Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12768 niezalogowanych)
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
Tez bylo to juz wiecej niebede zasmiecał forum starym rzeczami Albo wkleje swoje zdjecie tego na forum jeszcze napewno nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
nie wiem czy było akurat na tym forum , gdzieś to już po prostu widziałam
a swoje fotki wklejaj jak chcesz , będziesz miał pewność , że nikt Ci nie napisze " ale to już było"
udanego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
bodzio1 napisał:
Tez bylo to juz wiecej niebede zasmiecał forum starym rzeczami Albo wkleje swoje zdjecie tego na forum jeszcze napewno nie było

to zdjęcie już nie aktualne wyrósł bodzio przez noc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
na zdjeciu jest mój najwiekszy skarb moja piekna mała kobitka niestety daleko od taty bo w polsce ale i tak pamieta o mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bodzio1 napisał:
to pewnie dlatego tego nie widziałem bo jestem młody i piekny ale sporo w tym prawdy a moze to ci sie spodoba czy tez juz było

Fakt,gdzieś to już było. A udało ci się kiedyś skłonić swoja połowicę do podpisania tejże instrukcji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
Zawsze podpisuje bo wie ze i tak nie wruce na czas a konsekwecje sa straszne ale dla mojego konta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bodzio1 napisał:
Zawsze podpisuje bo wie ze i tak nie wruce na czas a konsekwecje sa straszne ale dla mojego konta

No to jesteś lepszy , gratuluję
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Apel! Prosze o zamieszczenie jakichkolwiek nowych zdjęc np. z krajobrazami. Bo mi tu z lewej strony wyskakuje Pan Mateusz K. z odsłoniętą klatą, w białych spodniach i to jeszcze na tle boazerii...cóż za perwersja! Nie, dzisiaj znów nie zasnę. To tak a propos tematu, że babki też są wzrokowcami, chociażby przez 5 sekund, ale są...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Luba napisał:
Apel! Prosze o zamieszczenie jakichkolwiek nowych zdjęc np. z krajobrazami. Bo mi tu z lewej strony wyskakuje Pan Mateusz K. z odsłoniętą klatą, w białych spodniach i to jeszcze na tle boazerii...cóż za perwersja! Nie, dzisiaj znów nie zasnę. To tak a propos tematu, że babki też są wzrokowcami, chociażby przez 5 sekund, ale są...

Specjalnie dla Ciebie zakryłem pana macho nieco bardziej subtelnym widokiem Plazujacy ptaszek powinien ostudzic Twoje emocje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
znalazłem z nudy przed chwilą dobry poradnik ......to jest wstęp

Pierwsza Randka:
Przede wszystkim panowie musicie być świadomi faktu, że pierwsza randka nie zawsze musi skończyć się od razu wielką miłością ze ślubem w tle etc. Przeważnie na takich spotkaniach, chłopak czy też mężczyzna stara sie poznać (w bardzo nikłym stopniu jak to się okazuje) jaka jest jego potencjalna życiowa partnerka. Nie zadaje pytania w stylu: Jakie są twoje oczekiwania wobec mężczyzn? Czego żądzasz ode mnie? Co wg. Ciebie w związku powienien robić mężczyzna? Nie zadaje takich pytań z racji tego że znajomość nie jest aż na takim stopniu zażyłości emocjonalnej aby kobieta mogła zwierzać się ze swoich oczekiwań. Proszę się nie łudzić - szybko to nie nastąpi. Spokojnie jednak. To nie oznacza, że kobieta nie da w tym kierunku żadnych ukrytych znaków. Kobiety są istotami bardzo skomplikowanymi. Istnieją jednak pewne metody pozwalające choć trochę nas zrozumieć i rozszyfrować. Wyjątek od reguły stanowią pary które na randki zdecydowały sie po dłuższym okresie znajomości, czy też przyjazni.

lepsze jest dalej ale może potem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok