Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(796 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hahaha dobre zagrazaja egzystencji musiała byc to rozmowa na piesci ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
hmmm mowie o forum z Anniken jako szefowa ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oj tam wyzwał mnie od głupkow to mu sie nalezało ...
ale ten tekst o egzystencji tak mnie rozbawił ze nie mogłam tego nie skomentowac )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
traveleroslo napisał:
hmmm mowie o forum z Anniken jako szefowa ....NO ....to TAM... jestem cały czas obecny ...
Niemniej poziom konwersacji jest tam całkiem inny / - pięć półek wyżej-/ takie czy też inne TYPY podobne do Mnie nie maja za dużego pola manewru bo są pilnie monitorowane ...i w razie wychyłki po łapach..
Dlatego zaglądam tutaj aby dać sobie odrobinę słownego luzu ...

Tam... obrazowo trzeba być raczej w garniturze , białej koszuli i nieodzownym krawacie ... a tu wystarczą tylko wytarte dżinsy i poplamiony farbą podkoszulek...

Natomiast ja myślałem ,że piszesz o forum z niezależną i samodzielną pod każdym względem- PANIĄ WŁAŚCICIELKĄ ELĄ-

...ALE SZA BO SIĘ WYDA...a chce tam wrócić ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
FORUM - moim zdaniem jest miejscem publicznym, w którym każdy ma prawo nieskrępowanie wyrażać swoje opinie i poglądy. Wolność słowa i poglądów powinna być jak najbardziej szanowana, a wszelki próby napiętnowania uczestników forum powinny być odbierane jako atak na te wolności. Każdy ma prawo brać udział w dyskuji czy to w "dżinsach" czy w "garniturze" - lub nie i jest to indywidualna sprawa każdego z uczestników debaty. Jeżeli ktoś zabiera głos w danej sprawie powinien sobie zdawać sprawe, że może się spotkać z krytyką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
.[/quote]NO ....to TAM... jestem cały czas obecny ...
Niemniej poziom konwersacji jest tam całkiem inny / - pięć półek wyżej-/ takie czy też inne TYPY podobne do Mnie nie maja za dużego pola manewru bo są pilnie monitorowane ...i w razie wychyłki po łapach..
Dlatego zaglądam tutaj aby dać sobie odrobinę słownego luzu ...

Tam... obrazowo trzeba być raczej w garniturze , białej koszuli i nieodzownym krawacie ... a tu wystarczą tylko wytarte dżinsy i poplamiony farbą podkoszulek...

Natomiast ja myślałem ,że piszesz o forum z niezależną i samodzielną pod każdym względem- PANIĄ WŁAŚCICIELKĄ ELĄ-

...ALE SZA BO SIĘ WYDA...a chce tam wrócić ...[/quote]

Masz racje co do poziomu... w sumie przegladam to forum od kilkunastu dni i poza tym ze cigle ktos z kims sie sprzecza to za wiele sie nei dzieje... ale nie chce tez oceniac tegoz forum poniewaz nie siedzialem w archiwum i moze wydaje pochopne decyzje...
Co do luzu to jest ok jak ktos jak to ladnie ujales jest w dzinsach i podkoszulce... gorzej jednak jak wejdzie za wiele osob prosto z rynsztoku wtedy dobrze czuc ze jest ktos z batem... bo rowneiz jestem za zwoboda wypowiedzi ale jednak wszystko ma swoje granice...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok