Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12475 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja to bym to nasienie sykepleiera potrzymala w ustach a potem przeniosła na jego twarz, miałby okazje zasmakowac sam siebie Powiem ci gama ze jego teoria jest fantastyczna, bo sa tez kobiety, ktore postępują tak wlasnie jak on. Coż, sykepleier nie ma szacunku do siebie, wiec jak moze miec szacunek do innych, np. kobiet.
O siło wyższa! Jak dobrze byc kobietą niezależną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Napiszę jeszcze, że być może nie warto się denerwować i emocjonować nad Palantem, ale mam straszną alergię na żałosnych facetów, dla których kobieta nie jest CZŁOWIEKIEM, ale przedmiotem jednorazowego użytku, który wyrzucany ma jeszcze po drodze wyprać cuchnące skarpetki jakiegoś faceta i posprzątać mu mieszkanie, coby król pan i władca rąk swych pracą nie splamił.
Szczerze życzę ci Sykepleier84, aby dopadła cię chemiczna-fizjologiczna przypadłość zwana "zakochaniem", a kobieta=mądry i wartościowy Człowiek potraktowała, jak towar jednorazowego użytku, wyrzuciła i nawet się nie odwróciła.
Twoja przyszłość rysuje się naprawdę marnie, będziesz samotny, porzucony, stary i bezwartościowy, tworzył zgodny związek ze swoimi pieniędzmi, których nie daj Bóg, niech nikt nie dotyka. Żałosna przyszłość żałosnego Palanta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
EEE tam gama, ja to takim spryciarzom życze zeby już nigdy nie mieli wzwodu Wiesz...serce sie zabliżni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ania J.
(ana79)
Nowicjusz
I dlatego disco i wszelakim umcy-umcy mówię NIET! A tu przykład tego, czego słuchają moje szybko przejadające latorośle:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Powiem ci Hilton, że miałam to nieszczęście dyskutować z nim na czacie i on był bardzo zaskoczony faktem, że prócz tlenionych blondynek z tipsami, szukających sponsora istnieją jeszcze kobiety silne, niezależne finansowo, mądre i wykształcone, których życie nie kończy i nie zaczyna na mężczyźnie. Bardzo zdziwiony był, widać w jakich kręgach się porusza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dodatkowo Sykepleier jest żałosnym płatnikiem, bo jak sam powiedział, on tym Bułgarkom i Czeczenkom płaci!!! Wprawdzie niewygórowaną cenę, bo ja mówił, rzuca na stół stówkę lub dwie, coby cicho siedziały
Uwaga Panowie, towary jednorazowego użytku kosztują, miesięcznie nawet dość obciążają budżet, skoro z każdą tylko raz, a Sykepleier chwalił się również częstotliwością
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ania J.
(ana79)
Nowicjusz
Porzucając temat nędznej imitacji mężczyzny a powracając do pierwotnego, kobieta będzie Twoją po grób (tudzież nie należy rozmyślać kto komu będzie fundował pierwszy mogiłę ) gdy będzie się czuła przy boku mężczyzny KOBIECO. Nacisk stawiam na kobiecość, nie bycie kobietą, bo takowa jest właśnie przy garach, sfrustrowana, gadająca o sprawunkach a seks w jej wydaniu to zwykłe pitu-pitu. Smike, gdy chcesz na co dzień partnerkę tryskającą energią, wpatrującą się w Ciebie niczym w obraz (nie jarmarkowy chłam), nocą porządne bum-bum, to prócz zasad wpojonych za dziecka, szacunku, długich rozmów to i niestety ofiarowania od czasu do czasu tych "wacików." Ale tak naprawdę, bądź sobą i nie kłam nawet w drobnostkach bo skoro to nie ma być panna na jedną noc, to prędzej czy później się wyda a wówczas zaczną się żale i brak zaufania. A to przecież jest fundamentem związku. Powodzenia!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sykepleier 84

Nalezysz do tej pierwszej kategorii : dziewczyna / chlopak na jedna noc ( z braku laku)

Norwegia nie jest zdecydowanie krajem dla ciebie - osiedl sie w jakims kraju muzulmanskim bo tam posujesz jak ulal

Moze nie zauwazyles tego ale No. jest krajem w ktorym panuje rownouprawnienie - na dobre i na zle - no. na pewno tak samo o tobie mysla - a, co tam nudze sie to sobie pukne tego glupawego typka , bo nie mam nikogo innego akurat pod "reka" . Z twoimi pogladami nie spodziewaj sie respektu , nie mowiac juz o czyms glebszym ...

Trzyma te swoje bulgarki i czeczenki czy tam jakie inne biedne stworzenia w domu bo jak je wypuscisz wsrod ludzi to sie naucza siebie same doceniac, poznaja swoje prawa i cie w d.. pe kopna .

Ja tez mam w szkole do czynienia z tajlandkami , ktore sa wychowane w kulturze kultu mezczyzny, ale po zajeciach z nauk i o spoleczenstwie no. otwieraja im sie oczy na prawa i korzysci jakie im daje zycie w no.

Norwegia to zdecydowanie nie kraj dla ciebie - tutaj nie nawidza szowinistow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Luba napisał:
Sykepleier84 chyba na złe kobiety trafiałeś, ale mniejsza o to. Mam takie pytanie do Ciebie, co oznacza "splazowac kobiete", bo się jeszcze z takim określeniem nie spotkałam. To jakiś neologizm Twojej produkcji?

Nie moge się z toba zgodzić Luba ,problem polega na tym ze Sykepleier jeszcze kobiety nie miał na pewno żadna go nie chciala.Dla tego teraz opowiada te brednie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sykepleier, wielkie dzieki zes sie tu pojawil. Dawno sie tak nie wytarzalam ze smiechu

Co za palnat !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok