Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty
Wiola W
(wiola218)
Wiking
czego ty tak kazdemu jezdzisz.Po prostu zle ujelam to w zdaniach co chcialam sie dowiedziec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiola218 napisał:
jakbys skladal karty meldunkowe to bys byl w temacie,...
Nie jest żadną tajemnicą a tym bardziej czymś wstydliwym ,że się jest akurat na permiteringu...
Gdybyś BYŁA BARDZIEJ OCZYTANA TO BYŚ TAKICH GŁUPOT NIE PISAŁA W MOIM KIERUNKU...!.
AKURAT...!!!. BYŁEM NA ZASŁUŻONYM PERMITERINGU TRZY MIESIĄCE i takowe TOTOLOTKI wypełniałem regularnie i w terminach...ORAZ WALCZYŁEM ZAŻARCIE Z MOIM PRACODAWCĄ aby ten permitering trwał tak długo jak się tylko da...

A gdy się już prawie nie dało tego utrzymać to specjalnie sprowadziłem rodzinkę do Norge aby tylko być na ukochanym płatnym permiteringu i to w okresie MAJA I CZERWCA...
DLATEGO FORUMOWA NATURALNA BLONDYNO...znowu pudło...!!!... bęc...bęc...bęc...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiola W
(wiola218)
Wiking
Gabrielu ja pierwszy raz takie cos skladam,i chcialam sie tylko dowiedziec czy jesli pisze Kan sendes inn: 31. oktober 2009 czy to jest jakis problem jesli nie moge na to kliknac,bo co bedzie jak nie bede mogla kliknac na to i wsylac jutro karty?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
jutro bedzie prostokat z napisem Send meldekort i to masz kliknac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiola W
(wiola218)
Wiking
czyli po prostu jest to w jakis sposob automatycznie robione ze tylko mozna wyslac karte tego dnia co oni napisza na internecie a nie wczesniej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Nie mozesz wczesniej tego zrobic bo w miedzyczasie moga cie skierowac na jakis kurs albo dostaniesz etat lub jego część,moze byc odwołanie z zasiłku....i wtedy twój meldunek bedzie zły...dlatego są konkretne daty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
logowalas sie dzis
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
.. ..
(Uni)
Wiking
Wiolaoczywiscie nie mozesz wyslac wczesniej, bo meldekort wysyla sie za dwa ostatnie tygodnie, a nie dwa do przodu...idąc tą drogą.. wysylasz meldokort dokladnie po dwoch tygodniach od wyslania poprzedniej meldekort.. zasada jest prosta.. nie mozesz wyslac wczesniej bo skad wiesz czy jutro nie pojdziesz do pracy, albo na chorobowe

Pozdrawiam

P.S. nie przejmuj sie docinkami... kazdy kiedys zaczynal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiola W
(wiola218)
Wiking
Logowalam sie i juz jestem w temacie, zle wczesniej wytlumaczylam na forum o co mi chodzilo to chyba ze zmeczenia.ale dziekuje bardzo za pomoc.A kiedy wysylaja pieniazki na konto po zlozeniu 1 karrty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiola218 napisał:
.....A kiedy wysylaja pieniazki na konto po zlozeniu 1 karrty?
Wszystko zależy od OSLO-NAV- niemniej pieniądze na konto wpływają regularnie średnio co dwa tygodnie ,ja tak miałem w każdym bądź razie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok