Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12468 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zuzu napisał:
Musze sobie ustawić ten watek jako stronę startową, może sie dowiem jak złapać tą jedyną

"Tragedia - wychodzisz za mąż z miłości i okazuje się, że ten gnojek nie ma grosza przy duszy"

obym tylko na dziewczę o takich poglądach nie trafił, bo te waciki drogie mogą być.

Tak z ciekawości jakaś Bułgarka jest tu na forum?

Waciki są bardzo drogie Zuzu, była o tym rozmowa w innym temacie........a to tylko waciki a gdzie reszta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tommyplee napisał:
giovi2 napisał:
tommyplee napisał:
sykepleier 84?
jak byłem w twoim wieku też tak myślałem,
wystarczy jednak dobry wybór i nadal jeździsz mercedesem i masz obiad na stole

Bravo tommyplee
Wystarczy myślec głową a nie penisem

dobra giovi, nie podlizuj się
dam ci na te waciki jak obiecałem

Wcale w to nie wątpiłam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
wiesz LUBA że faktycznie nie wziąłem tego pod uwagę .
czy na zawsze czy na noc ?
ale to i dobrze bo mogą sie wypowiedzieć wszyscy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak to giovi , już nie trzeba pantów składać na waciki ???
teraz bezpośrednio na konto bedziemy przesyłac???
ale materialistka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
jak to giovi , już nie trzeba pantów składać na waciki ???
teraz bezpośrednio na konto bedziemy przesyłac???
ale materialistka

Harry jeśli nie stac Cię na wpłatę od ręki to i panty możesz zbierac, mi to nie przeszkadza, wszak i tak do mnie dociera tylko gotówka
Materialistka, materialistka..no i co jeszcze?Lubię miec pieniązki i juz
Miłośc już mam , teraz czas na kaskę

Ps.Kiedys zasłyszane: "czego blondynka potrzebuje do szcęścia?
-super fury, pięknej chaty, luksusowych futer i....... jelenia co by na to robił"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
jeśli ma być na jedną noc to gdzie leży problem?
ona wie o tym zanim wyjdzie w miasto, że będzie na jedną noc.
wiele nie trzeba się trudzić.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Sykepleier84 współczuje....nie czytaj już więcej może zacznij filmy oglądać albo puzzle układać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Sykepleier84 chyba na złe kobiety trafiałeś, ale mniejsza o to. Mam takie pytanie do Ciebie, co oznacza "splazowac kobiete", bo się jeszcze z takim określeniem nie spotkałam. To jakiś neologizm Twojej produkcji?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...tez chetnie sie dowiem.

bylem przekonany,ze juz cos wiem w temacie:co mozna zrobic z kobieta/kobiecie.
a tu prosze,bedzie mozna poszerzyc horyzonty!

chyba,ze to cos bardzo nieprzyzwoitego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tydzień temu miałam to nieszczęście spotkać Sykepleier84 na czacie MN i poczytać te jego marne wypociny. Skończyło się kłótnią, bo jakem tolerancyjna, to takich palantów bym wybiła od razu To jest facet, który kobiet szuka w klubach, więc staje się "płatnikiem". Kobietę widzi przy garach, wyznaje zasadę, że Czeczenki i Bułgarki tak, bo dupy dadzą i "jeszcze wszystko za ciebie chłopie zrobią, palcem w domu nie ruszysz". Według jego teorii kobieta robi z faceta płatnika. Sam ma plany posiadać dwoje dzieci, które będzie sam wychowywał. Szczerze wierzy, że kobieta kosztuje wiele, dzieci nic (pewnie będą na niego pracowały- dziecięce niewolnictwo????)
Szczerze powiem, że TAKIEGO PALANTA JESZCZE W ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM!!! Siedzi na czacie i "nawraca" na swoje chore teorie innych facetów.
Sykepleier84, już ci pisałam i ostatni raz się powtórzę Palancie: W normalnym związku jest szacunek, partnerstwo, podział obowiązków, poza okresem macierzyństwa kobieta pracuje, czyli razem się pieniądze zarabia i razem wydaje. Poszukiwanie kobiety w klubach kończy się tym, że będziesz orał na jej balejaże, tipsy lub paznokcie akrylowe, ciuchy, gadżety itd. Normalna kobieta, na którą na jej szczęście jeszcze nie trafiłeś, jest mądra, myśląca, odpowiedzialna, a przede wszystkim ma własne życie i nie krąży po orbicie faceta.
Uświadomię cię jeszcze, że żadna normalna kobieta nie zrobi z ciebie płatnika, natomiast dzieci TAK. To na ich ubranka, zabawki, wakacje, przyjemności, wykształcenie, zajęcia dodatkowe będziesz orał do końca życia. Mi to nie sprawia bólu, bo kocham moje dzieciaki i wszystko dla niech bym zrobiła.
Sykepleier84, zorientuj się, czy w miejscu, w którym pracujesz mają taki specjalny oddział, gdzie ludzi trzymają w kaftanach i zgłoś się. Świat będzie piękniejszy, kobiety bezpieczniejsze, a twoje nasienie przypadkowo nie spłodzi dzieci, które jako niewolnicy będą musiały do końca swych dni na mercedesa ojca zarabiać!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok