barbara67 napisał:
[quote]
Luba napisał:
[quote]Czytam, nie od dzisiaj przeróżne posty i tak się ot, zastanawiam, skąd ta zjadliwosc w niektórych wypowiedziach, skąd to napierdzielanie się po pysku? Podejrzewam, że taki serial sie lepiej ogląda (czyta), ale czy to rzeczywiście wyzwala, jak sie komuś piaskiem w oczy rzuci? Ot tak sobię gdybam, a co Wy na to? Czy ukrywanie się pod avatarem pozwala na wszystko? Może to nasze EGO nabiera rzeczywistej mocy dopiero wtedy, gdy się avatarem posiłkujemy?[/quote
Ja tez zauwazam u niektorych tendencje do krytykowania " czego sie da" - ja rozumiem , ze mozna sie ze soba niezgadzac- to nawet moze byc ciekawe i pouczajace - daje mozliwosc przemyslenia swoich wlasnych pogladow
ale pisac po to tylko, zeby kogos zgnoic, osmieszyc czy wrecz zbluzgac obelgami wydaje mi sie niekulturalne i swiadczy o braku taktu. Ktos pisal o tym , ze moze niektorzy formuowicze chca w ten sposob odreagowac stres dnia codziennego - ale przeciez sa o wiele przyjemniejsze i nieraniace innych osob sposoby - trening n.p.
Ja rozumiem, ze niektorzy irytuja sie na tych co marudza o prace, pomoc, prace, pomoc itd. - ale mozna po prostu takie watki ignorowac
Pozdrowienia[/quote]
Święta prawda Barbaro...nie było mnie kilka dni i tylko zdążyłam napisać a już docinki lecą...ludzie nie umieją żyć inaczej!
Prosty wniosek się nasuwa...lecz tym już się nie podzielę