Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
26 Postów

(corvinus)
Wiking
ale jestescie smieszni i prymitywni ludzie a szczegolnie marianekk......ludzie gdzie wy macie mozgi i oczy.....jak lepiej zyje w Norwegii a w Polsce jest co raz gorzej to powiedz do czego mamy tam wracac i zycze wam powodzenia w poszukiwaniu pracy w Polsce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:
To teraz rozumie dlaczego taki jestes przemadrzaly warszawiaku.Moja zona pracuje i ja pracuje a nawet jak sam pracowalem to nam satrczalo na rodzine 2+1 na miesiac.To tylko cie stac na podnoszenie szlabanow chyba jestes bez szkoly albo masz tylko zawodowke ukonczona hahaha.....Nie boj sie ja swoja rodzine nakarmie bo od czasu do czasu wpada fucha......wiec nie zaprzataj sobie tym glowy prymitywie......

czytac, to ty czytasz,ale nie rozumiesz ni chuja co czytasz!
Pewnie masz srednie, wiec srednio czytasz, srednio piszesz i srednio kumasz

aaaaaaaaaaaaaaa pamietaj, ze od fuchy trzeba podatek odprowadzic ty norku smieszny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
a moze powinien zapalcic ten co mnie wynajla.ale teraz to dales plame chlopie ze hoho....a moze jeszcze pojdziesz mnie podkalowac ze podatku nie zaplacilem od tego i zapamietaj sobie nawet jak bede mieszkal w Norwegii 30 lat nigdy nie bede Norwegiem.....teraz juz wszystko jasne jakim ty czlowiekem jestes zabawa sie w SS hahaha hihihihihi hehehe.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:
ale jestescie smieszni i prymitywni ludzie a szczegolnie marianekk......ludzie gdzie wy macie mozgi i oczy.....jak lepiej zyje w Norwegii a w Polsce jest co raz gorzej to powiedz do czego mamy tam wracac i zycze wam powodzenia w poszukiwaniu pracy w Polsce....

zarabiaj pieniązki i odkładaj, bo tu tez kiedys sie skonczy, a gdzie wtedy pojedziesz?

Nie mysl o przyszlosci dalszej niz 3 lata, bo to cie zgubi i pójdziesz z torbami!
Wtedy okaze sie kto był prymitywny, kiedy wrócisz z podkulonym ogonem....
Ile ty masz kurwa lat, zeby nie widziec i nie myslec o tym co dzieje sie dookoła?
Nie widzisz, ze nawet potezna gospodarka jaką sa niemcy kuleje, ponad pół europy pod kreską, ameryka tez ledwo zipie!
Myslisz, ze eldorado tu bedzie trwało wiecznie i kreciło sie w nieskonczonosc?
Jestem tu juz 7 lat i widze co i jak sie zmieniło od mojego przyjazdu i musze cie zmartwiic, bo idzie ku złemu niestety z kazdym dniem.....
Biorąc kredyt buraku na 30 lat, mysl o dziecku i najblizszych,a nie marzy ci sie szybki zysk!
A jak cie chuj strzeli na tej twojej budowie, po 10 latach spłacania ODSETEK?
Naczytałes sie kretynów o 7% zysku,etc ?
Głupi jestes i srał cie pies! Ja takich kretynów nie załuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:
a moze powinien zapalcic ten co mnie wynajla.ale teraz to dales plame chlopie ze hoho....a moze jeszcze pojdziesz mnie podkalowac ze podatku nie zaplacilem od tego i zapamietaj sobie nawet jak bede mieszkal w Norwegii 30 lat nigdy nie bede Norwegiem.....teraz juz wszystko jasne jakim ty czlowiekem jestes zabawa sie w SS hahaha hihihihihi hehehe.......

co za mosiek

wyjebane mam na twoej podatki!

Ja robie swoje i potrafie liczyc, czyli licze na siebie,a nie na łaske z banku!

moje motto > nie mam kasy, nie kupuje!
Kupie jak bede miał!
To sie nz.pokora i rozwaga > uczyli cie tego twoi rodzice ?
Jesli tak, to trafił im sie tłumok i nie nauczyli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
widac po slownictwie ze jestes prymityw i tyle.........albo zali ci ze inni biora i cos maja a ty tylko odkladasz na kupe kasiore i tylko patrzysz jak cyferki ida do gory.....twoje eldorado tez skonczy sie jak przyjdzie kryzys i wtedy bedziesz mogl sobie z tych pieniedzy tylko tapete zrobic w domu hahaha.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
marianekk napisał:
corvinus napisał:

co za mosiek

Kupie jak bede miał!

ty to Zyd moze jestes......warszawski zydzie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(corvinus)
Wiking
marianekk napisał:
corvinus napisał:

co za mosiek

Kupie jak bede miał!

od moich nie zyjacych rodzicow to z dala koziolku matolku....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:
widac po slownictwie ze jestes prymityw i tyle.........albo zali ci ze inni biora i cos maja a ty tylko odkladasz na kupe kasiore i tylko patrzysz jak cyferki ida do gory.....twoje eldorado tez skonczy sie jak przyjdzie kryzys i wtedy bedziesz mogl sobie z tych pieniedzy tylko tapete zrobic w domu hahaha.....

wiesz o zyciu tyle, co ja systemie immunologicznym ptaków

Masz racje zal mi > ale dlatego, ze biora i traca całe zycie, nosząc w zębach ostatnie pieniadze!

Mnie sie udało bez brania i przy okazji zyłem na niezłym poziomie : )

Jak przyjdzie kryzys, to najbardziej porzadanym bedzie..... pieniądz!
Skąd ty sie kurwa urwałes burku?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
corvinus napisał:

od moich nie zyjacych rodzicow to z dala koziolku matolku....[/quote]

przykro mi, ze tak wczesnie odeszli, bo była szansa zeby cie czegos wiecej nauczyli.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok