Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6491 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Hilton napisał:
Giovi tez jest ładna.

Być może ,ale niech nie pisze ze zdjęcia mojej twarzy świadczą o czyms co się nazywa brak klasy bo się ośmiesza.Niech pokaże swoja buźkę to zobaczymy.

Nawet nie chce mi sie tego komentowac,jestes zalosna i tyle
Ja nie przyszlam tu zeby podziwiali moje wdzieki ,tylko po to by rozmawiac z innymi uczestnikami forum,ale rozumiem Cię w zupełności...jak któś ma niewiele do powiedzenia to oczekuje , że inni będą się zachwycali nim samym z powodu piękna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:

Ja nie przyszlam tu zeby podziwiali moje wdzieki ,tylko po to by rozmawiac z innymi uczestnikami forum,ale rozumiem Cię w zupełności...jak któś ma niewiele do powiedzenia to oczekuje , że inni będą się zachwycali nim samym z powodu piękna

Ja nie oczekuje ze ktoś będzie się mna zachwycał a tego ze ktoś nie będzie głupio komentował mojej buzi ze zwykłej zazdrości.
Jestem ładna i co? to z tego powodu mam sobie w avatar trolla wstawić? żeby ci dorównać i żebyś dobry humorek miała.Weź się zastanów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
KsiezniczkaDaga napisał:
a tu przyszłam pisać z normalnymi ludźmi.[/quote]

...a np: ja - jakbym byl normalny,to bym sie tu nie logowal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Psychologowie z Uniwersytetu Aberdeen w Wielkiej Brytanii, przeprowadzili bardzo ciekawy eksperyment ukazujący siłę kobiecej zazdrości. Tym razem nie badano zazdrości o partnera, ale o urodę.
Drogie Panie, niestety dopóki jesteśmy płodne, niestety nie oceniamy innych kobiet obiektywnie, tylko deprecjonujemy ich urodę – tak przynajmniej stwierdzili naukowcy po zakończeniu eksperymentu.

Kobietom w wieku od 40 do 64 lat (podzielonych na grupy przed i po menopauzie) przedstawiono zdjęcia kobiet i mężczyzn i poproszono je o ocenę ich atrakcyjności. Do badania nie wykorzystano zwykłych zdjęć, lecz celowo wyselekcjonowano osoby najbardziej atrakcyjne, niektóre wspomagając photoshopem. Wyniki okazały się dość zaskakujące.
Zarówno kobiety jeszcze płodne, jak i te które przeszły już menopauzę, mężczyzn oceniały jednakowo. Miarą atrakcyjności były typowo męskie rysy twarzy, jak wydatne szczęki czy gęste brwi.
W momencie kiedy doszło do oceny urody modelek na zdjęciach, obie grupy kobiet zachowały się odmiennie. Kobiety po menopauzie oceniły jako bardziej atrakcyjne te kobiety, które miały więcej cech kobiecych i bardziej regularne rysy, podczas gdy kobiety płodne, za bardziej atrakcyjne uznały kobiety i mniej regularnych rysach (czyli de facto mniej atrakcyjne).

Psychologia już dawno dowiodła że mimo iż każdy z nas ma własne gusta, to oceniając ludzkie twarze wolimy te które są proporcjonalnie zbudowane. Tymczasem, wykonane przez psychologów w Aberdeen badania pokazują, że kobiety które same oceniają się jeszcze przez pryzmat atrakcyjności są w stanie dyskredytować urodę innych kobiet, tak jakby dzięki temu chciały poczuć się bardziej pewnie / atrakcyjnie.

No cóż, pozostanie nam jedynie pogodzić się z tym faktem iż urody naszych przyjaciółek nie oceniamy obiektywnie, tym mocniej je krytykując im bardziej są atrakcyjne.

źródło: softpedia.com

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
panladny napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
a tu przyszłam pisać z normalnymi ludźmi.

...a np: ja - jakbym byl normalny,to bym sie tu nie logowal[/quote]

Jest tu wielu normalnych ludzi tylko boja się pisać żeby nie zostać rozszarpanym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A Twój facet nie ma nic przeciwko temu, żebyś wstawiałą sobie foty w półnegliżu,z zalotnym uśmiechem?
Pewnie nawet nie ma pojęcia o tym ,że takowe wstawiasz sobie gdziekolwiek
Nie zamierzam nic zmieniac w swoich postach,bo właśnie tak myślę.
Powiem więcej...jak dla mnie to robisz z siebie niedostepną(bo masz faceta bla bla) ale pomimo to chcesz kokietowac i masz kisiel w majtach ,że komus się podobasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Piękno jest pojęciem względnym. Piękno to jest reakcja. Poza tym, nie to jest piękne co jest piękne, ale to co sie komu podoba.
Zdjęcia Daga masz zrobione profesjonalnie, elegancko wygładzone photoshopem, ale czy ja lub Giovi powiedzialaymy ze jestes ładna? Tylko cyganka tak napisala, ale to jej odczucie. Nikt ci nie zazdrosci, bo nie ma czego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
giovi2 napisał:

Ja nie oczekuje ze ktoś będzie się mna zachwycał a tego ze ktoś nie będzie głupio komentował mojej buzi ze zwykłej zazdrości.
Jestem ładna i co? to z tego powodu mam sobie w avatar trolla wstawić? żeby ci dorównać i żebyś dobry humorek miała.Weź się zastanów.

Ja w avatarze nie mam trolla, tylko małe dziecko jeśli nie zauważyłas,masz szczescie ze nie jestes gdzies blizej , bo za te slowa dostalabys po swojej pieknej buzce i juz by taka piekna nie byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
Piękno jest pojęciem względnym. Piękno to jest reakcja. Poza tym, nie to jest piękne co jest piękne, ale to co sie komu podoba.
Zdjęcia Daga masz zrobione profesjonalnie, elegancko wygładzone photoshopem, ale czy ja lub Giovi powiedzialaymy ze jestes ładna? Tylko cyganka tak napisala, ale to jej odczucie. Nikt ci nie zazdrosci, bo nie ma czego.

Zdjęcia nie są robione photoshopem robił je mój tata który jest profesjonalnym fotografem.
Wybacz ale fotki są jak najbardziej normalne gdybym chciala wstawić fotki na których by sie faceci onanizowali (jak to Giovi uważa) to bym wstawiła inne.
Giovi przesadziła pisząc ze fotki mojej twarzy to brak klasy.takie zachowanie świadczy tylko o zazdrości niestety.
Skacząc każdemu nowemu na forum do oczu doprowadzicie do tego ze na forum będą pisac ze soba tylko 4 osoby wy dwie Full i Gabrys.Fajnie bedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:

Ja w avatarze nie mam trolla, tylko małe dziecko jeśli nie zauważyłas,masz szczescie ze nie jestes gdzies blizej , bo za te slowa dostalabys po swojej pieknej buzce i juz by taka piekna nie byla

Ho ho ho wulgarna i do tego agresywna pewnie z tych dobrze wykształconych jesteś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok