Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2647 niezalogowanych)
1 Post

(smajk)
Wiking
Chwilka , ale z tego co widzialem pare osob dalo Ci uzyteczne informacje , i jedna z nich jest jezyk , wiec nie rozumiem dlaczego sie tak unosicie razem z panem pokemonem??
Widzisz , chyba nie sadzisz ze Ci tu wszyscy zycza zle ? No ja Ci zycze jak najlepiej , uwierz ,ale przedstawiajac sie w swietlle takim jak Pokemon , nie robisz sobie jak najlepszej reklamy, ludzie sa tacy jacy sa, az dziwne ze trzeba o tym pisac , wiec po czesci nie rozumiem , natomiast rozumiem ze moze Cie wkurzac ze zasmiecamy Ci watek , ale powiedz tak zupelnie szczerze , czy np moj post TAK STRASZNIE jak i innych posty , go zasmieca ze potencjalna osoba co bedzie Ci chciala pomoc CI nie pomoze z tego tytulu , bo masz zasmiecony watek .....???? To brzmi az nie powaznie ...pojdzmy dalej , piszac posty , pokazujesz w pewnym dosc okrojonym procencie jaka jestes osoba , wiec sobie nie psuj tego jak to zrobil juz pokemon , i moze nawet nie w malym procencie .
Takze ja bym sie grubo zastanowil nad pisaniem byle czego , bo Ci to byle co nie pomoze , z tego co pamietam chyba byla osoba ktora chciala pomoc Pokemonowi , ale po przeczytaniu jego postow , zrezygnowala , zreszta to nie jedyny taki temat co mi w oko wpadl(ze osoba zaczela sie mowiac delikatnie zle zachowywac), nie trzymam zadnj strony , i nawet jesli tak jak napisales kogos to cieszy ??? i sie tym delikatnie oburzasz , to popatrz co sie z Toba dzieje ????
OBURZASZ SIE BO KTOS NAPISAL COS NA FORUM ??? I GO TO CIESZY A CIE MA ZDENERWOWAC ??
jak dla mnie to zdecydowanie nie powazne , by sie takimi rzeczami przejmowac(choc rozumiem bo czasem popadalem w rozne dziwne spirale umyslu)
Fajnie ze dozujesz lekki umiar w wypowiedziach
Ja naprawde nie sadze aby Ci ktos tu zle zyczyl , no moze ktos by sie znalazl ale.....i co z tego ???
No a wracajac do jezyka , faktycznie , wraz z uplywem czasu od okolo 2005 roku szanse na znalezienie pracy bez jezyka (chocby angielskiego zdecydowanie maleja ) po prostu ludzie sie rozwijaja i albo TY sie rozwijasz albo zostajesz w tyle, musisz sie zmieniac , ewoluowac powoli.
I tez nie oczekuj , ze w ciagu chwili znajdziesz teraz ta prace , owszem moze tak byc , ale sa swieta , ferie swiateczne, jak sadzisz ile osob zawraca sobie teraz glowe praca ?????
I konczac , pokemon pewnie zaraz po mnie pojedzie , jest cholernie przewidywalny albo i nie robiac mi na zlosc po przeczytaniu tego postu
Z mojego punktu widzenia darowalbym sobie takich Pokemonow , ale to ja .
I naprawde zycze CI powodzenia .
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Czy jeżeli ktoś udziela porady żeby bez pewnej pracy i znajomości języka nie przyjeżdżać w tym trudnym okresie do Norwegii to jest najgorszy i źle radzi??
plmokn zastanów się nad sobą, są święta ale widzę że nic Mikołaj rozumu Ci nie przyniósł.
Twoje linki są niewiele warte bez znajomości języka, sam zresztą dostałeś je na tym forum.

Znam kilku tylko Norwegów którzy posługują się Niemieckim, ale jak sami twierdzą nie lubią tego języka.
Suminny88, sprawdź w dziale ogłoszenia na tej stronie, może coś znajdziesz.

Wszystkie rady nawet te krytyczne mają zapobiegać powstawaniu wątków typu:
"oszukał mnie pracodawca"
"mam fikcyjną umowę o pracę"
lub "jak odzyskać moje pieniądze za nielegalną prace"
Jeśli chcesz to sobie poczytaj, jak chcesz darzyć szacunkiem ludzi jak plmokn to może Ci się przydać taka wiedza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Sumienny88)
Wiking
Zdaje sobie z tego sprawę w 100% ,ze najważniejszą role w wyjeździe odgrywa język...
Tak czy siak z tego mi wiadomo to zima jest ciężkim okresem jeśli chodzi o prace..
wiec nie sadze bym cokolwiek znalazł w porze zimowej..

Dlatego mam czas jak na razie na naukę chociażby języka..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
z jezykiem otworzy Ci sie wiele drzwi ....bedziesz zaskoczony
3 mam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
maciek kabyk
(plmokn)
Wiking
dziewczyne sobie znajdz i idz zjedz jakiegos buraka przegryz sałata bo blado wygladasz te wpisy na cala strone co za frajer najlepiej jak zamkniesz pysk albo chlopakowi wkleisz jakis pomoncy link warzywniaku
a watpie zebys na zywo odwazyl sie wyjakac do mnie slowa pokemon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
plmokn napisał:
zamknij pysk frajerze chlopak sie grzecznue pyta o pomoc i nie ma moze humoru sluchac twoich bzdurnych wpisow i kilku osob typu truskawka itdd.....nie masz nic do napisania to morda w kubeł smieciu ,...nie zasmiecaj mu watku...

ja z pytaniem odnosnie funcjonowania forum.
czy ktos tu moderuje i daje ostrzezenia oraz bany za tego typu epitety?
nie wyobrazam sobie takiego jezyka wsrod cywilizowanych ludzi..lawka pod blokiem,wiejski przystanek autobusowy,dresy z 4 paskami..tam i owszem..lecz kiedy czytam taka chamowe,dobre jedzenie przestaje smakowac..
pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
a nie mówiłem /pisałem
chyba powinienem zmienic profesje na np.....astrolog , przepowiadacz przyszlosci , moze wróżek jakis
a czy Ty nie widzisz ze jak na ta chwile to TY właśnie mu szkodzisz swoimi wypowiedziami ???
mam nadzieje ze juz nic nie napisze w 'nie temacie' a bardziej w temacie , czego i Tobie zycze
i nie wiem czy rozumiesz , postaram sie jasniej
w tym wlasnie MOMENCIE pokemon - TY - TAK TY - CZYLI 'JA' CO TO CZYTAM - PSUJE WLASNIE SUMIENNEMU post , tylko tego nie widze bo ...mam ograniczone pole WIDZENIA .
lub w innym jezyku ,
śśśluchaj psiujeś pośsta właśśsnie , wieććć siobie daluj , tlośśśke pśśieśśiadziaśśś , wieććć się uśśpokoj śśśkoda ziiicia , ććlowieku ,sie denelfujjjeśśś jakby to Tobie ciośśś sie dzialo.... śśśpokojnie , ottychaj , śśśpokojnie...

moglbym to jeszcze naryswac ....i tak zrobie
tu masz instrucione

picasaweb.google.pl/smajkbb/PokemonInstructione#

przepraszam , postaram sie juz nic tu nie pisac ...nie w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Fajnie smajk, że tym rysunkiem zmierzasz w stronę humoru...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
plmokn napisał:
dziewczyne sobie znajdz i idz zjedz jakiegos buraka przegryz sałata bo blado wygladasz te wpisy na cala strone co za frajer najlepiej jak zamkniesz pysk albo chlopakowi wkleisz jakis pomoncy link warzywniaku
a watpie zebys na zywo odwazyl sie wyjakac do mnie slowa pokemon

widze ze nie pomylilem sie za wiele ..gangsterka..
ja tez watpie zeby odwazyl sie wyjakac na zywo do Ciebie pokemon, po tym co pokazujesz na forum . ja moglbym powiedziec Tobie to prosto w oczy, tyle tylko ze przyjechalem do Norwegii z zamiarami zupelnie innymi od Twoich..zapisz sie na kickboxing,silownie lub cos w tym stulu..to troche pomaga,wiesz..
pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
plmokn napisał:
zamknij pysk frajerze chlopak sie grzecznue pyta o pomoc i nie ma moze humoru sluchac twoich bzdurnych wpisow i kilku osob typu truskawka itdd.....nie masz nic do napisania to morda w kubeł smieciu ,...nie zasmiecaj mu watku...

No i jak tam młodzieńcze osmarkany,
wypłakałeś już wszystkie żale?
A nosek wytarłeś chociaż w chusteczkę ,
czy też w mankiet
Może tak strzel sobie jeszcze lufkę,
bo pewnie zapasik świąteczny nie wyczerpałeś jeszcze
A na pewno jeszcze coś naskrobiesz,chętnie posłucham.
Przecież mamy taką zdolną młodzież
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok