Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3717 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
cyganka napisał:
bad harry napisał:
kanakk napisał
Forum MN jest jedynym na które zaglądam tak często a na inne sporadycznie ,

to nie wiem czy tak będziesz nas często teraz odwiedzał bo coraz więcej uzdrowicieli , postawiło diagnoze że forum jest be i trzeba leczyć .
każdy będzie pisał w swoim kąciku .........inteligenci , filozofowie , rozwódki , inteligentni inaczej , poszukujący pracy a gabriel będzie pisał zdrowaśki zamiast postów na odkupienie win
jednym słowem nuda ....flaki z olejem
nawet między wierszami można wyczytać że przy rejestracji na MN będzie test na IQ .
oj ,oj nadchodzą smutne czasy

Bad harry , podążaj za mną........... bo jest jeszcze ,,kącik niewidzialnych,,

tak właśnie myśle cyganko że.... nie mieścimy się w żadnej kategorii będziemy zmuszeni do pisania między sobą ( tzn ty i ja ) jako niewidzialni tj na privie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał

gabriel napisał
A TY CO... ze tymi oklaskami...?
Hopla masz jakiegoś czy jak ...?
Zamiast się cieszyć ,że ktoś czyta dokładnie a nie po łebkach , to się jeszcze burzysz ...
FE...eeee....eee...
To już któryś z kolei post od Ciebie we tej sprawie....

A ty se pilnuj swojej grzadki, w moją nie sikaj, nie potrzebuje nawozu.

a to już ostatnie zdjęcie dziś , nie mogłem się oprzeć tak dobrze pasuje do tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Hm...pomijając fakt ,że masa ludzi tu wypomina zmianę poruszanych wątków na zupełnie inne po czym czyni to sama to chciałem przywrócić początkowa wersje i temat ; "BRAWA DLA MODERATORA"

A dokładniej zapytać czy tylko ja zauważyłem ,że zniknął właśnie jeden szeroki wątek z listy tematów wraz ze wszelkimi wpisami innymi słowy został w całości skasowany bez uprzedzenia... ;/ a szkoda bo było tam mnóstwo przydatnych linków dla osób szukających pracy..no ale cóż moderator wymiata...dosłownie i w przenośni...

dopisek ; nawet ilość postów mi ujęło,czyli można zostać nawet zdegradowanym bez poznania przyczyny ;/ prawie jak samowolka...

Oczywiście możemy dalej podyskutować o czerwonych robaczkach albo zielonych tym razem...? znacie jakieś ciekawe?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

Oczywiście możemy dalej podyskutować o czerwonych robaczkach albo zielonych tym razem...? znacie jakieś ciekawe?

oj jak dobrze że nikolas ma czas na tak poważne tematy w międzyczasie poszukiwania pracy
to może teraz zajmiemy się tym robaczkiem
kto wie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
bad harry napisał:

oj jak dobrze że nikolas ma czas na tak poważne tematy w międzyczasie poszukiwania pracy
to może teraz zajmiemy się tym robaczkiem
kto wie ???

He, banalnie proste, toż to pika - paki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

PUDŁO GRZEŚ to było pytanie podchwytliwe pewnie nie łatwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
nicolas78 napisał:
Hm...pomijając fakt ,że masa ludzi tu wypomina zmianę poruszanych wątków na zupełnie inne po czym czyni to sama to chciałem przywrócić początkowa wersje i temat ; "BRAWA DLA MODERATORA"

A dokładniej zapytać czy tylko ja zauważyłem ,że zniknął właśnie jeden szeroki wątek z listy tematów wraz ze wszelkimi wpisami innymi słowy został w całości skasowany bez uprzedzenia... ;/ a szkoda bo było tam mnóstwo przydatnych linków dla osób szukających pracy..no ale cóż moderator wymiata...dosłownie i w przenośni...

dopisek ; nawet ilość postów mi ujęło,czyli można zostać nawet zdegradowanym bez poznania przyczyny ;/ prawie jak samowolka...

watek nie zniknal, moze byc pomocny dla szukajacych pracy wiec zostal tylko oczyszczony z dyskusji nie w temacie, prosilem przeciez bardzo uprzejmie... link do watku ponizej... nastepnym razem, aby twe zarzuty byly bardziej owocne, sprawdz najpierw ich podstawe

www.mojanorwegia.pl/forum/view/praca%2c_...ukajacych_pracy.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
bad harry napisał:

PUDŁO GRZEŚ to było pytanie podchwytliwe pewnie nie łatwe

To ja już nie wiem, drugą opcją był koń, pewnie też nietrafiony