Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12768 niezalogowanych)
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bad harry napisał:
retier...ciekawe co to jest ten realny i trzeżwy punkt widzenia w tym temacie
no tak hmmm..........takich kobiet nie ma.
trzeba się napić to przynajmniej będą ładniejsze

Może jeszcze będziesz miał tę okazję zobaczyć jak wiele jest tych kobiet Chociaż podejżewam żeś już nie jedną widział Jak by nie patrzył,natura obdarzyła kobietę większą odpowiedzialnością za wychowanie potomstwa. Stąd też bierze się bardziej racjonalne i trzeźwe patrzenie kobiety tej kwesti. To o czym tak się pięknie rozwodzicie w tym temacie kończy sie naogół bardzo szybko i pozostaje najczęściej walka o przetrwanie.Oczywiście ,są i wyjątki.Jak we wszystkim,ale nie każdemu są one pisane. Czy też,nie każdy potrafi sobie to wypracować,no nie?
Co zaś do widzenia pięknych kobiet,czy też piękna ogólnie,nie potrzebny mi do tego alkohol mister bad harry
Swoją drogą,ponoć nie ma brzydkich kobiet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Brzydkich kobiet nie ma ,tylko wina czasem brak.

Swoje doświadczenia wtym temacie też posiadam (rozwód ponad20 lat temu).Kobieta z którą teraz od kilku lat (8) jestem jest dokładnie taka jak w opisie.Żeby połaczyć sume doświadczeń, umiejętność wyboru,połączyc szacunek z tolerancją i zrozumieniem ,potrzeba praktyki i paru lat doświadczeń na własnej d..ie.I w efekcie nie zwsze jest to najtańszy sposób.Pzdrawiam szczęśliwych i szukających szczęśćia.WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
kanakk napisał:
Brzydkich kobiet nie ma ,tylko wina czasem brak.

Swoje doświadczenia wtym temacie też posiadam (rozwód ponad20 lat temu).Kobieta z którą teraz od kilku lat (8) jestem jest dokładnie taka jak w opisie.Żeby połaczyć sume doświadczeń, umiejętność wyboru,połączyc szacunek z tolerancją i zrozumieniem ,potrzeba praktyki i paru lat doświadczeń na własnej d..ie.I w efekcie nie zwsze jest to najtańszy sposób.Pzdrawiam szczęśliwych i szukających szczęśćia.WMD

Pyska ci nie dam ,ale plusa i owszem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Patrząc na avatar Retier1 przypomniała mi sie dość skuteczna metoda za zostanie dostrzezonym przez kobiety.
a wiec Harry kup psa ,malutka puszysta kuleczkę zobaczysz ile lasek przyleci go pomiziac...

Retier1 dobrze ci z oczu patrzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mówisz daga że ten pies by mi pomógł ??
no tak że też nie pomyślałem . będę się rozglądał za jakimś miłym kundelkiem i ściągne niedługo swoją facjatę z awatara .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:

Retier1 dobrze ci z oczu patrzy.[/quote]

Nie chwal dnia przed zachodem Daga. Większość tych co mnie zna mogła by cię co nieco uświadomić w tym temacie
Co by nie mówił,psina mi się udała I niejeden dwónożny "rozumny" nie dorasta mu do pępka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
3 lata to przerabiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bodzio1 napisał:
3 lata to przerabiam

Ależ to już było bodzio wieki temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
to pewnie dlatego tego nie widziałem bo jestem młody i piekny ale sporo w tym prawdy a moze to ci sie spodoba czy tez juz było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
bodzio1 , to drugie też już gdzieś widziałam , ale w zasadzie to nieważne , ważne jest jak Ty sobie radzisz z tą instrukcją i podaniami od 3 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok