Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
No q.wa widać was wszystkich co siedzibie w mieszkaniach na 40 metrów albo pokojach!
Ty 2013 z tego co pamietam 8 lat tu tymczasowo siedzisz ile za ten czas pieniędzy na wynajem ci poszło 500 tys? Nieruchomość nigdy nie traci wartości a ostatnio dobrze idzie w górę .
Na przełomie dwóch ostatnich miesięcy ponad 7 % .
Wiec ja was wszystkich " tymczasowych" sie pytam dlaczego ludzie kupują mieszkania pod wynajem itd?
Bo to zawsze jest interes tylko mądre głowy wola jak szczury mieszkać a w Pl dwa samochody itd.

Jesli chodzi o mnie to mieszkam tu 12 lat i nie mam potrzeby brac kredytu w Norge bo mam dom 200m2 w Polsce,a jesli ktos jest odwazny to ja wcale nie neguje ze jest to zla inwestycja,a jesli chodzi o samochody to zostawie bez komentarza bo widze ze dobrze mnie zapamietales,na co mnie stac tym jezdze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gosia1973 napisał:
są też ludzie, którzy planują emigracje na 10 lat i chcą sie tylko dorobić
super
ty tak naprawdę
czy dla jaj to wypisujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
To niech taki ktoś nie pierdzieli gościowi ze sie nie opłaca.
Pasuje ci wynajem to proszę bardzo ale jak ktoś chce tu żyć i pyta sie o kredyt to sie mówi jak sprawa wyglada.
A i nawet na 5 lat sie cos opłaca kupić ponieważ po tym czasie ponosisz tylko koszta odsetek
A na czynsz składają sie i odsetki i kredyt który to zazwyczaj właściciel mieszkania opłaca z czynszu.
A i przy okazji mając dom mozna wynająć np. Hybel za 5000
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
popieram odpowiedź.. też jestem takiego samego zdania w tym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gosia1973 napisał:
PJ - tak to nie mów - każdy ma inny sposób na życie - wiesz ile ludzi w Polsce ma własne 40m2 i sie cieszy niemiłosiernie a jeszcze wiele nie ma i nie bedzie miało nic... jeżeli ktoś ma dzieci to i decyduje sie na emigracje - to logiczne, że planuje wyjazd na 20-30 lat a może i do emerytury, ale są też ludzie, którzy planują emigracje na 10 lat i chcą sie tylko dorobić i nie opłaca im sie domu kupować ponieważ ten dom stoi wybudowany ale w Polsce - kij ma 2 końce... rację mają i jedni i drudzy - wszystko zależy od celu jaki sie ma
I tu sie zgodze zToba w 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
2013 napisał:
P.J. napisał:
No q.wa widać was wszystkich co siedzibie w mieszkaniach na 40 metrów albo pokojach!
Ty 2013 z tego co pamietam 8 lat tu tymczasowo siedzisz ile za ten czas pieniędzy na wynajem ci poszło 500 tys? Nieruchomość nigdy nie traci wartości a ostatnio dobrze idzie w górę .
Wiec ja was wszystkich " tymczasowych" sie pytam dlaczego ludzie kupują mieszkania pod wynajem itd?
Bo to zawsze jest interes tylko mądre głowy wola jak szczury mieszkać a w Pl dwa samochody itd.

Jesli chodzi o mnie to mieszkam tu 12 lat i nie mam potrzeby brac kredytu w Norge bo mam dom 200m2 w Polsce,a jesli ktos jest odwazny to ja wcale nie neguje ze jest to zla inwestycja,a jesli chodzi o samochody to zostawie bez komentarza bo widze ze dobrze mnie zapamietales,na co mnie stac tym jezdze

Pl blachy i bez komentarzem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A i powtarzam 300 dni w roku jak szczury an65 pan i władca na wlosciach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
2013 napisał:
P.J. napisał:

Pl blachy i bez komentarzem

Obecnie i polskie i norweskie ,do wyboru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
Chyba wiesz z autopsji,mieszkam tu na 40 m2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
P.J. napisał:

a Ty JP jak mieszkałeś w Polsce jak szczur czy od urodzenia jak Pan?

a może inaczej...

gdybys nie wyjechał do Norwegi zwyczajnie się dorobić to jak byś teraz mieszkał jak Pan czy jak szczur??

kur* ludzie co sie z wami dzieje... kasa wam rozum odebrała??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok