Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6488 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:

a co do Dagi to owszem jej fantastyczna uroda moze budzic albo zachwyt ( jak w moim przypadku) albo zazdrosc ...

Tylko u kobiet.. Ja jakos nie wyobrazam sobie zazdroscic Dadze urody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbara67 napisał:
Hilton napisał:
Bardzo interesujące i zarazem intrygujące, kobiecie nie wypada przeklinać... Jak tak bardzo wam sie podoba ta norweska tolerancja co do błędów, to bądzcie tez tolerancyjne dla przeklenstw, bo w NO tez jest w tej dziedzinie tolerancja. Ale wy lubicie sobie wybierac co wam pasuje.
Jestesnie niezdecydowane, i chyba szukacie akceptacji poprzez np. wstawianie zdjęc z cyklu "ale jestem zajebista", podziwiajcie mnie faceci, zlejcie sie w gacie.
Każdy uważa i myśli jak chce. Grunt, to nie być gołosłownym i hipokrytą.

Jestem zawiedziona twoja bezpodstawna i zawistna krytyka - zarowno co do oskarzenia mnie o hipokryzje jak o ta co dotyczy mojego zdjecia

Co do przeklenstw to napisalam , ze jestem za uprawnieniem - tzn. ze dotyczy i mezczyzn i kobiety !!!!

A co do zdjecia, to trudno, ze czujesz sie zagrozona / zazdrosna - zwlaszcza jezeli chodzi o mnie - moglabym byc chyba twoja matka - a przynajmniej ciotka i nie sadze ze moje zdjecie jest w zadnym razie niestosowne czy prowokujace
a co do Dagi to owszem jej fantastyczna uroda moze budzic albo zachwyt ( jak w moim przypadku) albo zazdrosc ...

Barbaro, bredzisz i tyle, a matką to byś na siłe moze i mogla byc, ale nie przesadzaj i nie rozśmieszaj mnie, ja mam 34 lata więc nie jestes ode mnie tak wiele starsza.

Zawistna nie jestem, ale tak myślą o mnie niedowartosciowani i tak własnie piszą, ze to ja jestem zazdrosna, ale nie mam o co. Jestem istotą myślącą logicznie, a poza tym nie chce mi sie dyskutowac z człowiekiem, ktory nie rozumie, a co za tym idzie nie rozróżnia słowa "replika" i "riposta". Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mikael napisał:
barbara67 napisał:

Tylko u kobiet.. Ja jakos nie wyobrazam sobie zazdroscic Dadze urody

Ty sie zaliczasz do tych podziwiajacych jej urode - bo nie sadze, ze cie prowokowalo jej zdjecie ?

Kazdy moze miec takie zdjecie na jakie wyglada ... - zlota mysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
barbara67 napisał:
Hilton napisał:
Bardzo interesujące i zarazem intrygujące, kobiecie nie wypada przeklinać... Jak tak bardzo wam sie podoba ta norweska tolerancja co do błędów, to bądzcie tez tolerancyjne dla przeklenstw, bo w NO tez jest w tej dziedzinie tolerancja. Ale wy lubicie sobie wybierac co wam pasuje.
Jestesnie niezdecydowane, i chyba szukacie akceptacji poprzez np. wstawianie zdjęc z cyklu "ale jestem zajebista", podziwiajcie mnie faceci, zlejcie sie w gacie.
Każdy uważa i myśli jak chce. Grunt, to nie być gołosłownym i hipokrytą.

Jestem zawiedziona twoja bezpodstawna i zawistna krytyka - zarowno co do oskarzenia mnie o hipokryzje jak o ta co dotyczy mojego zdjecia

Co do przeklenstw to napisalam , ze jestem za uprawnieniem - tzn. ze dotyczy i mezczyzn i kobiety !!!!

A co do zdjecia, to trudno, ze czujesz sie zagrozona / zazdrosna - zwlaszcza jezeli chodzi o mnie - moglabym byc chyba twoja matka - a przynajmniej ciotka i nie sadze ze moje zdjecie jest w zadnym razie niestosowne czy prowokujace

Barbaro, bredzisz i tyle, a matką to byś na siłe moze i mogla byc, ale nie przesadzaj i nie rozśmieszaj mnie, ja mam 34 lata więc nie jestes ode mnie tak wiele starsza.

Zawistna nie jestem, ale tak myślą o mnie niedowartosciowani i tak własnie piszą, ze to ja jestem zazdrosna, ale nie mam o co. Jestem istotą myślącą logicznie, a poza tym nie chce mi sie dyskutowac z człowiekiem, ktory nie rozumie, a co za tym idzie nie rozróżnia słowa "replika" i "riposta". Pozdrawiam.

A ja nie uczestniczylam w zadnej dyskusji na temat repliki i reposty , pewno ze wzgledu na to ze jestem niedowartosciowana czy tam cos ... W kazdym badz razie to nie ja uzywam banalnych argumentow o zajebistym wygladzie w dyskusji na temat ortografi komentowanie cudzych zdjec .... - bez sensu , moze oznaka braku odp. argumentacji ???
Pozdrawiam slonecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Musialbym byc slepy Barbaro zeby nie zauwazyc jej urokow.. Moje wyobrazenie jednak, natychmiast zatrzymalo sie na tymze nicku.. Zdjecie to jedno a podpis pod nim to drugie.. Dlatego tak mnie to zaintrygowalo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mikael napisał:
Musialbym byc slepy Barbaro zeby nie zauwazyc jej urokow.. Moje wyobrazenie jednak, natychmiast zatrzymalo sie na tymze nicku.. Zdjecie to jedno a podpis pod nim to drugie.. Dlatego tak mnie to zaintrygowalo...

Chodzi ci o ksiezniczke ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
Mikael napisał:

Chodzi ci o ksiezniczke ?

mhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbara67 napisał:
[/quote]

A ja nie uczestniczylam w zadnej dyskusji na temat repliki i reposty , pewno ze wzgledu na to ze jestem niedowartosciowana czy tam cos ... W kazdym badz razie to nie ja uzywam banalnych argumentow o zajebistym wygladzie w dyskusji na temat ortografi komentowanie cudzych zdjec .... - bez sensu , moze oznaka braku odp. argumentacji ???
Pozdrawiam slonecznie [/quote]

Nie uczestniczyłas????? A kto prosił Sethura o "inteligentną replikę"? Ja ??? Buhahahaha. Basiu, nie ośmieszaj sie juz dłużej. "Kończ waść, wstydu oszczędź" .

Ps. wyrazenie "w każdym BĄDŹ razie" jest błędne, było o tym napisane na samym początku, ale ciebie jak widac pamięc zawodzi we wszystkim .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
barbara67 napisał:

Pozdrawiam slonecznie [/quote]

Nie uczestniczyłas????? A kto prosił Sethura o "inteligentną replikę"? Ja ??? Buhahahaha. Basiu, nie ośmieszaj sie juz dłużej. "Kończ waść, wstydu oszczędź" .

Ps. wyrazenie "w każdym BĄDŹ razie" jest błędne, było o tym napisane na samym początku, ale ciebie jak widac pamięc zawodzi we wszystkim .[/quote]

Fakt, ze poprosilam o replike nie swiadczy o tym, ze sie angazowalam w jakas dyskusje na temat reposty
Jezeli chodzi o moja pisownie to jestem z siebie dumna, ze po ponad 20 letniej przerwie tak swietnie sobie radze z jez.pl.

A co do mojego wygladu - ktory jest taki wazny dla ciebie - to tez jestem z niego zadowolona i wiem, ze zdania nie zaczyna sie od A - tak ze tej krytyki mozesz sobie oszczedzic

A twoj smiech jest patetyczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
KONIEC KŁÓTNI, BO MAM JUŻ DOŚĆ!!! Jeśli chodzi o zdjęcie, to zapewne moje, bo jakby nie patrzeć najładniejsze
A tu coś na rozładowanie atmosfery:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok