Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12480 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Syke zamiast siedziec na forum i nauczac, wez jeszcze jeden dyżur, wiecej w portfelu będziesz miał.
Zobacz ile czasu poświęciłeś na oświecanie forumowych kolegów........ty wiesz ile koron jesteś stratny.
A tak poza tym, poza tobą w domu wszyscy zdrowi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
barbara67 napisał:
bad harry napisał:
Ja n.p. lubie sie bzykac za darmo

NIE MOŻLIWE .......w które dni ?

Przynajmniej raz dziennie

NIE MOŻLIWE ......codziennie a czasami więcej oj barbaro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
retier1 napisał:
Jak zwał tak zwał barbaro, cyt. Ja staram się dogodzić mojemu mężowi i chcę dla niego jak najlepiej........
I to jest właśnie to o czym mówię.Robisz to podświadomie nawet nawet o tym nie myśląc. Myśli za ciebie matka natura. Wydać potomstwo i przygotować do samodzielnego życia.Instynkt przetrwania. A że jesteśmy istotami myślącymi, to ubarwiamy sobie to i owo , bo jest ciekawiej. Zwłaszcza na początku tej drogi do dorosłego życia.
Ale z biegiem czasu człowiek ślepnie i staje się coraz głuchszy,a to go zmusza czasami, a może i częściej do refleksji.
To tylko moje proste i skromne zdanie w tym temacie po takowych dumaniach.

Chyba nie dokladnie przeczytales to co ja napisalam - ja staram sie dogodzic mezowi .... A ON MI - na tym polega partnerstwo

Ja jestem bardzo uczulona na wyzysk i uznaje zasade jak ja jemu tak on mi - 50- 50 - o innej opcji nie ma mowy bo mi to do niczego nie potrzebne

Pamietasz 11. przykazanie : COS ZA COS

Nic nie przeoczyłem.
A gdybyś tak naprawdę chciała się licytować z partnerem, to i tak on będzie zawsze na przegranej
Nigdy nie ma fifty-fifty,zawsze ktoś jest górą. Choć byś nie wiem co robiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
bad harry napisał:
barbara67 napisał:
bad harry napisał:
Ja n.p. lubie sie bzykac za darmo

NIE MOŻLIWE .......w które dni ?

Przynajmniej raz dziennie

NIE MOŻLIWE ......codziennie a czasami więcej oj barbaro

To wszystko przez ta nature wg. Retiera - tylko w moim wypadku mam za cel czysta przyjemnosc a nie rozmnazanie

Pewnie jestem jakims wybrykiem natury
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
retier1 napisał:
barbara67 napisał:
retier1 napisał:
Jak zwał tak zwał barbaro, cyt. Ja staram się dogodzić mojemu mężowi i chcę dla niego jak najlepiej........
I to jest właśnie to o czym mówię.Robisz to podświadomie nawet nawet o tym nie myśląc. Myśli za ciebie matka natura. Wydać potomstwo i przygotować do samodzielnego życia.Instynkt przetrwania. A że jesteśmy istotami myślącymi, to ubarwiamy sobie to i owo , bo jest ciekawiej. Zwłaszcza na początku tej drogi do dorosłego życia.
Ale z biegiem czasu człowiek ślepnie i staje się coraz głuchszy,a to go zmusza czasami, a może i częściej do refleksji.
To tylko moje proste i skromne zdanie w tym temacie po takowych dumaniach.

Chyba nie dokladnie przeczytales to co ja napisalam - ja staram sie dogodzic mezowi .... A ON MI - na tym polega partnerstwo

Ja jestem bardzo uczulona na wyzysk i uznaje zasade jak ja jemu tak on mi - 50- 50 - o innej opcji nie ma mowy bo mi to do niczego nie potrzebne

Pamietasz 11. przykazanie : COS ZA COS

Nic nie przeoczyłem.
A gdybyś tak naprawdę chciała się licytować z partnerem, to i tak on będzie zawsze na przegranej
Nigdy nie ma fifty-fifty,zawsze ktoś jest górą. Choć byś nie wiem co robiła

I jaki z tego wniosek - przestac dazyc do doskonalenia partnerstwa ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:

I jaki z tego wniosek - przestac dazyc do doskonalenia partnerstwa ???[/quote]

Czy ja coś takiego ci sugeruje?
Mam po prostu odmienne zdanie i tyle. No chyba że to ja jestem tym dziwnym wybrykiem dla reszty,też tak może być
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Barbaro
One night stand jest jak sikanie w gacie - przez chwile jest cieplutko i przyjemnie , a potem zostaje tylko smrod ...

Nie jeśli ktoś jest koprofilem

A teraz na poważnie- każda kobieta jest do poderwania, ta młodsza i ta starsza, wszystko zależy od pytania jakie sobie zadamy przed poderwaniem- czyli czego oczekujemy i co chcemy dać.Wedle zasady ile dajesz tyle dostajesz.
Byłem w sytacji obiektu podrywu i sam podrywałem , wiem jak sie mogą czuć obydwie strony i na moje szczęście nigdy rano potem nie wstydziłem się wyjść na miasto na spacer z taką dziewczyną pod rekę, inna sprawa czy one nie wstydziły sie wyjść ze mną. tego nie wiem, ale wiem jakie to uczucie być ofiarą jednodniowej(jednonocnej) znajomości i myślę że i tego ,,mądrego,, kiedyś to trafi . Już dziś mi go żal.

Żeby kobiete zdobyc wystarczy jej słuchać lub umiejętnie sprowokować do mówienia a w większości przypadków sama podpowie jakiego zachowania od nas oczekuje.wystarczy słuchać i pomyśleć troche. Nie nasza to wina że czasami myśleć nie za dużo.
Niektóre panie na tym forum już powiedziały czego oczekują i tym samym dały wskazówke jaką drogą iść- zła taktyka.
Moją postawe może wiele osób określić sloganem- męska szowinistyczna świnia- ale dla mnie to wygodna sytuacja bo nie musze w żaden sposób reagować na zaczepki , sygnały znaki, itp. a przez to moge spokojnie całość mojej uwagi pośięcić jednej wybranej już dawno u której mam wszystko czego moge zapragnąć,która spełnia wszystkie moje potrzeby, i dla której ja zrobie wszystko, co tylko moge aby była szczęśliwa.

Na koniec( no prawie) myśle że kobieta z minimum maturą nigdy nie spotka sie z gościem , co przez kilka swoich postów pisze ,,ktury,,
Ja swoją Panią poderwałem na -nietoperze, i chyba jeszcze na to że ogólnie jestem dobrym człowiekiem, ale jak same wiecie powodów i sposobów podrywu jest tyle ile ludzi .Pozdrawiam WMD
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Po pierwsze popieram tresc twoje listu, poniewaz odzwierciedla czesc prawdy, po drogie mam dyzlekcje i dysgrafie, i tak sobie pieknie radze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
kanakk napisał:
Barbaro
One night stand jest jak sikanie w gacie - przez chwile jest cieplutko i przyjemnie , a potem zostaje tylko smrod ...

Nie jeśli ktoś jest koprofilem

A teraz na poważnie- każda kobieta jest do poderwania, ta młodsza i ta starsza, wszystko zależy od pytania jakie sobie zadamy przed poderwaniem- czyli czego oczekujemy i co chcemy dać.Wedle zasady ile dajesz tyle dostajesz.
Byłem w sytacji obiektu podrywu i sam podrywałem , wiem jak sie mogą czuć obydwie strony i na moje szczęście nigdy rano potem nie wstydziłem się wyjść na miasto na spacer z taką dziewczyną pod rekę, inna sprawa czy one nie wstydziły sie wyjść ze mną. tego nie wiem, ale wiem jakie to uczucie być ofiarą jednodniowej(jednonocnej) znajomości i myślę że i tego ,,mądrego,, kiedyś to trafi . Już dziś mi go żal.

Żeby kobiete zdobyc wystarczy jej słuchać lub umiejętnie sprowokować do mówienia a w większości przypadków sama podpowie jakiego zachowania od nas oczekuje.wystarczy słuchać i pomyśleć troche. Nie nasza to wina że czasami myśleć nie za dużo.
Niektóre panie na tym forum już powiedziały czego oczekują i tym samym dały wskazówke jaką drogą iść- zła taktyka.
Moją postawe może wiele osób określić sloganem- męska szowinistyczna świnia- ale dla mnie to wygodna sytuacja bo nie musze w żaden sposób reagować na zaczepki , sygnały znaki, itp. a przez to moge spokojnie całość mojej uwagi pośięcić jednej wybranej już dawno u której mam wszystko czego moge zapragnąć,która spełnia wszystkie moje potrzeby, i dla której ja zrobie wszystko, co tylko moge aby była szczęśliwa.

Na koniec( no prawie) myśle że kobieta z minimum maturą nigdy nie spotka sie z gościem , co przez kilka swoich postów pisze ,,ktury,,
Ja swoją Panią poderwałem na -nietoperze, i chyba jeszcze na to że ogólnie jestem dobrym człowiekiem, ale jak same wiecie powodów i sposobów podrywu jest tyle ile ludzi .Pozdrawiam WMD

Na reszcie facet "do rzeczy"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
dlatego barbaro jest juz dawno zajęty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok