Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Agencja CBR Joanna Suszyńska-ktoś ma doświadczenia? - Norwegia

178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Kolega dostał propozycje pracy w oslo przez tą agencje, praca jako mechanik samochodów ciężarowych.Czy ktoś coś słyszał o tej kobiecie albo agencji?to jakąś ściema i naciągactwo czy prawdziwa uczciwa agencja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(kaskakrzysiek)
Wiking
moj mąż jest zatrudniony przez ta firme w norwegi i polecam!! to nie oszustwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
marcemil napisał:
Kolega dostał propozycje pracy w oslo przez tą agencje, praca jako mechanik samochodów ciężarowych.Czy ktoś coś słyszał o tej kobiecie albo agencji?to jakąś ściema i naciągactwo czy prawdziwa uczciwa agencja?

Suszczyńska pracowała kiedyś w Fagformidling. Kobieta z jajami, to jej trzeba przyznać.
To dzięki jej ogłoszeniu o pracę jestem tu gdzie jestem.
Wtedy czyli w 2008 zapewniali w Szczecinie intensywny kurs norweskiego.
Jeśli nic się nie zmieniło, to pracujesz dla nich 6 miesięcy a później jak kumasz swoją robotę to przechodzisz już na zatrudnienie bezpośrednio do warsztatu.
Jeśli ktoś jest wyjątkowo kumaty (szczególnie elektronika) to pracodawca może ''wykupić'' takiego najętego pracownika wcześniej.
Ja akurat siedzę w osobówkach, ludzie od nich którzy jechali na ciężarówki lub autobusy mieli kurewsko dużo nadgodzin.
Jeśli masz jakieś jeszcze pytania to wal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
a macie do niej jakiś namiar???
jestem zawodowym kierowcą na busach
chętnie skontaktuję się z nią bo w googlach koleżanki nie można znaleźć

pozdrawiam
Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
TomaszJar napisał:
a macie do niej jakiś namiar???
jestem zawodowym kierowcą na busach
chętnie skontaktuję się z nią bo w googlach koleżanki nie można znaleźć

pozdrawiam
Tomek
chodzi o mechanikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
jesli jestes mechanikiem pracy jest od h...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Berta5)
Wiking
Witam.
Muszę parę słów napisać na temat tych wyjazdów z tej firmy, wymienionej w tytule. Mój mąż też wyjechał do Norwegii za ich pośrednictwem. Niestety, ale został oszukany, kłamią, ale to wszystko doświadczyć na miejscu. Mąż miał rzekomo pracować w warsztacie samochodowym pojechał tam, ale się dowiedział, że nic im na ten temat nie wiadomo. Pisząc to chciałabym ostrzec wszystkich przed tymi wyjazdami. Nie dajcie się oszukać tej agencji i tej ww. pani. !!!
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
grzegorz terepet
(walek50)
Nowicjusz
witam pracuje aktualnie przez ta firme jako mechanik samochodowy wszystko ok pieniadze na czas kontrakt podpisuje sie przed wyjazdem wiec ze kogos oszukali zajechal i niema pracy takie info jest wyzsane z palca tylko do jakiego warsztatu trafisz i jak będziesz postrzegany to loteria kontrakt masz na 6mc ale czesto jest tak ze zatrudniaja cie na zastepstwo i nie wiesz ile popracujesz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
julek Tomasz
(8375)
Wiking
Ja też mam z nimi pozytywne doświadczenia. Pracowałem dla nich i wszystko było ok. Trzeba pamietać że oni zapewniają tylko start, od delikwenta i szczęścia zależy jak będzie dalej.
Tak jak pisze Klimek dziewczyna jest z jajami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok