Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2792 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sethur napisał:
barbara67 napisał:
[b]
Ja rozumiem, ze niektorzy irytuja sie na tych co marudza o prace, pomoc, prace, pomoc itd. - ale mozna po prostu takie watki ignorowac

Hahaha... no niby tak.. lecz czy muskanie cyngla opuszkiem palca nie jest ciekawsza zabawa niz bierne wku***** sie (po raz kolejny) na powracajace jak jojo uzalanie i brak checi do skorzystania z wyszukiwarki? Taaakie zboczenie

Ja mysle, ze zboczeniem sa obie opcje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
usmiecham sie, haha, zeby nie bylo, a wracajac do tematu chu...muj i dzikie weze wystarczy spojrzec na ostatnie dni i to co sie dzieje w naszym narodzie, a wtedy znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, dlaczego tak a nie inaczej, a poki co uuuuusssssssaaaaaaaa i spokoj wewnetrzny, bo najwazniejsze by dbac o swoje zdrowie psychiczne, pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Fiona66 napisał:
radas napisał:
13 i jeden usmiech

przed wyjsciem do sklepu mialam -12
a tu panie kochany, jak na gieldzie nowojorskiej

Dalam ci oklaska ale i tak nic sie nie zmieniło i nadal masz -13 buuuuuu

(zmieniło sie na -12 ale dopiero po chwili ufff a juz myslalam ze moje oklaski sie nie licza)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Sethur napisał:

Niektorzy po prostu cenia sobie swiety spokoj, i nie zycza sobie nachalnosci ze strony niepozbieranych zyciowo przybyszow... nieustajacych emaili z wylewnymi prosbami o pomoc, jojczewnych telefonow etc. Wiesz jak jest w Norwegii... publikujesz nazwisko i mozesz spodziewac sie niechcianych wizyt, docinkow odn. zarobkow, czesto zazdrosci, nieuzasadnionych krzywych spojrzen... jak mowi stare powiedzenie: daj im palec, a odgryza Ci reke..[/quote]

albo się rozumiemy alba ja tego nie rozumiem
telefonu nie podajesz to i nikt nie dzwoni . meila można przeczytać ( lub nie ) i nie odpowiedzieć ........to nic nie kosztuje .
rozumiem że nie każdy chce swoją facjatę pokazywać publicznie ale nie o to mi tu chodzi .
ukrywanie się pod awatarem i ujadanie jest domeną ludzi słabych i głupich ( do tych drugich z pewnością sam sie zaliczam co stwierdziłem ostatnio ) . czy jesteś zwolennikiem chamstwa i ubliżania komuś z poza awatara na którym widnieje na przykład świński ryj ? albo pochwalasz zachowanie typu fullcasco .......czuli użalanie i szczekanie z jednego awatara a proszenie o pomoc z drugiego ? a może to ja mam tylko kolejny zły dzień ?

PS zapewniam że święty nie jestem i chętnie podłożył bym palca którym napisałem nie które posty pod młotek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
KsiezniczkaDaga napisał:
Fiona66 napisał:
radas napisał:
13 i jeden usmiech

(zmieniło sie na -12 ale dopiero po chwili ufff a juz myslalam ze moje oklaski sie nie licza)

I ode mnie plusik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
marta171086 napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
Fiona66 napisał:
radas napisał:
13 i jeden usmiech

I ode mnie plusik

miejcie na uwadze moje zdrowie
zroslam sie na trwale z minusami, od 2-3 tygodni i taka nagla, pozytywna zmiana, moze byc za duzym wstrzasem heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Fiona66 napisał:
marta171086 napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
Fiona66 napisał:
radas napisał:
13 i jeden usmiech

I ode mnie plusik

miejcie na uwadze moje zdrowie
zroslam sie na trwale z minusami, od 2-3 tygodni i taka nagla, pozytywna zmiana, moze byc za duzym wstrzasem heheh

Ty się dorabiasz plusików małymi kroczkami więc napewno Twoje zdrowie na tym nie ucierpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Fiona, a masz Ty i ode mnie +. Niech ci się te paskudztwa wykasują
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Silesia napisał:
Fiona, a masz Ty i ode mnie +. Niech ci się te paskudztwa wykasują

to jest zmasowany atak na moje serce
nie da rady, ide po lampke (mala ) czerwonego, zyly rozszerzy, krew luzikiem zacznie krazyc

dzieki, za punktowanie
i na zdrowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bad harry napisał:
Sethur napisał:

Niektorzy po prostu cenia sobie swiety spokoj, i nie zycza sobie nachalnosci ze strony niepozbieranych zyciowo przybyszow... nieustajacych emaili z wylewnymi prosbami o pomoc, jojczewnych telefonow etc. Wiesz jak jest w Norwegii... publikujesz nazwisko i mozesz spodziewac sie niechcianych wizyt, docinkow odn. zarobkow, czesto zazdrosci, nieuzasadnionych krzywych spojrzen... jak mowi stare powiedzenie: daj im palec, a odgryza Ci reke..

albo się rozumiemy alba ja tego nie rozumiem
telefonu nie podajesz to i nikt nie dzwoni . meila można przeczytać ( lub nie ) i nie odpowiedzieć ........to nic nie kosztuje .
rozumiem że nie każdy chce swoją facjatę pokazywać publicznie ale nie o to mi tu chodzi .
ukrywanie się pod awatarem i ujadanie jest domeną ludzi słabych i głupich ( do tych drugich z pewnością sam sie zaliczam co stwierdziłem ostatnio ) . czy jesteś zwolennikiem chamstwa i ubliżania komuś z poza awatara na którym widnieje na przykład świński ryj ? albo pochwalasz zachowanie typu fullcasco .......czuli użalanie i szczekanie z jednego awatara a proszenie o pomoc z drugiego ? a może to ja mam tylko kolejny zły dzień ?

PS zapewniam że święty nie jestem i chętnie podłożył bym palca którym napisałem nie które posty pod młotek[/quote]

No to sie rozumiemy PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok