Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12788 niezalogowanych)
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Ja to tak widzę mniej więcej , tego szukają kobiety
dla babeczek z forum i nie tylko

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
I am your man
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Harry, pierdyknij se edycje i popraw błenda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a ty wiesz jak się pisze błenda ...sprawdż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Łoco ci sie roschodzi??? Cycu mówił "błenda" nie??

Teraz masz dobrze, nie yours tylko your w tym wypadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to w tym wypadku i ty masz dobrze tego błenda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Och - jak to dobrze sobie tak troche bledow powytykac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A co do tego stereotypu, ze jak kobieta mowi NIE to mysli TAK - jest ozywiscie wymyslem mezczyzn, zwlaszcza tych oskarzonych o gwalt - " bo ona przeciez poszla ze mna do domu i chciala zebym ja piescil i calowal , a potem poszla ze mna do lozka i owszem mowila NIE NIE NIE ale ja wiem , ze myslala TAK TAK TAK i chciala tego tak samo jak ja "

Zdaje sobie sprawe z tego, ze sa kobiety niekonsekwentne i niezdajace sobie sprawy, ze lozko dla mezczyzny = stosunek , ale nawet w takiej sytuacji nie jest usprawiedliwionym nie respektowanie woli kobiety - nawet jezeli rozmysli sie w ostatniej chwili . Dobrym wyjsciem z takiej sytuacji jest znalezienie sobie innej partnerki , a nie ryzykowanie sprawy o gwalt

Na pewno wiele kobiet nie mowi wprost o co im chodzi i oczekuje od faceta , zeby sie domyslal i umial rozszyfrowac jej ukryte w aluzjach intencje - i tu my kobiety mamy duzo pracy przed soba aby uzywac prostego i bezposredniego jezyka w konwersacji z naszymi mezczyznami . Ja sama nad tym pracuje i widze swietne rezultaty. ( juz tu kiedys o tym pisalam ???)

Porozumienie , a moze raczej zrozumienie pomiedzy kobietami i mezczyznami nie musi byc wcale takie skomplikowane jak to sie przedstawia w stereotypach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to czy wy nie możecie normalnie ................?
jak jesteś głodna to powiedzieć CHCE JEŚĆ
jak się zgadzasz to powiedzieć ....TAK
jak chcesz kogoś to powiedzieć ....BIERZ MNIE itp
a tak facet musi główkować ...O CO JEJ TERAZ CHODZI ?? często myśli i myśli i tak żle , bo to nie to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
A co do tego stereotypu, ze jak kobieta mowi NIE to mysli TAK - jest ozywiscie wymyslem mezczyzn, zwlaszcza tych oskarzonych o gwalt - " bo ona przeciez poszla ze mna do domu i chciala zebym ja piescil i calowal , a potem poszla ze mna do lozka i owszem mowila NIE NIE NIE ale ja wiem , ze myslala TAK TAK TAK i chciala tego tak samo jak ja "

Zdaje sobie sprawe z tego, ze sa kobiety niekonsekwentne i niezdajace sobie sprawy, ze lozko dla mezczyzny = stosunek , ale nawet w takiej sytuacji nie jest usprawiedliwionym nie respektowanie woli kobiety - nawet jezeli rozmysli sie w ostatniej chwili . Dobrym wyjsciem z takiej sytuacji jest znalezienie sobie innej partnerki , a nie ryzykowanie sprawy o gwalt

Na pewno wiele kobiet nie mowi wprost o co im chodzi i oczekuje od faceta , zeby sie domyslal i umial rozszyfrowac jej ukryte w aluzjach intencje - i tu my kobiety mamy duzo pracy przed soba aby uzywac prostego i bezposredniego jezyka w konwersacji z naszymi mezczyznami . Ja sama nad tym pracuje i widze swietne rezultaty. ( juz tu kiedys o tym pisalam ???)

Porozumienie , a moze raczej zrozumienie pomiedzy kobietami i mezczyznami nie musi byc wcale takie skomplikowane jak to sie przedstawia w stereotypach

Z tego co piszesz,można by wyciągnąć trzy wnioski:
1) jestem emancypatką
2)jestem tylko kobietą
3)bój się mnie
Czyżby do tego właśnie były ci potrzebne sztuki walki
Teraz pewnie zostanę męskim szowinista
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok