Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid szymczak g....l garncarz Pawel Syposz Magda M. Lucy Lucy Mariola ... GENERAL1 Darek1234 Grzegorz Makiewicz Maciej Trzcinski AnnaFizia Lukasz Chrast (13756 niezalogowanych)
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
Nie no siedze czytam i leje,dupny ten gosciu no i jego kolega!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
Sabsia napisał:
Nie no siedze czytam i leje,dupny ten gosciu no i jego kolega!!!!!

No ja nie wiem, czy taki dupny - tyle osób potrafił zaangażować, tyle osób rozbawić. Jestem pewien, że gdyby chodziło o prawdziwy problem pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał.
No, może zlitowałaby sie jakaś kobicina, albo ktos tam jeszcze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
W poniedziałek zobaczymy kto się będzie śmiać. Ten co się śmieje ten się śmieje ostatni. Han ler ler sist tak kolega mi powiedzial. Widać jak sie znacie no ale poczekajmy do poniedziałku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
Jak już chcesz pisać po norwesku to pisz tak jak się powinno pisać!
Nie bój się, na necie można sprawdzić czy jakis Polak dostał azyl czy nie i nie omieszkam to sprawdzić.
Jak narazie to w tym roku żaden! No ale zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
Ja cos mam wrażenie że on zarabia 400NOK na godzinę tylko że nocami w Oslo tuż przy Karl Johans Gate obok wszystkich tych czarnych kobiet które tam też pracują. One też się tam zielenią zajmują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w sumie ciekawe jak to będzie bo osobiście się z takim czymś nie zetknąłem , ale przepisy cały czas się zmieniają i być może po tej całej aferze z tą Rosjanką która przebywała tutaj nie legalnie coś się zmieniło , bo niby mieli coś zmienić --- całkiem to możliwe , ja nie wnosiłem podania o azyl to nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Radek zobaczysz mam mądrego kolege on wszystko wie. I ma do Ciebie pytanie ile sie na poczcie zarabia, i jaką tam masz funkcje? Listonosza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
Aha. Czyli to on jest głupi a ty ten głupszy. Ja się nie chwalę ile zarabiam bo to nie jest twoja sprawa. Jeżdzę sobie ciężarowym i czasami pracuję, czasami nawet podjeżdzam do twojej kobiety jako jej prywatny listonosz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Czyli pracujesz neidaleko Alty tak? Bo tam mieszka i pracuej moja żona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
no i co mistrzu? dostałeś ten azyl czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok