Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(868 niezalogowanych)
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
gabriel napisa艂:
Wbrew pozorom i totalnym atakom personalnym...
HILTON niestety ma racj臋...
dlatego , 偶e jest Osob膮 wykszta艂con膮 w艂a艣nie w dziedzinie pedagogiki , jaki konkretnie kierunek tego to nie wiem... jednak takie wykszta艂cenie ma ... po艣wiadczone wieloletni膮 prac膮 z m艂odzie偶膮 .
Ona powy偶szy Sw贸j post nie pisa艂a z pozycji Matki/opiekunki dziecka... ,tylko z pozycji osoby bezpo艣rednio zainteresowanej... czyli rzeczonego dziecka...
Wszak uczy艂a par臋 dobrych lat w szkole...i widzia艂a problemy tych MA艁YCH OSOBOWO艢CI...
Bo rodzice mieli aspiracje i w艂asne problemy zaleg艂o艣ci edukacyjnych... kt贸re chcieli przela膰 na Swoje potomstwo... "... Ja mam tylko zawod贸wk臋 ...A TY SYNU B臉DZIESZ MAGISTREM...!!!./albo ciebie wydziedzicz臋 z marnej Mej emerytury..

/...// widz臋 szyderstwo z Mej strony// ...

Niestety taka jest naga prawda jak膮 przedstawi艂a niejaka ..."Hilton"...
Nic uj膮膰 ... a du偶o wi臋cej doda膰...
P.s.
Dla powagi Powy偶szej wypowiedzi , post ten pisany jest na czarno...

ch臋tnie bym ci pom贸g艂, ale zapomnia艂em ju偶, co dobrze dzia艂a na skleroz臋
bo rzeczona wspomina艂a o swoim kierunku wykszta艂cenia i o 艣rodowisku w jakim przysz艂o jej pracowa膰, a szczeg贸lnie jakie tam panowa艂y aspiracje
z drugiej strony, to ciekawe podej艣cie, aby ocenia膰 ludzi po wykszta艂ceniu i zawodzie. na szczycie stoi pewnie ksi膮dz . 偶ycie powinno ci臋 ju偶 nauczy膰, 偶e aby dziecko dobrze si臋 uczy艂o, prostytutka da艂a szcz臋艣cie, a ksi膮dz ukojenie, to im wszystkim si臋 musi chcie膰. gdyby艣 by艂 bardziej oczytany, tudzie偶 nie mia艂 sklerozy, to by艣 wiedzia艂, 偶e wielokulturowo艣膰 to powa偶na zaleta, a nie wada. dla dziecka chc膮cego si臋 uczy膰, otarcie si臋 o r贸偶ne kultury jest powa偶nym plusem i daje przewag臋 nad innymi. tuman贸w mamusie b臋d膮 t艂umaczy膰, 偶e im przeszkadza艂 r膮bek u sp贸dnicy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
jasta102 napisa艂:
gabriel napisa艂:
...// widz臋 szyderstwo z Mej strony// ....
... to by艣 wiedzia艂, 偶e wielokulturowo艣膰 to powa偶na zaleta, a nie wada. dla dziecka chc膮cego si臋 uczy膰, otarcie si臋 o r贸偶ne kultury jest powa偶nym plusem i daje przewag臋 nad innymi. tuman贸w mamusie b臋d膮 t艂umaczy膰, 偶e im przeszkadza艂 r膮bek u sp贸dnicy

Trzeba przyzna膰 ,偶e Tw贸j wyw贸d ma jaki艣 sens... niemniej nie w tym konkretnym temacie...
TU NIE CHODZI O DZIECKO , TYLKO O KONKRETN膭 MATK臉 TEGO呕 DZIECKA... i jej konkretn膮 wypowied藕...
Oraz o wypowiedzi obro艅c贸w co niekt贸rych pseudo...rodzicieli...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Post贸w
Kalba Kalba
(Kr贸lowa_Korba)
Wyjadacz
Mam nadzieje, ze nie chodzi tu o mnie...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
gabriel napisa艂:
Wbrew pozorom i totalnym atakom personalnym...
HILTON niestety ma racj臋...
dlatego , 偶e jest Osob膮 wykszta艂con膮 w艂a艣nie w dziedzinie pedagogiki , jaki konkretnie kierunek tego to nie wiem... jednak takie wykszta艂cenie ma ... po艣wiadczone wieloletni膮 prac膮 z m艂odzie偶膮 .
Ona powy偶szy Sw贸j post nie pisa艂a z pozycji Matki/opiekunki dziecka... ,tylko z pozycji osoby bezpo艣rednio zainteresowanej... czyli rzeczonego dziecka...
Wszak uczy艂a par臋 dobrych lat w szkole...i widzia艂a problemy tych MA艁YCH OSOBOWO艢CI...
[/size].

na sam prz贸d zastan贸w si臋, czy t膮 niewiast臋 szkolono w komunistyczno-re偶imowej szkole pedagogicznej w temacie przenoszenia dzieci ze szk贸艂 w krajach zachodnich do prza艣nej Polski. czy twoim zdaniem mia艂a co艣 nawet napomkni臋te w tym zakresie? zaraz potem przemy艣l, czy owa niewiasta mia艂a w 偶yciu chocia偶 jedn膮 okazj臋 spotkania dziecka, kt贸re rodzice uszcz臋艣liwili powrotem na Ojczyzny 艂ono w wieku szko艂y podstawowej. oce艅 jej do艣wiadczenie i wiedz臋 w temacie na g贸rze.zreasumuj, czy ona ma jakie艣 kwalifikacje w ca艂ym og贸le rzeczy, aby matce odbiera膰 prawo do bycia matk膮, i na dodatek walni臋cia si臋 w g艂ow臋. na samym ko艅cu zastan贸w si臋, czy powierzy艂by艣 jej swoje krowy do pasienia? chyba nie bo mleko by im kwa艣nia艂o jeszcze na 艂膮ce
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
ooooooooooooooo majgot.to jakas masakra.teraz napisze cos ja.napisalam watek o porade zwykla porade bo jestem zwyklym czlowiekiem do zwyklych ludzi.a inni tutaj sie zachowuja jakby pozjadali wszystkie rozumy ze hilton skonczyla pedagogike a co mnie to obchodzi co kto skonczyl reklame jakas robiecie tej osobie ze pedagogike skoczyla to juz najmadrzejsza brak mi slow na niektorych tutaj pedagogow psychologow poprostu ta hilton czy gabriel czy jak tam oni sie wabia rozwalaja mnie na lopatki.niechcialam nikogo urazic a teraz jak chcecie to skoczcie na mnie pozdrawiam wszystkich uczonych
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
kasienia napisa艂:
a co mnie to obchodzi co kto skonczyl reklame jakas robiecie tej osobie ze pedagogike skoczyla to juz najmadrzejsza brak mi slow na niektorych tutaj pedagogow psychologow poprostu ta hilton czy gabriel czy jak tam oni sie wabia rozwalaja mnie na lopatki.niechcialam nikogo urazic a teraz jak chcecie to skoczcie na mnie pozdrawiam wszystkich uczonych[/quote]

Kilku starych bywalc贸w tego forum trzyma si臋 w kupie, bo w kupie si艂a. Nale偶膮 do nich Gabriel i Hilton. I ONA bardzo cz臋sto atakuje personalnie osoby pisz膮ce w膮tki w sprawie poszukiwania pracy, oraz r贸wnie cz臋sto kobiety. Poczytajcie sobie JEJ posty i pomy艣lcie. Ot po prostu sfrustrowana kobieta, kt贸r膮 zostawi艂 m臋偶czyzna, wy偶ywa si臋 na kim mo偶e. Nie bierzcie do g艂owy tego co ONA pisze. Jak radzi komu艣, 偶eby kto艣 si臋 waln膮艂 w g艂ow臋, niech zrobi to najpierw sama.
Pozdrawiam wszystkich zdrowo my艣l膮cych i zachowuj膮cych si臋 jeszcze w miar臋 normalnie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
DAM w koncu ktos tez normalny pozdrawiam ps ;a kupy lepiej nie ruszac bo jak sie ja ruszy to smierdzi
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
jasta102 napisa艂:
... chyba nie bo mleko by im kwa艣nia艂o jeszcze na 艂膮ce ...
Wiem i rozumiem... Nudzi si臋 Tobie po pracy , tak jak i Mnie , na tym wymuszonym urlopie ...
Dlatego teraz dla odmiany , piszesz w takim stylu jaki powy偶ej...

Dlatego przys艂owie ..."nie chwal dnia przed zmierzchem..."... ma jaki艣 logiczny sens ... .

...NIC ID臉 DO SKLEPU NA ROGU , PO FLASZK臉 ...ZIMNEJ PERLISTEJ... oraz KAWA艁EK W臉DZONEGO BOCZKU ... CEBUL臉 MAM ...
i rozpoczn臋 ostatni膮 przed wyjazdem , alkoholow膮 libacj臋 do monitora...

P.s.
Co za艣 do Ciebie .."kasienia"...
Szkoda s艂贸w na Twoje Powy偶sze ...WYWODY...
Dobra rada ...zmyj z ust t膮 prowokuj膮c膮 szmink臋 i b膮d藕 Normalna , a nie "wyzywaj膮ca"...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
widze ze tu jest zorganizowana grupa przestepcza przez takie osoby czlowiek nawet niemoze sie nic dowiedziec ani pogadac bo tacy ludzie jak gabriel hilton to tylko do wojny wzywaja swoimi wypocinami i zmieniaja temat tylko zeby ich dupa bylo widoczna ale tacy ludzie mnie nie ruszaja bo widac ze niemaja co do roboty. gabriel cos dla ciebie a ty od mojej szminki to wara co zal ci dupe sciska itylko umiesz pisac smieszne wypociny zmieniajac kolorki
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Post贸w
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a to kasienia narobi艂a zam臋tu tak trzyma膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok