Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid szymczak g....l garncarz Pawel Syposz Magda M. Lucy Lucy Mariola ... GENERAL1 Darek1234 Grzegorz Makiewicz Maciej Trzcinski AnnaFizia Lukasz Chrast (13752 niezalogowanych)
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
azyl soker napisał:
Azyl mam i co w tym dziwnego tylko głupek nie chce nic za darmo ja chce i mam! Coś wam powiem pracujcie sobie po 50 godzin dziennie w tym forde czy tam song og masejobe taka prawda nie zancie się tu na niczym, komentujecie nei znając jakie przpiesy są w Norwegii pracujecie nadgodziny kasy nie dostajecie za to i co głupio wam teraz. Ja mam po ludzku wszystko zrobione i 400 pr/ta ja stary i głupi myślałem że doba ma 24-y godziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Stary i na żartach się nie znasz, wyolbrzimiłem to dlatego bo tak jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
ha powiadasz konwencja haska???? ale konwecja ta nic nie mowi o azylach???? ciekaw jestem jaki paszport otrzmales ??? bo przecioez polski ci odebrano?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
dzwoniłem sobie z ciekawości do UDI, chociaż ciężko się dodzwonić bo dość długo się czeka , ale dowiedziałem się że w szczególnych przypadkach azyl w Norwegii jest przyznawany na podstawie orzeczenia rady UDI
są to różne przypadki życiowe, społecznościowe , jednakże musi być potwierdzone na papierze że potrzebuje się pomocy ze względu na..... itd.
więc być może w tej sprawie został przyznany azyl , każdy ma inne życie więc nie można wykluczyć niczego
poza tym nie wiem czy się orientujecie ale w tym kraju dużo pieniędzy przeznacza się na omsorg czyli opiekę --- kto powiedział że polakowi się nie należy ???
czyli że co jesteśmy gorsi od jakiegoś murzyna czy pakistana???
ma rację gość -- skoro można to niech korzysta na zdrowie --- nikomu nic nie ukradł , nic nie zrobił , dostał szansę a wy mu tylko zazdrościcie
zawistny ten naród polski --- sam nie zje a drugiemu też nie da
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja sie tylko zastanawiam... jesli dostal ten azyl oczywiscie.. po co mu norweskie obywatelstwo przy takich duzych zarobkach ja twierdzi??? chyba tu czegos nie rozumiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Byłem dziś w sklepie z kolegą i naszym opiekunem. Jaja na fula nawaliłem cały kosz, jedzenia oczywiścei tez z najwyższej pułki typu: Gilde, Tine, Norge itp. Piwa chyba na dwa tygodnie. Gościu to jeszcze pchał ale jaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
azyl soker napisał:
Byłem dziś w sklepie z kolegą i naszym opiekunem. Jaja na fula nawaliłem cały kosz, jedzenia oczywiścei tez z najwyższej pułki typu: Gilde, Tine, Norge itp. Piwa chyba na dwa tygodnie. Gościu to jeszcze pchał ale jaja

Przekonales mnie wreszcie: zawsze chcialem, ale nigdy nie bylo mnie stac na zarcie firmy "Norge". Zazdroszcze...

Co do opiekuna, to nie dziwie sie, wiem, ze potrzebujesz! I jeszce "pulki" byly, podejrzewam, ze HMKG!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
ty gościu malinowy, podobno masz taką ciężką sytuację materialną w Polsce, a ty kupujesz jedzenie z najwyższej półki i do tego piwo???
Brak mi już słów do ciebie

A ten opiekun to z tego zakładu psychiatrycznego w którym mieszkasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
azyl soker napisał:

dra til helvete og sug satans kuk da... bruker du tusen kroner per handlevøgn her i norge og hva med familie din i polen nå da?? FAKE FAKE FAKE....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
dzwoniłem sobie z ciekawości do UDI, chociaż ciężko się dodzwonić bo dość długo się czeka , ale dowiedziałem się że w szczególnych przypadkach azyl w Norwegii jest przyznawany na podstawie orzeczenia rady UDI
są to różne przypadki życiowe, społecznościowe , jednakże musi być potwierdzone na papierze że potrzebuje się pomocy ze względu na..... itd.
więc być może w tej sprawie został przyznany azyl , każdy ma inne życie więc nie można wykluczyć niczego
poza tym nie wiem czy się orientujecie ale w tym kraju dużo pieniędzy przeznacza się na omsorg czyli opiekę --- kto powiedział że polakowi się nie należy ???
czyli że co jesteśmy gorsi od jakiegoś murzyna czy pakistana???
ma rację gość -- skoro można to niech korzysta na zdrowie --- nikomu nic nie ukradł , nic nie zrobił , dostał szansę a wy mu tylko zazdrościcie
zawistny ten naród polski --- sam nie zje a drugiemu też nie da

Ty jestes popier.....y i to zdrowo w swoim watku wpisujesz sie z drugiego profilu i sam sobie odpowiadasz i kto tu ma naje..ne i nie wymieszane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok