Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12468 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
gama28 napisał:
Dodatkowo Sykepleier jest żałosnym płatnikiem, bo jak sam powiedział, on tym Bułgarkom i Czeczenkom płaci!!! Wprawdzie niewygórowaną cenę, bo ja mówił, rzuca na stół stówkę lub dwie, coby cicho siedziały
Uwaga Panowie, towary jednorazowego użytku kosztują, miesięcznie nawet dość obciążają budżet, skoro z każdą tylko raz, a Sykepleier chwalił się również częstotliwością

Taaaa, on czesto marzy o tym hahaha, a prawdziwe kobiety mija na ulicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
O zgrozo!

Co za szczęście, że gama tutaj napisała bo myślałam,że już wyzionę ducha z siebie. Miałam taki sam "zaszczyt" jak gama poczytać tą samą śpiewkę na temat kobiet przez Sykepleier84 na chat.... wyczytane brednie i jakieś teorie na temat kobiet napisane w książkach i przeniesione tutaj..... Sykepleier, a może zmień zainteresowania z kobiet na mężczyzn? może wtedy będzie dokładnie tak jak sobie zaplanowałeś.... powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a ja jestem ciekaw czy w realu oparły byś cie się sykepleierowi ? .....jeżeli wcześniej nie ujawnił by swoich poglądów oczywiście .

p.s . gama zwolnij troche bo jesteś w zaawansowanej ciąży i NIE WOLNO ci się zbytnio denerwować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
bad harry napisał:
a ja jestem ciekaw czy w realu oparły byś cie się sykepleierowi ? .....jeżeli wcześniej nie ujawnił by swoich poglądów oczywiście .

Ty chyba jego fotki nie widziales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Dziekuje harry, chodz ty mnie bronisz, NIestety widzisz przyjacielu, Moje pooglady wywolaly calkowity skandal, bo o tym sie wlasciwie nie powinno rozmawiac w w gronie kobiet, zobacz, suchej nitki na mnie nie zostawily,co dowodzi ze poruszyl je ten temat, niektore osobiscie, moze kodos tylko dlatego ze nie chce postrzegac rzeczywistosci jaka jest. Prawda jest taka co kolwiek bym terasz nie odpowiedzial by bylo zle. Ale powiem prawde. Nie zywie do was urazy niewiasty, bo jestescie takie nieswiadome,wybaczam. Co do stwierdzenia ze norwegia jest nie dla mnie to chyba sie nie zgadza bo od lutego do kwietnia zarobilem 200tys kr, dyzurow mam od groma, a gdybym sie spotykal z jakas kobietka juz bym byl stratny bo jeden dyzur to prawie 3000kr brutto, latwo przeliczyc. Co do stwierdzenia zebym zostal gejem, Dziekuje ale nie,a tego typu stwierdzenia, sa nie na miejscu magdaleno, widocznie musialas sie czuc urazona. WYbaczam. Co do reszty wypowiedzi, zazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego slowa, te kobiety kture mnie tak zbesztaly poprostu boja sie konkurencji, czyli bulgarek i czeczenek, boja sie ze juz straca sile, nie wazne czy sa samotne czy sa w zwiazku czy sa mezatkami, czy w ciazy. Ja nie mam czasu na kobiety bo to jest bez przyszlosci, oczywiscie lubie podrywac, flirtowac, bzykac sie, i jak mam czas to tak wlasnie robie. Co do placenia kobietom, jestem zbyt mlody , przystojny i inteligentny tak latwo sie oszukac. Do mnie jest sie ciezko dostac, Wiekszosc z was kobietki co mnie tak rugacie, sa wywalane na starcie, albo podkrecane wybzykane, i zostawiane jak zaczynaja bredzic niedozecznie o slubie albo dziecku. Mam bardzo silny charakter wiec czasami lamie zasade raz gora dwa. W glebi duszy kocham kobiety, ale jak robia jeden falszywy ruch musza byc usuniete.
Co do roli platnika, mam kolege w pracy co jest rozwiedziony, powiedzial mi ile wydaje na dzieci...
Dlatego przestrzegam koledzy, bardzo ostroznie, nalezy bzytkac ile wlezie ale nic pozatym... bare koss...
Dzieku bad harry za wsparcie...
Z wyrazami szacunku
sykepleier84
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
i oprocz skromnosci...masz wiele innych zalet ...sykepleier. Masz chlopaku widze jakies problemy ze swoim ego))) napisac mozna wszystko....hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
moje ego jest na miejscu, no tak widze ze nie zrozumiales, bede musial powtorzyc wyklad, byc moze bede prowadzil wyklady i cwiczenia w podrywaniu, podstawy NLP, mowy ciala i gry... mozesz sie zapisac, pokaze jak dzialam w terenie, od momentu zauwazenia sztuki do splazowania jej, az do domyku z lozkiem ... 3 dniowe warsztaty szkoleniowe 7500 tys kr, liczba miejsc 3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Jak by nie patrzył i co by nie mówił,natury i tak nie oszukamy.Co najwyżej siebie. Wbrew temu co nas naucza kościół,nie jesteśmy monogamistami. Od zarania swej histori człowiek żył w poligami,a monogamia była raczej wyjątkiem. Kobietę natura stworzyła do wydania potomstwa i wychowania go przy naszej pomocy. I szczęściarami mogą się nazwać te które potrafiły, i potrafią złowić tego jedynego i utrzymać go przy sobie do końca. I czy to nazwiemy szczęściem,miłością lub też zimną kalkulacją, w końcowym efekcie nie ma zbytniego znaczenia. Raczej nie zadajemy sobie trudu żeby pomyśleć jaki on,ona będzie za jakiś tam czas.Chwile szczęścia pryskają "naogół" jak bańka. Przychodzą dzieci na świat,problemy z dachem nad głową,brakiem kasy na to co by się chciało. Jednym słowem tz. walka o byt w tej ludzkiej masie.
I tak naprawdę,to jesteśmy tylko dodatkiem przy was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Ale ty sykepleier84 -naprawde cos masz .......... nie do konca ulozone w glowce !!! A ceny za kurs troche wygorowane No i chyba z ta iloscia miejsc - uwazam ze z wieksza grupa sluchaczy -wiecej kaski ci kapnie !!! Nie bedziesz musial dyzurow brac !!! Kilka lekcji i dwa dyzury masz w portfelu ? Powodzenia z grupa !!! O ile sie ktos zglosi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok