Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(6498 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi to chyba nie o klnięcie chodzi, tylko o słowo "uwłaszcza", ktorego ktos uzył dzis w wypowiedzi o klnięciu.

Uwłaszczyc to mozna np. lokal mieszkalny, a ta pani powinna była użyc słowa "uwłacza". Wiesz o kim mowa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
giovi2 napisał:
Ortografia ortografią, a ja klnę jak szewc i wcale mi to nie uwłaSZcza jak co niektórym

A skąd wiesz? jak jesteś odbierana w oczach innych jak tak klniesz
Nie klnij Giovi bo ten śliczny maluszek nauczy się i pokaże * polszczyzne* w przedszkolu.

Moja droga,moi znajomi również bluzgają,jak to się potocznie mówi i nikomu to nie przeszkadza(oczywiście są sytuacje, w których trzeba się powstrzymac),ale generalnie wszyscy klną i ten kto twierdzi , że jest inaczej zwyczajnie PIERDOLI JAK POTŁUCZONY

Ps.Jeśli już to nie uwłaSZcza a uwłacza,to taka małą uwaga, bo chyba nie zrozumiałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:

Moja droga,moi znajomi również bluzgają,jak to się potocznie mówi i nikomu to nie przeszkadza(oczywiście są sytuacje, w których trzeba się powstrzymac),ale generalnie wszyscy klną i ten kto twierdzi , że jest inaczej zwyczajnie PIERDOLI JAK POTŁUCZONY

Ps.Jeśli już to nie uwłaSZcza a uwłacza,to taka małą uwaga, bo chyba nie zrozumiałaś

Twoja uwage zrozumiałam i co z tego? robie literówki i robie błędy tak samo jak ty tez je robisz.
Co do tego ze wszyscy klna to nie patrz na wszystkich swoja miara bo są ludzie którzy maja klase i nie używają wulgarnych slow do takich ludzi ja naleze nie klnelam nawet jak byłam nastolatka a teraz to już by mi nawet wstyd było.

Jedyne co moge się z toba zgodzić to to ze w pewnych kręgach no to tak może tam wszyscy uzywaja wulgarnych slow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
giovi2 napisał:

Twoja uwage zrozumiałam i co z tego? robie literówki i robie błędy tak samo jak ty tez je robisz.
Co do tego ze wszyscy klna to nie patrz na wszystkich swoja miara bo są ludzie którzy maja klase i nie używają wulgarnych slow do takich ludzi ja naleze nie klnelam nawet jak byłam nastolatka a teraz to już by mi nawet wstyd było.

Jedyne co moge się z toba zgodzić to to ze w pewnych kręgach no to tak może tam wszyscy uzywaja wulgarnych slow.

Twoją "klasę" widac po Twoim avatarze...co już zresztą Hilton zauważyła
Nie rób z siebie słodkiego aniołka,bo po zdjęciach w galerii widac co z Ciebie za ziółko.
Królewno idz już lepiej na swój profil i sprawdz , czy aby jakiś królewicz nie wstawił Ci słodkiego komenta na dobranoc.
Pa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:

Twoją "klasę" widac po Twoim avatarze...co już zresztą Hilton zauważyła
Nie rób z siebie słodkiego aniołka,bo po zdjęciach w galerii widac co z Ciebie za ziółko.
Królewno idz już lepiej na swój profil i sprawdz , czy aby jakiś królewicz nie wstawił Ci słodkiego komenta na dobranoc.
Pa

Ciekawe co tak bardzo nie podoba wam się w moich fotkach które przedstawiają tylko moja twarz do szyi? nawet kawałka biustu tam nie ma.Wiec o co chodzi? Chyba trochę przesadzasz.Nie możesz ścierpieć tego ze ktoś jest po prostu ładny? na to wygląda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi tez jest ładna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jak to mowia amerykanie,ze wschodu: w towarzystwie pan,najlepiej bez 2 zdan!

znam osobiscie 2dziewczyny/kobiety,ktore klna na czym swiat stoi!
pierwsza to moja sasiadka z podworka(wychowywalismy sie w tym samym bloku),a druga znajoma poznana tutaj,w no.
potrafia puscic taka wiazanke,ze na prawde w buty wchodzi.co ciekawsze wcale im to nie uwlaszcza ani nie uwlacza,taki maja styl i tyle.malo tego,gdyby teraz zaczely mowic piekna,litercka polszczyzna,wygladaloby to smiesznie i nienaturalnie!

poza tym,polskie przeklenstwa sa wyraziste i soczyste,a o to chyba chodzi!

p/s: a ladny to jest,ladnypan!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi tez jest ładna.

Być może ,ale niech nie pisze ze zdjęcia mojej twarzy świadczą o czyms co się nazywa brak klasy bo się ośmiesza.Niech pokaże swoja buźkę to zobaczymy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Mam wrażenie, że Hilton już wspomniała na ten temat i ja nie musze powielac.
To nie jest NK gdzie laski wstawiają sobie zdjęcia typu....zachwycajcie się mną.
Chcesz wywołac sytuację, w której faceci trzepią się na widok Twojego zdjęcia, to załóż sobie profil na portalu randkowym a nie na forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:
Mam wrażenie, że Hilton już wspomniała na ten temat i ja nie musze powielac.
To nie jest NK gdzie laski wstawiają sobie zdjęcia typu....zachwycajcie się mną.
Chcesz wywołac sytuację, w której faceci trzepią się na widok Twojego zdjęcia, to załóż sobie profil na portalu rankowym a nie na forum.

Wiesz co przesadziłaś.
Weź wyrzuć te zazdrość ze swoich myśli i pomysł ze te fotki przedstawiające moja twarz są normalnymi fotkami takimi samymi jakie ty masz i Hilton i naprawdę przestań mnie obrażać.
Nie muszę zakładać profilu na portalu randkowym bo mam faceta a tu przyszłam pisać z normalnymi ludźmi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok