Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid szymczak g....l garncarz Pawel Syposz Magda M. Lucy Lucy Mariola ... GENERAL1 Darek1234 Grzegorz Makiewicz Maciej Trzcinski AnnaFizia Lukasz Chrast (13761 niezalogowanych)
93 Posty
Początkujący
to ile potrzeba ci za godzine pracy żeby ci na życie starczyło??? 100.000NOK???

teraz pracujemy firmie która zajmuje się porządkami na ternie całego oslo i okolicach , jest tam jeszcze kilka wolnych miejsc pracy , stawki normalne za godz. 400 nok średnio a w weekendy 50% więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
ale mi kolega mówi, że mogę mieć azyl to co mam nieskożystać, matka chora ojceic alkoholik, muszę pieniądze wysyłać do Polski aby utrzymac rodzine. A samemu mi zostaje jedyne jakaś połowa tj + - 20000 NOK to co to jest mój koega ma trzy razy tyle co ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
sciema.....
kolejny klon na forum.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
weź cos ciężkiego do ręki i pierdolnij się mocno w głowę, a i może tego twojego kolegę też. Jeżeli masz problemy finansowe to zgłos się do socjalu. Azyl możesz dostać jak w kraju ojczystym będzie zagrażało ci niebezpieczeństwo albo smierć, a nie bieda.
Daj znać jutro jak poszło w UDI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
nie odp to nie pisz dociera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
cholera gdzie jest Veileder jak jest potrzebny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Velieder to osoba co pomaga dostać azyl? Wiesz mi zagraża bieda od której mogę umrzeć i całą rodzina więc więcej powdów juz nie trzeba. A jak byłem na policji mówili do mojego kolegi że możemy się starać bo biedni jeśtesmy i takei mamy prawo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Polecam złożyć podanie o azyl do Korei Północnej, nie słyszałem jeszcze żeby ktoś narzekał na życie tam, no i bardzo mały odsetek wyjeżdżających z tego kraju, wiec musi ludziom żyć się tam dostatnio.

P.S. na alkoholika w rodzinie to 40 mln Polaków by mogło starać się o azyl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Zuzu ty pewnie już masz i teraz myslisz że tylko ty możesz dostać. Odpowiedź brzmi mylisz się! ta mi mówi kolega co się zna bo robi już tu 1,5 roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
Początkujący
a dlaczego oni do ciebie tego niepowiedzieli? Tylko do twojego kolegi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok