Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2780 niezalogowanych)
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Chyba nie sądzisz ze przychylnych forumowiczow Mam na plusie bo mam duza rodzine w PL, zalogowali sie, stworzyli po 5 kont i wyrównują minusy Taka durnowata zabawa, podjeli rękawice, co prawda od idiotow, ale zawsze to jakas rozrywka.

Zawsze to jakieś rozwiązanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Silesia napisał:
Wiecie co, kiedyś poznałam taka jedną dziewczynę z Indii. Miała ona jedna zasadę, którą również podzielam, a mianowicie; " że każde dobro, każdy uśmiech którym obdarzysz inną osobę zawsze do ciebie wróci.Wcześniej, czy później." Zobaczcie jaki świat byłby wtedy lepszy. Życzę i wam i sobie aby ta zasada znalazła jak najwięcej zwolenników, szczególnie wśród naszych rodaków.

Hehehe... tak... to prawda. Dziala rowniez z pieniedzmi...
Trzeba miec do tego wszystkiego spora doze dystansu, niestety wiekszosci z nas tego wlasnie brakuje...
Hindnusi maja to fenomenalnie zaimplementowane w karme

Dzieki za uscislenie.. teraz sie rozumiemy PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
marta171086 napisał:
Hilton napisał:
Chyba nie sądzisz ze przychylnych forumowiczow Mam na plusie bo mam duza rodzine w PL, zalogowali sie, stworzyli po 5 kont i wyrównują minusy Taka durnowata zabawa, podjeli rękawice, co prawda od idiotow, ale zawsze to jakas rozrywka.

a ja mam - 12
i mam to gleboko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
13 i jeden usmiech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Fiona66 napisał:
marta171086 napisał:
Hilton napisał:

a ja mam - 12
i mam to gleboko

Hilton, Fiona66 ma w poważaniu czy ma na minusie czy na plusie a Tobie do czego są potrzebne te plusiki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
radas napisał:
13 i jeden usmiech

przed wyjsciem do sklepu mialam -12
a tu panie kochany, jak na gieldzie nowojorskiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Luba napisał:
[quote]Czytam, nie od dzisiaj przeróżne posty i tak się ot, zastanawiam, skąd ta zjadliwosc w niektórych wypowiedziach, skąd to napierdzielanie się po pysku? Podejrzewam, że taki serial sie lepiej ogląda (czyta), ale czy to rzeczywiście wyzwala, jak sie komuś piaskiem w oczy rzuci? Ot tak sobię gdybam, a co Wy na to? Czy ukrywanie się pod avatarem pozwala na wszystko? Może to nasze EGO nabiera rzeczywistej mocy dopiero wtedy, gdy się avatarem posiłkujemy?[/quote

Ja tez zauwazam u niektorych tendencje do krytykowania " czego sie da" - ja rozumiem , ze mozna sie ze soba niezgadzac- to nawet moze byc ciekawe i pouczajace - daje mozliwosc przemyslenia swoich wlasnych pogladow
ale pisac po to tylko, zeby kogos zgnoic, osmieszyc czy wrecz zbluzgac obelgami wydaje mi sie niekulturalne i swiadczy o braku taktu. Ktos pisal o tym , ze moze niektorzy formuowicze chca w ten sposob odreagowac stres dnia codziennego - ale przeciez sa o wiele przyjemniejsze i nieraniace innych osob sposoby - trening n.p.

Ja rozumiem, ze niektorzy irytuja sie na tych co marudza o prace, pomoc, prace, pomoc itd. - ale mozna po prostu takie watki ignorowac

Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
[quote]Luba napisał:
[quote]Czytam, nie od dzisiaj przeróżne posty i tak się ot, zastanawiam, skąd ta zjadliwosc w niektórych wypowiedziach, skąd to napierdzielanie się po pysku? Podejrzewam, że taki serial sie lepiej ogląda (czyta), ale czy to rzeczywiście wyzwala, jak sie komuś piaskiem w oczy rzuci? Ot tak sobię gdybam, a co Wy na to? Czy ukrywanie się pod avatarem pozwala na wszystko? Może to nasze EGO nabiera rzeczywistej mocy dopiero wtedy, gdy się avatarem posiłkujemy?[/quote

Ja tez zauwazam u niektorych tendencje do krytykowania " czego sie da" - ja rozumiem , ze mozna sie ze soba niezgadzac- to nawet moze byc ciekawe i pouczajace - daje mozliwosc przemyslenia swoich wlasnych pogladow
ale pisac po to tylko, zeby kogos zgnoic, osmieszyc czy wrecz zbluzgac obelgami wydaje mi sie niekulturalne i swiadczy o braku taktu. Ktos pisal o tym , ze moze niektorzy formuowicze chca w ten sposob odreagowac stres dnia codziennego - ale przeciez sa o wiele przyjemniejsze i nieraniace innych osob sposoby - trening n.p.

Ja rozumiem, ze niektorzy irytuja sie na tych co marudza o prace, pomoc, prace, pomoc itd. - ale mozna po prostu takie watki ignorowac

Pozdrowienia[/quote]

Święta prawda Barbaro...nie było mnie kilka dni i tylko zdążyłam napisać a już docinki lecą...ludzie nie umieją żyć inaczej!
Prosty wniosek się nasuwa...lecz tym już się nie podzielę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Renata84 napisał:
[quote]barbara67 napisał:
[quote]Luba napisał:
Czytam, nie od dzisiaj przeróżne posty i tak się ot, zastanawiam, skąd ta zjadliwosc w niektórych wypowiedziach, skąd to napierdzielanie się po pysku? Podejrzewam, że taki serial sie lepiej ogląda (czyta), ale czy to rzeczywiście wyzwala, jak sie komuś piaskiem w oczy rzuci? Ot tak sobię gdybam, a co Wy na to? Czy ukrywanie się pod avatarem pozwala na wszystko? Może to nasze EGO nabiera rzeczywistej mocy dopiero wtedy, gdy się avatarem posiłkujemy?[/quote

Pozdrowienia[/quote]

Święta prawda Barbaro...nie było mnie kilka dni i tylko zdążyłam napisać a już docinki lecą...ludzie nie umieją żyć inaczej!
Prosty wniosek się nasuwa...lecz tym już się nie podzielę

Renata,to nie sa docinki tylko najprawdziwsza prawda,wiec nie szukaj wsparcia, bo wina lezy po Twojej stronie i nawet nie umiesz sie do tego przyznac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
barbara67 napisał:
[b]

Hahaha... no niby tak.. lecz czy muskanie cyngla opuszkiem palca nie jest ciekawsza zabawa niz bierne wku***** sie (po raz kolejny) na powracajace jak jojo uzalanie i brak checi do skorzystania z wyszukiwarki? Taaakie zboczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok