Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dla tych, co chca dokopac GABRIELOWI! - Norwegia

Czytali temat:
(797 niezalogowanych)
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Zgodnie z sugestia Limetki, wyczytana gdzies tam na forum, postanowilem zalozyc ten oto temat.
Zeby nie bylo niedomowien: osobiscie to do Gabiela nic nie mam, chociaz nie zawsze sie z nim zgadzam. Jezyk ma ostry, zlosliwy jest, ale mnie osobiscie nie rusza to tak, jak innych.
Ale wkurza mnie, ze czegokolwiek nie chce poczytac, to zawsze konczy sie dyskusja pomiedzy wyzej wymienionym Gabrielem, a kims tam, kto zostal urazony czy obrazony przez niego. Teraz sprawa bedzie prostsza dla wszystkich, wlacznie z samym bohaterem tego posta, ktory bedzie mogl odpowiadac wszystkim swoim smiertelnym wrogom w jednym miejscu.

Tylko ostrzegam: Gabriel to nielatwy przeciwnik, mnie samemu drza rece podczas zakladania tego tematu. Jednak nie pierwszy juz raz poswiece sie dla uratowania ludzkosci i byc moze sam zostane zjedzony przez niego razem z kopytami i ogonem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
to uciekaj moze uda ci sie tak jak losiowi z pewnej opowiesci he he
on uciekl ciebie zjedza
smieszny pomysl z takim postem,ale co tam tobie sie dostanie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Witam.Nie jest moim zamiarem ci dokopać gabriel tylko próbuję cie zrozumieć.Mówisz że cię wkórza głupota piszących posty i niezrozumienie tekstów czytanych czy też swoich i dlatego tak zajadle ich tępisz.Widzę że chcesz być naszym nauczycielem ale niewiem czy wiesz że nie uczeń jest głupi tylko nauczyciel jest do dupy jeśli nie potrafi go czegoś nauczyć .A może ciebie tępiono w kraju i dlatego zwiałeś do norwegi.Ludzi z takim wigorem i zapałem trzeba w kraju żeby prostowali ten chory kraj .Odrazu nadmieniam że ja się do tego nie nadaję,jestem za nerwowy i zaraz bym oponentów powystrzelał To tyle narazie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Z takim postem, ktory wzywa do "dokopywania" komukolwiek to uwazalbym troche, przy naszej narodowej tradycji dokopywania wszystkim wokol tylko nie sobie to bardzo szybko przeciazony zostanie serwer MN i .... no dupa bedzie bo strony nie bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:
....postanowilem zalozyc ten oto temat.... .
Aby nie było TEN...TEGO...OWEGO... ,że olewam...
....................................................................... .

Niemniej będę musiał zgłosić się do administratora aby jakieś tantiemy z tej okazji MI WYPŁACIŁ bo teraz to na pewno wpływy wzrosną ....

A MNIE z tego kopania to raczej będzie coś tam boleć i jak przeczuwam to dosyć porządnie...
To może na środki uśmierzające bul WYŁOŻY...chociażby...
.... by było sprawiedliwie....
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Taki jestes madrus a ortografia tragiczna....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SUZII napisał:
Taki jestes madrus a ortografia tragiczna....

Jak Ktoś niema nic mądrego do zaoferowania w danym temacie ... , a mimo tego chce zaistnieć na siłę ... to zawsze za Ortografię przeciwnika się bierze ...
To tak naukowo nazywa się .. ERYSTYKA..
Niemniej Ty "SUZII"nawet w tej dyscyplinie jesteś totalne - 0 -
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
I... CO !!!.... CISZA...???

Gdzie są CI wszyscy co tak strasznie pyszczyli... złorzeczyli... i..." doradzali"...

WODA W GĘBIE I CICHO POD MIOTŁĄ ...?

Z tego widać to tylko faktycznie jedynie jak na razie
odważyła się "SUZII" fanatycznie nawiedzona ....
Niemniej jak fanatycznie tak nieudolnie...

ECH.... nudno tu jakośik .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
Widzisz Gabriel... musisz wrocic na poprzednie forum... tam miales godniejszych przeciwnikow... moze i dlatego ze czasem rzucala sie na Ciebie wieksza ilosc przeciwnikow ktorzy potrafili byc jeszcze bardziej zgryzliwi niz Ty sam jestes... Ogolnie nic do Ciebie nie mam chyba nawet nigdy z Toba nei wdawalem sie w dyskusje ... ale uwazam ze przsadzasz czasami ... ludzie sa rozni ... jedni bardziej inteligentni drudzy mniej ...a i zyja na tym padole rowniez debile... ku temu nie ma watpliwosci .... nie latwiej jest po prostu odpuscic?? zamiast wyrzywac sie nad tymi mniej inteligentnymi idz na silownie do pubu a noz poznasz jakas mila pania i cala zlosc nagle uleci z Ciebie
Tylko zeby nie bylo ze staje po z jednej stron sam nawet nie wiem czemu napisalem te wypociny ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A o którymże to forum myślisz...?
Bo nie mogę skojarzyć ...
Ogólnie jestem uczestnikiem 5 podobnych tematycznie ... i na każdym staram się udzielać jako tako...
Niemniej na jednym z pozostałych jestem przymusowo urlopowany na czas bliżej nieokreślony ze względu na fakt , że podobno moje wypowiedzi pod adresem jednego z uczestników poważnej dyskusji zagrażają temuż uczestnikowi w Norweskiej egzystencji ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok