Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12788 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Retier - nie jestem zadna emancypantka , jestem obieta ( bo nie mam wyboru), a karate i inne formy moich treningow maja na celu moja osobista satysfakcje ( chociaz owszem posluzylabym sie moimi umiejetnosciami w potrzebie )

Rozumiem, ze czasami trudno byc mezczyzna i zrozumiec kobiety , kiedy nie mowia otwarcie czego chca i jakich zachowan oczekuja . Dlatego napisalam, ze my kobiety powinnysmy byc bardziej konkretne i wyrazac sie w sposob zrozumialy dla mezczyzn , a nie uzuwac aluzji i wzdychac po katach

Ja - chociaz kobieta tez mam czasem problemy z odszyfrowaniem zachowania innych kobiet i dlatego sama staram sie ulatwic mojemu facetowi zadanie zrozumienia mojego TAK czy NIE

Trzymajcie sie chlopcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
bad harry napisał:
I am your man

tak ,tak Harry i żarłaczem , pożeraczem naszych delikatnych, kobiecych forumowych serc

btw nieźle sobie radzisz z tyloma wygadanymi babkami na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Retier - nie jestem zadna emancypantka , jestem obieta ( bo nie mam wyboru), a karate i inne formy moich treningow maja na celu moja osobista satysfakcje ( chociaz owszem posluzylabym sie moimi umiejetnosciami w potrzebie )

Rozumiem, ze czasami trudno byc mezczyzna i zrozumiec kobiety , kiedy nie mowia otwarcie czego chca i jakich zachowan oczekuja . Dlatego napisalam, ze my kobiety powinnysmy byc bardziej konkretne i wyrazac sie w sposob zrozumialy dla mezczyzn , a nie uzuwac aluzji i wzdychac po katach

Ja - chociaz kobieta tez mam czasem problemy z odszyfrowaniem zachowania innych kobiet i dlatego sama staram sie ulatwic mojemu facetowi zadanie zrozumienia mojego TAK czy NIE

Trzymajcie sie chlopcy

Nic mi do twojej emancypacji,czy też antyemancypacji barbaro Ale to właśnie kobieta wyemacypowana mówi otwarcie czego chce i spodziewa się po partnerze,a nie czeka i daje się prowadzić. No chyba że naprawdę jestem do tyłu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
retier1 napisał:
barbara67 napisał:

Trzymajcie sie chlopcy

Nic mi do twojej emancypacji,czy też antyemancypacji barbaro Ale to właśnie kobieta wyemacypowana mówi otwarcie czego chce i spodziewa się po partnerze,a nie czeka i daje się prowadzić. No chyba że naprawdę jestem do tyłu

I w tym okresleniu tkwi moj pomysl na stosunki mesko - damskie = partnerstwo i co za tym idzie proste i zrozumiale dla obojga uklady i komunikatywna rozmowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
małgośka napisał:
bad harry napisał:
I am your man

tak ,tak Harry i żarłaczem , pożeraczem naszych delikatnych, kobiecych forumowych serc

a co chcesz być małgośką do trestów ???
ja stawiam kawę .....ty masz mieć rozczochrane włosy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Harry, patrze na ten twoj avatar z sharkiem i sie ciebie boje. I wcale to nie jest smieszne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to był temat do ryb ..........
niedługo zejdę z tego kamienia na dłuuuuugi odpoczynek i będzie mi was brakować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton - a co z twoja "emancypacja " - w ogolnym tego slowa znaczeniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
bad harry napisał:
małgośka napisał:
bad harry napisał:
I am your man

a co chcesz być małgośką do trestów ???
ja stawiam kawę .....ty masz mieć rozczochrane włosy

a co to są tresty Harry ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
złapałaś mnie za słowo dowiesz się po tej kawie
Zgłoś wpis