Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12763 niezalogowanych)
26 Postów

(Zander)
Wiking
O milosc i zwiazek nalezy dbac przez caly czas.Nie ma takiej opcji,ze po zalozeniu obraczki zaczyna sie wszystko odpuszczac ...bo juz nie trzeba ..itd...mezczyzna powinien co dzien udowadniac kobiecie jak jest dla niego wazna..w druga strone tak samo chodz z mniejsza czestotliwoscia)))) My sie zmieniamy..milosc tez sie zmienia...z tej mlodzienczej i goracej w bardziej dojzala, gleboka.Przyslowiowe motyle w brzuchu po dwoch latach mijaja i zaczyna sie tzw proza zycia.I tu pole do popisu dla wybrankow.Szkoda,ze coraz czesciej ludzie nie wytrzymuja proby czasu i leca po kilku klotniach do sadu zamias siasc i dojsc do sedna sprawy..problemu. Ktos napisal stare powiedzenie,ze kobieta zmienna jest. Zgadza sie.Powiem wiecej....kobieta raz w miesiacu przez kilka dni moze zrobic wszystko i powiedziec wszystko, my faceci nigdy chyba tego nie pojmiemy bo jestesmy raczej prostej konstrukcji))) i nie jest prawda,ze panie wola typ macho od normalnego mezczyzny.Takich typow jest moze kilka procent..reszta to normalni))) Luba napisala,ze bez kobiet faceci nie funkcjonuja jak nalezy...zgadza sie...ale chyba jestesmy od siebie zalezni))) tak ten swiat jest skonstruowany i nie ma sensu zaglebiac sie w kwestie))) Co do kultury. jednej kobiecie potrzeba rozrywek intelektualnych, rozmowy etc..innej wystarczy,ze jej jegomosc nie zostawi po sobie ...wlosow w umywalce))))) Pozdrawiam forumowiczow))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zander, piękna wypowiedź i jakże inna od wypowiedzi pana na S. mam nadzieję, że to nie tylko puste słowa, ale taki właśnie jesteś. Brawo, życzyłabym sobie, aby mój mąż zrozumiał moje comiesięczne oraz ciążowe humory i umiał im sprostać. Niestety... Może mężczyzna jest prościej skonstruowany, ale to nie ma znaczenia, bo po pierwsze potrzebujemy siebie na wzajem, a po drugie jeśli jest się elastycznym, potrafi wyjść poza własne ograniczenia, ma się odrobinę zrozumienia, wyobraźni, czy jak tam zwał, to zawsze można się dogadać. Grunt tylko, aby troszkę odpuścić, dostrzec drugiego człowieka, a nie tylko czubek własnego nosa W końcu żyjemy dla innych, dla siebie tylko przez krótką chwilę, ale to na dłuższą metę nie daje satysfakcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Zander)
Wiking
Gama...moze te slowa nie odkryja ameryki....ale bycie w zwiazku to sztuka ciaglego pojscia na kompromis. Kazdy jest przeciez inny ,,ma swoje zalety i wady ale jak kochasz to akceptujesz te druga osobe taka jaka jest. Trzeba nad soba pracowac...ten kto powie,ze..taki sie urodzilem i sie nie zmienie...opowiada bzdury.Troche dobrej woli i samozaparcia, a wszystko mozna osiagnac.Co do wypowiedzi pana S. Czytalem ja jakis czas temu.nie chce byc zlym prorokiem ale szczescia...w moim rozumieniu tego slowa...to on nie zazna.No ale obral taka droge..uwaza,ze sluszna wiec zycze mu powodzenia.DiCaprio z niego nie jest i powinien wbic sobie do glowy pewna zasade...regole.Nie mezczyzna wybiera sobie kobiete ale jest dokladnie na odwrot))) Na nic beda zaloty, piekne slowa i stroszenie piorek jak jedna z druga nie spojza na delikwenta laskawym okiem))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

Racja Luba taki facet ę i ą to nie to ,mi chodziło o to żeby miał takie podstawy kultury ,żeby nie było od razu widać ze pracuje na ,,budowie,, nawet gdyby pracował.

księżniczkadaga pracujesz na złote usta w tym miesiącu
bardzo dobrze powiedziane , może podasz forumowe przykłady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
bad harry napisał:

Racja Luba taki facet ę i ą to nie to ,mi chodziło o to żeby miał takie podstawy kultury ,żeby nie było od razu widać ze pracuje na ,,budowie,, nawet gdyby pracował.

księżniczkadaga pracujesz na złote usta w tym miesiącu
bardzo dobrze powiedziane , może podasz forumowe przykłady

Moja wypowiedz nie tyczy się zadnej osoby z forum to był tylko przykład.Miejsce pracy podałam jako budowe dla tego iz wiele razy spotkałam sie z Polakami wracającymi z budowy i slow na K było więcej niż rozmowy miedzy nimi.Zarazem znam osobiście wielu budowlańców którzy tak się nie zachowują wiec jest to tylko przyklad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a to jeszcze nie wiesz że się czasem lubie pośmiać ja wiem że to przykład
ale bardzo ciekawy przykład
jeszcze nie słyszałem o takim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Harry jeśli dyskretnie chciałeś nawiązać do mojej wypowiedzi to Ci sie nie udało ,bo o ile pamiętam to byłem jedynym który w tej dyskusji użył wulgaryzmu, za co zresztą w tym samym poście przeprosiłem, poza tym nie stosowałem go jak przecinek lecz wsposób wyraźnie spersnifikowany, po trzecie to było słowo na S nie na K, a na koniec nie jestem budowlańcem , jestem stolarzem i czasem szkutnikiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
kanakk , tak się śmiesznie składa że jak to pisałem to myślałem akurat o sobie
i to poważnie . twoja osoba była daleko od moich myśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Oj przestańcie prosze...

Harry a może ty napisz jaka jest /ma być ta kobieta która ma zwrócić na ciebie uwage? Wtedy będzie łatwiej coś ci podpowiedzieć bo wiesz każda kobieta jest inna i ma inne (wymagania)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja nie wiem jakie preferencje ma Bad Harry, nie ważne. W każdym razie On wydaje mi się człowiekiem bardzo ciepłym i sympatycznym, ma fajne poczucie humoru, miło czyta się jego posty i w ogóle roztacza wokół miłą atmosferę. W skrócie rzecz ujmując, zwrócił moją uwagę i LUBIĘ GO
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok