Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dwie szylki z Rzeszowa :-) - Norwegia

Czytali temat:
(243 niezalogowanych)
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Za dwa miesiące wyjeżdżam na stałe do Norge. Mam obecnie trzy szynszylki. Niestety najlepszym rozwiązaniem dla nich jest znalezienie im nowych domków. Dla jednej udało mi się już znaleźć nową, kochającą panią. Szukam teraz nowego domku dla pozostałych dwóch kulek:

- Nusi /4,5 roku/ szara
- Buni /2,5 roku szara

Dziewczynki są ogromnie ze sobą zżyte. Razem śpią, miziają się, tuptają po mieszkaniu a także często za panią krok w krok. Chcę oddać je do adopcji za darmo oczywiście wraz z klatką /dwa poziomy półek, schodki, hamaczek, basenik do kąpania, gałązka do siedzenia, zapas jedzenia/. Obie są bardzo kochane, ciekawskie, potrafią być pocieszycielami nie tylko w tych gorszych dla nas chwilach. Mnie osobiście zawsze bardzo służyło towarzystwo tych futrzanych kulek, szczególnie jak wdrapywały się na kolana albo podkradały mi prażony słonecznik wpatrując się zawadiacko w zawartość mojego talerza ... Kieruję swój post nie tylko do szylomaniaków ale do wszystkich, którzy mogliby przygarnąć dwa nieduże zwierzaczki. Zainteresowanym podeślę oczywiście fotki zarówno szylek jak i ich domku na maila. Mieszkam obecnie w Rzeszowie ale niedalekie dowiezienie do nowego domku nie byłoby problemem. Może macie znajomych, bliskich w PL , którzy byliby zainteresowani adopcją? Proszę o pomoc w tej trudnej dla mnie sytuacji!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mogę zostać ich kochającym panem
nusi i buni będą mieć u mnie jak w raju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Hej Harry /mam nadzieję, że nie Bad/

Jestem przekonana w 100% co do Twoich uczuć macierzyńskich/tacierzyńskich! Byłbyś wspaniałym ojcem, serio!

Na szczęście udało mi się dzięki wspaniałym ludziom juz zapewnić moim futrzakom nowy domek, choć koledzy z pracy usilnie namawiają mnie na inwestycję z nich w porządką kurtkę na zimowe norweskie wieczory...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to był twój życiowy błąd . tak dobrze jak u mnie to nigdzie by nie miały
z całego mieszkania urządziłbym im piękną , przestrzenną klatkę nawet to one były by w posiadaniu pilota do tv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok