, nic pozatym. Dla dzieci jest mała choinka, a jedzenia było malutko i dzieki temu nas teraz brzuszki nie bolą i nie bede płakała w styczniu ze spodni nie moge wcisnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Ok dziewczyny...poddaje się,
Prosty... prostak...., może być,, pochyły,, byle był człowiekiem godnym tego słowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Sumienny88)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Posłuchaj Sumienny88...,
Masz taki ładny nick,to i na pewno zdążyłeś wywnioskować z napisanych postów,że na chwilę obecną jest bardzo ciężko z podjęciem pracy w Norwegii...
Powtórzę,że dla Ciebie najlepszym , a w zasadzie jedynym rozwiązaniem jest nauka języka, przynajmniej w stopniu komunikatywnym ,a jeżeli będziesz już tak daleko,przypomnij się...odezwij się..., a wówczas być może znajdą się osoby na forum,które będą Ci w stanie pomóc...
Tylko na litość, postaraj się odróżnić osoby Tobie przychylne od tych , które usilnie chcą zaszkodzić...
Wróć tez do czytania na forum wątków poruszających temat pracy w Norwegii...
Obyś nie był kolejną ofiarą pochopnych decyzji...
Życzę powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok