cyganka napisał:
bad harry napisał:
kanakk napisał
Forum MN jest jedynym na które zaglądam tak często a na inne sporadycznie ,
to nie wiem czy tak będziesz nas często teraz odwiedzał bo coraz więcej uzdrowicieli , postawiło diagnoze że forum jest be
i trzeba leczyć .
każdy będzie pisał w swoim kąciku .........inteligenci , filozofowie , rozwódki , inteligentni inaczej , poszukujący pracy a gabriel będzie pisał zdrowaśki zamiast postów na odkupienie win
jednym słowem nuda ....flaki z olejem
nawet między wierszami można wyczytać że przy rejestracji na MN będzie test na IQ .
oj ,oj nadchodzą smutne czasy

Bad harry , podążaj za mną........... bo jest jeszcze ,,kącik niewidzialnych,,
tak właśnie myśle cyganko że.... nie mieścimy się w żadnej kategorii będziemy zmuszeni do pisania między sobą ( tzn ty i ja ) jako niewidzialni tj na privie
bad harry napisał:
kanakk napisał
Forum MN jest jedynym na które zaglądam tak często a na inne sporadycznie ,
to nie wiem czy tak będziesz nas często teraz odwiedzał bo coraz więcej uzdrowicieli , postawiło diagnoze że forum jest be

każdy będzie pisał w swoim kąciku .........inteligenci , filozofowie , rozwódki , inteligentni inaczej , poszukujący pracy a gabriel będzie pisał zdrowaśki zamiast postów na odkupienie win

jednym słowem nuda ....flaki z olejem
nawet między wierszami można wyczytać że przy rejestracji na MN będzie test na IQ .
oj ,oj nadchodzą smutne czasy

Bad harry , podążaj za mną........... bo jest jeszcze ,,kącik niewidzialnych,,

tak właśnie myśle cyganko że.... nie mieścimy się w żadnej kategorii będziemy zmuszeni do pisania między sobą ( tzn ty i ja ) jako niewidzialni tj na privie