Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Powiem tak, ten co sie nie zna na pracy malarskiej to niech sie nie wypowiada, bo tylko robi zamieszanie. Mam męża malarza i wiem co jest 5.

Jesli Zbyszku bedziesz robił to na czarno, bez tego MVA to tyle ile powiesz za godzinę tyle powinien Ci norek zapacić. I zawsze lepiej zniosą cenę na godzinę niż od całości która tutaj podają z kosmosu dosłownie. Wiem, że praca na czarno jest karalna ale norki często biora do tego takich ludzi niż mieliby zatrudnić firmę. Oni sporo oszczędzają i są skąpi.

Ale zrobisz jak będziesz uważał. Jak byś miał jakies jeszcze pytania pisz smiało, nie zniechęcaj sie ludzmi ktorzy moim zdaniem chętnie by Ci ta robote odebrali ( tak chodzi mi OPTIMUS REAKTYWACJA )

Dziewczyno jestes chora ! Ten tekst byl po to, zeby ukazac mu ze za takie pieniadze kazdy to zrobi!Jego prace mam gdzies! Mamy w 2012 ordrereserven na 17mln jezeli wiesz co to znaczy. Mam doswiadczenie, bo mam meza malarza!! jestes po prosty smieszna. Twoj facet klepie domki na godziny i co on moze wiedziec o wycenie? Wiesz co to jest innkjøper / kalkulatør? tym sie wlasnie zajmuje na grube miliony wiec rozpedzam sie do odbierania pracy chlopaczynie na privat markecie. Cholernie mnie to ekscytuje bo pewnie nie mam za co zyc.

Zbyszku - wez na godziny jak radzi tepak co ma meza malarza - od domkow ! Grubo zarobisz.
Powiesz 150/t
O.5 dnia umyjesz, 1,5 poskrobiesz, 4 - 5 dni pomalujesz + 0,5 dnia za okna
Ok 7-8 dni roboczych, 80 x 150= 12000 nok. Ale jestes zarobiony!!! KUrwa podziel sie z ta tuptusiowa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hinn bygg, tuptus, mir cos tam - tak jak myslalem. jestescie leszczami z kompleksami i stawki "norweskie" nie dla was. Ja takie mam od 14 lat . Jestem inz i specjalista. Pojecia nie macie o rynku i wycenach, koncze z leszczynami idzcie dzielic prace na " dla norwegow i dla polakow"
tyle.

Ps cena zalezy od plotkow i podloza pod drabine Jezeli sie orientujesz glabie to jako firma nie mozesz malowac domu z zewnatrz z drabiny. Wlasciciel moze ty nie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Leszczem to chyba sam jestes. Wypraszam sobie takie teksty. Ja wiem co mówię. Mój mąż pracuje w firmie malarskiej u norwegów od 6 lat. I chyba sam klepiesz domki.

Najlepiej zbesztac kogoś kto normalnie odpowiada na pytania zadne na forum a nie wymadrzanie sie jak Twoje. Wiem o czym piszesz, nie jestem smieszna ani nie jestem chora. oraz ma pojęcie spore na temat malowania oraz pracy w tym fachu i o stawkach rownież. Więc przestań kogos wyzywać i ubliżac rodzinie jesli jej nie znasz !!!

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ty,inzynier,specjalista,akrobata,ty to jestes pewnie laks.14 lat doswiadczenia,to jest pikus z moim trzydziestoletnim,jedna reaktywacja dla ciebie to zamalo,musisz mniec wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
30 lat doswiadczenia pewnie na kiblu. A wycenia za 25000. Spadaj do pedzla chlopczyku bo o wycenach nie wiesz nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ty inzynier jestes tepy jak stado oedzacych imadel.rozpedz sie do najblizszej sciany tylko murowanej i walnij w nia glowa,to moze ci troche rozumu przybedzie,a i glowka zacznie ci lepiej pracowac.zyj dalej w tej swojej reaktywacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
...Ja takie mam od 14 lat . Jestem inz i specjalista. Pojecia nie macie o rynku i wycenach, koncze z leszczynami idzcie dzielic prace na " dla norwegow i dla polakow"
tyle....

A Świstak siedzi na Lifcie i zawija w pozłotka ...
Ech Inżynier ... widzę , że łatwo jest Opieprzać Innych , Tym Twoim Wyniosłym Pisarskim Tonem .
A sam Zniżasz się , poniżej Dopuszczalnej zawodowej Normy ...
WSTYD ... panie Szefuncio ... Gańba ...!!! .
---
Co ty porównujesz jakąś Jednostkę , która chce sobie dorobić z Nudów , Do Legalnej Firmy , która Ma Prawne Wymagania i obostrzenia ...
Grasz Tu Jakiegoś Megalomana i Wszystkich masz za Nic .
---
Ja Osobiście twoje Przytyki w Moją Stronę , Jak wiadomo OLEWAM , ba gdyby nie było z twojej strony jakiejś wycieczki pod Mój Tekst , to pomyślał bym Iż zachorowałeś na Normalność .
---
Ech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Masz pojecie to prosze?

3 ganger helsparkling, mellomflekking, 1 strøk grunning, 2 strøk maling.

strimling, 2 g sparkling, mellomflekking, 2 strøk maling.

2 g helsparkling av betong himmling med V fuge, grunning, 2 strøk maling me d pva maling glans 5.

Podaj ceny chocby ma to tuptusiu przy powierzchni 2500, 1200, 300 m2

slucham

edit: glupek z 30 latami tez sie moze przylaczyc. AAa i dodaj jeszcze støvbinding av betonghimling 40000m2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Majstrze z polskiej budowy - nie mieszaj sie bo juz to przerabialismy i nic nie powiedzialez z powodu indolencji. Wiec prosze cwaniakuj gdzie indziej, Zazwyczaj sie nie wlaczam w takie dyskusje ale sluchac idiotyzmow od tych pseudo- innkjøperow nie zdzierżę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Ty jesteś regularny debil. Ja rozumiem że snią Ci sie te twoje miliony ale czas juz sie obudzic pajacu. tak przykladowo w stavanger firma o naprawde znaczacej renomie za prace malarskie bierze 500 nok plus mva za godzine od lba. To ile godzin musieli by malowac za te twoje 70 000 za 250 m2? a jesli chodzi o samo malowanie. ne trzeba byc mgr inzynierem zeby dobrze pomalowac dom. a detale naprawde maja znaczenie jesli chodzi o czas. chlopak zapytal sie mniej na jakiej zasadzie mozna wycenic fuche a ty wyjezdzasz ze swoja firma i obrazasz wszystkich. jesli posluchalby ciebie to jestem pewny ze owy wlasciciel z usmiechem na ustach podziekowal by mu. Szkoda slow panie biznesmenie z koziej paly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok