Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12462 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
bad harry napisał:
dlatego barbaro jest juz dawno zajęty

Ale wy "wolni" mozecie sie cos od niego nauczyc - to ty chciales sie dokrztalcic w tym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Mnie już kanakk nauczył bardzo ważnej rzeczy:
Po alkohol i fajki trzeba jechać do Szwecji.
To jest mądrość życiowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
Sykepleier84 napisał:
Po pierwsze popieram tresc twoje listu, poniewaz odzwierciedla czesc prawdy, po drogie mam dyzlekcje i dysgrafie, i tak sobie pieknie radze.

z tymi dupami to częściowo prawda, ale nie rozumiem co z tymi dziećmi?
jeśli myślisz, że dzieci to tylko skarbonki bez dna to oprócz dyzlekcji i dysgrafi to chba masz dysfunkcje.....mózgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Dla kogoś z ,,dyzlekcją,, i dyzgrafią , chwalącego się ,że przeczytał tyle mądrych książek to tania wymówka, tak samo tania jak właściciel w/w chorób.
Kiedy ja zdawałem mature ,nikt nie słyszał o czymś takim, Ty byś jej na pewno nie zdał, i nie mógłbyś wykonywać zawody -sykepleiera- , zasadniczo w żadnym kraju, chocby z powody możliwości błednego przeczytania recepty, sposobu podawania leku itp.A co za tym idzie nie miałbyś szans na zarabianie tych swoich ,,kochanych,, pieniążk€w w takiej ilości jak podajesz,(wyssanej zresztą z palca , zrobiłem drobne kalkulacje).
Wniosek prosty- to NIECHLUJSTWO- będące odbiciem twojego charakteru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Grześ , wybieram sie w najbliższym czasie , może sie zgadamy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Ale wy "wolni" mozecie sie cos od niego nauczyc - to ty chciales sie dokrztalcic w tym temacie
Grześ , wybieram sie w najbliższym czasie , może sie zgadamy?

widzisz barbaro .......zostaje jedynie czytać ze zrozumieniem posty kanakka
albo jechać do tej szwecji po te fajki .....choć nie dawno rzuciłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
tommyplee napisał:
Sykepleier84 napisał:
Po pierwsze popieram tresc twoje listu, poniewaz odzwierciedla czesc prawdy, po drogie mam dyzlekcje i dysgrafie, i tak sobie pieknie radze.

z tymi dupami to częściowo prawda, ale nie rozumiem co z tymi dziećmi?
jeśli myślisz, że dzieci to tylko skarbonki bez dna to oprócz dyzlekcji i dysgrafi to chba masz dysfunkcje.....mózgu

Oprócz tego cierpi jeszcze na zaniki pamięci, bo na czacie twierdził, że sam będzie wychowywał dwoje dzieci, a teraz twierdzi, że bzykać się trzeba ostrożnie, aby jakiegoś nie spłodzić. No chyba, że to czyste, zimne kalkulacje po rozmowie z rozwiedzionym kolegom
Niestety na GŁUPOTĘ nie wymyślono jeszcze skutecznej metody.
Poglądy można mieć różne, ale nie wszystkie są godne publicznego ogłaszania zwłaszcza w gronie inteligentnych, niezależnych kobiet. Sykepleier, dobrze że publikujesz swoją twarz! Niech każdy pamięta jak wygląda Palant i trzyma się od niego z daleka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
oczywiscie... a po co jeszcze miec zone darmozjada na karku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
kanakk napisał:

Na koniec( no prawie) myśle że kobieta z minimum maturą nigdy nie spotka sie z gościem , co przez kilka swoich postów pisze ,,ktury,,

Dokładnie to samo chcialam napisać ale zal mi się zrobiło naszego kolegi

Sykepleier twoje posty są żałosne ,chociaż w sumie to jestem wstanie zrozumieć twoje postępowanie.Po kilku twoich postach na forum już widać ze nic soba nie przedstawiasz (i nie chodzi tylko o ortografie) w realu nie da się tego ukryć
Żadna normalna dziewczyna nie chciala by się z toba spotkać wiec musisz korzystać z pan za kase.Smutne jest to ze próbujesz sobie dorobić tak żałosna ideologie do swojego życia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Harry
Z fajkami to jak z kobietą - jak rzuciłeś to nigdy nie wracaj, nie będzie tak samo smakować, sprawdzone!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok