Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(784 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
Wbrew pozorom i totalnym atakom personalnym...
HILTON niestety ma rację...
dlatego , że jest Osobą wykształconą właśnie w dziedzinie pedagogiki , jaki konkretnie kierunek tego to nie wiem... jednak takie wykształcenie ma ... poświadczone wieloletnią pracą z młodzieżą .
Ona powyższy Swój post nie pisała z pozycji Matki/opiekunki dziecka... ,tylko z pozycji osoby bezpośrednio zainteresowanej... czyli rzeczonego dziecka...
Wszak uczyła parę dobrych lat w szkole...i widziała problemy tych MAŁYCH OSOBOWOŚCI...
Bo rodzice mieli aspiracje i własne problemy zaległości edukacyjnych... które chcieli przelać na Swoje potomstwo... "... Ja mam tylko zawodówkę ...A TY SYNU BĘDZIESZ MAGISTREM...!!!./albo ciebie wydziedziczę z marnej Mej emerytury..

/...// widzę szyderstwo z Mej strony// ...

Niestety taka jest naga prawda jaką przedstawiła niejaka ..."Hilton"...
Nic ująć ... a dużo więcej dodać...
P.s.
Dla powagi Powyższej wypowiedzi , post ten pisany jest na czarno...

chętnie bym ci pomógł, ale zapomniałem już, co dobrze działa na sklerozę
bo rzeczona wspominała o swoim kierunku wykształcenia i o środowisku w jakim przyszło jej pracować, a szczególnie jakie tam panowały aspiracje
z drugiej strony, to ciekawe podejście, aby oceniać ludzi po wykształceniu i zawodzie. na szczycie stoi pewnie ksiądz . życie powinno cię już nauczyć, że aby dziecko dobrze się uczyło, prostytutka dała szczęście, a ksiądz ukojenie, to im wszystkim się musi chcieć. gdybyś był bardziej oczytany, tudzież nie miał sklerozy, to byś wiedział, że wielokulturowość to poważna zaleta, a nie wada. dla dziecka chcącego się uczyć, otarcie się o różne kultury jest poważnym plusem i daje przewagę nad innymi. tumanów mamusie będą tłumaczyć, że im przeszkadzał rąbek u spódnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
gabriel napisał:
...// widzę szyderstwo z Mej strony// ....
... to byś wiedział, że wielokulturowość to poważna zaleta, a nie wada. dla dziecka chcącego się uczyć, otarcie się o różne kultury jest poważnym plusem i daje przewagę nad innymi. tumanów mamusie będą tłumaczyć, że im przeszkadzał rąbek u spódnicy

Trzeba przyznać ,że Twój wywód ma jakiś sens... niemniej nie w tym konkretnym temacie...
TU NIE CHODZI O DZIECKO , TYLKO O KONKRETNĄ MATKĘ TEGOŻ DZIECKA... i jej konkretną wypowiedź...
Oraz o wypowiedzi obrońców co niektórych pseudo...rodzicieli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mam nadzieje, ze nie chodzi tu o mnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
Wbrew pozorom i totalnym atakom personalnym...
HILTON niestety ma rację...
dlatego , że jest Osobą wykształconą właśnie w dziedzinie pedagogiki , jaki konkretnie kierunek tego to nie wiem... jednak takie wykształcenie ma ... poświadczone wieloletnią pracą z młodzieżą .
Ona powyższy Swój post nie pisała z pozycji Matki/opiekunki dziecka... ,tylko z pozycji osoby bezpośrednio zainteresowanej... czyli rzeczonego dziecka...
Wszak uczyła parę dobrych lat w szkole...i widziała problemy tych MAŁYCH OSOBOWOŚCI...
[/size].

na sam przód zastanów się, czy tą niewiastę szkolono w komunistyczno-reżimowej szkole pedagogicznej w temacie przenoszenia dzieci ze szkół w krajach zachodnich do przaśnej Polski. czy twoim zdaniem miała coś nawet napomknięte w tym zakresie? zaraz potem przemyśl, czy owa niewiasta miała w życiu chociaż jedną okazję spotkania dziecka, które rodzice uszczęśliwili powrotem na Ojczyzny łono w wieku szkoły podstawowej. oceń jej doświadczenie i wiedzę w temacie na górze.zreasumuj, czy ona ma jakieś kwalifikacje w całym ogóle rzeczy, aby matce odbierać prawo do bycia matką, i na dodatek walnięcia się w głowę. na samym końcu zastanów się, czy powierzyłbyś jej swoje krowy do pasienia? chyba nie bo mleko by im kwaśniało jeszcze na łące
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
ooooooooooooooo majgot.to jakas masakra.teraz napisze cos ja.napisalam watek o porade zwykla porade bo jestem zwyklym czlowiekiem do zwyklych ludzi.a inni tutaj sie zachowuja jakby pozjadali wszystkie rozumy ze hilton skonczyla pedagogike a co mnie to obchodzi co kto skonczyl reklame jakas robiecie tej osobie ze pedagogike skoczyla to juz najmadrzejsza brak mi slow na niektorych tutaj pedagogow psychologow poprostu ta hilton czy gabriel czy jak tam oni sie wabia rozwalaja mnie na lopatki.niechcialam nikogo urazic a teraz jak chcecie to skoczcie na mnie pozdrawiam wszystkich uczonych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
kasienia napisał:
a co mnie to obchodzi co kto skonczyl reklame jakas robiecie tej osobie ze pedagogike skoczyla to juz najmadrzejsza brak mi slow na niektorych tutaj pedagogow psychologow poprostu ta hilton czy gabriel czy jak tam oni sie wabia rozwalaja mnie na lopatki.niechcialam nikogo urazic a teraz jak chcecie to skoczcie na mnie pozdrawiam wszystkich uczonych[/quote]

Kilku starych bywalców tego forum trzyma się w kupie, bo w kupie siła. Należą do nich Gabriel i Hilton. I ONA bardzo często atakuje personalnie osoby piszące wątki w sprawie poszukiwania pracy, oraz równie często kobiety. Poczytajcie sobie JEJ posty i pomyślcie. Ot po prostu sfrustrowana kobieta, którą zostawił mężczyzna, wyżywa się na kim może. Nie bierzcie do głowy tego co ONA pisze. Jak radzi komuś, żeby ktoś się walnął w głowę, niech zrobi to najpierw sama.
Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących i zachowujących się jeszcze w miarę normalnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
DAM w koncu ktos tez normalny pozdrawiam ps ;a kupy lepiej nie ruszac bo jak sie ja ruszy to smierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
... chyba nie bo mleko by im kwaśniało jeszcze na łące ...
Wiem i rozumiem... Nudzi się Tobie po pracy , tak jak i Mnie , na tym wymuszonym urlopie ...
Dlatego teraz dla odmiany , piszesz w takim stylu jaki powyżej...

Dlatego przysłowie ..."nie chwal dnia przed zmierzchem..."... ma jakiś logiczny sens ... .

...NIC IDĘ DO SKLEPU NA ROGU , PO FLASZKĘ ...ZIMNEJ PERLISTEJ... oraz KAWAŁEK WĘDZONEGO BOCZKU ... CEBULĘ MAM ...
i rozpocznę ostatnią przed wyjazdem , alkoholową libację do monitora...

P.s.
Co zaś do Ciebie .."kasienia"...
Szkoda słów na Twoje Powyższe ...WYWODY...
Dobra rada ...zmyj z ust tą prowokującą szminkę i bądź Normalna , a nie "wyzywająca"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
widze ze tu jest zorganizowana grupa przestepcza przez takie osoby czlowiek nawet niemoze sie nic dowiedziec ani pogadac bo tacy ludzie jak gabriel hilton to tylko do wojny wzywaja swoimi wypocinami i zmieniaja temat tylko zeby ich dupa bylo widoczna ale tacy ludzie mnie nie ruszaja bo widac ze niemaja co do roboty. gabriel cos dla ciebie a ty od mojej szminki to wara co zal ci dupe sciska itylko umiesz pisac smieszne wypociny zmieniajac kolorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a to kasienia narobiła zamętu tak trzymać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok