Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6489 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Dont worry..pij kefir..jedz pory..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Film niedostępny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
barbara67 napisał:
Hilton napisał:
barbara67 napisał:

A ja nie uczestniczylam w zadnej dyskusji na temat repliki i reposty , pewno ze wzgledu na to ze jestem niedowartosciowana czy tam cos ... W kazdym badz razie to nie ja uzywam banalnych argumentow o zajebistym wygladzie w dyskusji na temat ortografi komentowanie cudzych zdjec .... - bez sensu , moze oznaka braku odp. argumentacji ???
Pozdrawiam slonecznie

Nie uczestniczyłas????? A kto prosił Sethura o "inteligentną replikę"? Ja ??? Buhahahaha. Basiu, nie ośmieszaj sie juz dłużej. "Kończ waść, wstydu oszczędź" .

Ps. wyrazenie "w każdym BĄDŹ razie" jest błędne, było o tym napisane na samym początku, ale ciebie jak widac pamięc zawodzi we wszystkim .[/quote]

Fakt, ze poprosilam o replike nie swiadczy o tym, ze sie angazowalam w jakas dyskusje na temat reposty
Jezeli chodzi o moja pisownie to jestem z siebie dumna, ze po ponad 20 letniej przerwie tak swietnie sobie radze z jez.pl.

A co do mojego wygladu - ktory jest taki wazny dla ciebie - to tez jestem z niego zadowolona i wiem, ze zdania nie zaczyna sie od A - tak ze tej krytyki mozesz sobie oszczedzic

A twoj smiech jest patetyczny [/quote]

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dobranoc wszystkim - musze sie wyspac, zeby jutro tez pieknie wygladac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Dobranoc Barbaro i miłych snów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ej dziewczyny, przygotowac wam kisiel ?
tak czytam i czytam... i nie wiem o co wy sie tak zawziecie klocicie
zobaczcie... ja to mam dopiero glupawe zdjecie... a pomylki typu "replika" a "riposta" tez czasem sie zdarzaja...
a wy sobie wlosy chcecie targac prawie, o takie glupoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Ja się nie kloce Hilton kocham jak własna siostre a sprzeczki rodzinne zawsze się zdarzają.

Ps dawaj ten kisiel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:

zobaczcie... ja to mam dopiero glupawe zdjecie...

ulv twoje zdjecie jest raczej typu..hmm..Wielki Brat Patrzy ..wiec respect..tzn szacun
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ulv, zdarzają sie, ale jak ktos ci mowi otwarcie a ty nadal nie rozumiesz to tylko włosy rwac. Ja wyrwałam i zobacz w moj avatar jak teraz beznadziejnie wyglądam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mnie tez juz niewiele na czaszce zostalo ale jesli chodzi o facetow, to podobno uda sa winne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok