nawet do sprzątania musisz miec papierek,ze to potrafisz...a zresztą myslę,że i tak wszystkie te odp które uzyskałes nie przekonuja cię,bo sobie myslisz a nóz widelec trafię robotę...tylko napewno nie zima a wiosna może się cos ruszy,ale ty budowlanki nie znasz,jezyka tez,więc zadaj sobie pytanie co będziesz tu robił polonistykę wykładał? w przedszkolu pracował? prócz tego nic innego nie posiadasz w swoim fachu,więc co?czemu tak upierasz się na Norwegie skoro post wyżej napisano ci ze tu wszędzie prócz ludzi pracuja maszyny-zabaweczki jak ja to mówię,gdzie będziesz mieszkał,czy stac cię będzie na łózko w pokoju nie mówiąc o czymś lepszym...jak jest praca gdzie indziej to próbuj tam,bo tu nawet przez firmy rekrutacyjne pracy nie dostaniesz,bo tak naprawdę nie masz fachu w ręku tz z tego co piszesz...no ale jak się uparłes to zapraszamy tylko nie napisz pózniej postu pt

OMOCY

ja nie wiem przeglądacie fora i nic z nich nie wiecie i wniosków nie wyciągacie tylko podniecacie się tą Norwegią jakby tak chętnie wszystkich przyjmowała i pracę dawała,naczytacie się w PL głupot w gazetach,marzycie o wielkich pieniądzach i wspaniałym zyciu usłanym niczym tylko norweskimi koronami,ale poczytaj ilu prosiło o pomoc i dlaczego ,bo z tego jak widze to nigdy nikt nie czytal
,tylko czytaja lub słysza jakie zarobki a ilu wypłat nie dostało to już żaden aliens nie czytał bo po co tylko wciaz każdego dnia te same pytania...z głupiec można