Dziekuje harry, chodz ty mnie bronisz, NIestety widzisz przyjacielu, Moje pooglady wywolaly calkowity skandal, bo o tym sie wlasciwie nie powinno rozmawiac w w gronie kobiet, zobacz, suchej nitki na mnie nie zostawily,co dowodzi ze poruszyl je ten temat, niektore osobiscie, moze kodos tylko dlatego ze nie chce postrzegac rzeczywistosci jaka jest. Prawda jest taka co kolwiek bym terasz nie odpowiedzial by bylo zle. Ale powiem prawde. Nie zywie do was urazy niewiasty, bo jestescie takie nieswiadome,wybaczam. Co do stwierdzenia ze norwegia jest nie dla mnie to chyba sie nie zgadza bo od lutego do kwietnia zarobilem 200tys kr, dyzurow mam od groma, a gdybym sie spotykal z jakas kobietka juz bym byl stratny bo jeden dyzur to prawie 3000kr brutto, latwo przeliczyc. Co do stwierdzenia zebym zostal gejem, Dziekuje ale nie,a tego typu stwierdzenia, sa nie na miejscu magdaleno, widocznie musialas sie czuc urazona. WYbaczam. Co do reszty wypowiedzi, zazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego slowa, te kobiety kture mnie tak zbesztaly poprostu boja sie konkurencji, czyli bulgarek i czeczenek, boja sie ze juz straca sile, nie wazne czy sa samotne czy sa w zwiazku czy sa mezatkami, czy w ciazy. Ja nie mam czasu na kobiety bo to jest bez przyszlosci, oczywiscie lubie podrywac, flirtowac, bzykac sie, i jak mam czas to tak wlasnie robie. Co do placenia kobietom, jestem zbyt mlody , przystojny i inteligentny tak latwo sie oszukac. Do mnie jest sie ciezko dostac, Wiekszosc z was kobietki co mnie tak rugacie, sa wywalane na starcie, albo podkrecane wybzykane, i zostawiane jak zaczynaja bredzic niedozecznie o slubie albo dziecku. Mam bardzo silny charakter wiec czasami lamie zasade raz gora dwa. W glebi duszy kocham kobiety, ale jak robia jeden falszywy ruch musza byc usuniete.
Co do roli platnika, mam kolege w pracy co jest rozwiedziony, powiedzial mi ile wydaje na dzieci...
Dlatego przestrzegam koledzy, bardzo ostroznie, nalezy bzytkac ile wlezie ale nic pozatym... bare koss...
Dzieku bad harry za wsparcie...
Z wyrazami szacunku
sykepleier84