Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy, a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracac
joanna62 napisał: Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy, a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracac
nie no widzę że koleżanka oblatana w przepisach, tyle że jej się pewnie nie chciało czytać całego tematu bo po co?
to ja mam pytanko do koleżanki, mianowicie jak przeniosę ten zasiłek do PL i po trzech miesiącach nie znajdę pracy to NAV mnie ściągnie siłą do NO (ekstradycja pewnie i każe tu brać zasiłek lub co gorsza pracować?!?
Zuzu napisał:...to ja mam pytanko do koleżanki, mianowicie jak przeniosę ten zasiłek do PL i po trzech miesiącach nie znajdę pracy to NAV mnie ściągnie siłą do NO (ekstradycja pewnie i każe tu brać zasiłek lub co gorsza pracować?!? ...Z U Z U...!!!
Więcej taktu... bez wkładania do kontaktu .
Wszak to pisze Kobieta ... bez względu na kolor Jej włosów ...
Anna82 napisał: A co ma kolor włosów do tego Ma tyle samo ...
CO...
Twoje stwierdzenie Anna82 napisała:
Hejka. Jesli byles na zasilku dla bezrobotnych w Norwegii to mozesz przeniesc go na 3 miesiace do Polski w ramach tego, ze szukasz tam pracy,a pozniej powiedziec, ze prace znalazles i nie wracać...
Anna82 napisał: Ty to jednak jesteś mądrala nikt Cię nie przegada DLACZEGO...
Nieraz zdarza się i Mnie napisać jakąś BZDURĘ ... i na zwróconą LOGICZNĄ uwagę potrafię przyznać się do popełnionego błędu ...
Nie jest to co prawda częste zjawisko na Nieboskłonie Tego Forum ... jednak czasami się trafia ...
Jak
...Zorza Polarna...
gabriel napisał: Anna82 napisał: Ty to jednak jesteś mądrala nikt Cię nie przegada DLACZEGO...
Nieraz zdarza się i Mnie napisać jakąś BZDURĘ ... i na zwróconą LOGICZNĄ uwagę potrafię przyznać się do popełnionego błędu ...
Nie jest to co prawda częste zjawisko na Nieboskłonie Tego Forum ... jednak czasami się trafia ...
Jak
...Zorza Polarna...
Zacmienie slonca czesciej sie zdarza niz ty ORMOWCU przyznajesz sie do bledu..
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.