Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3727 niezalogowanych)
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
bad harry,co Ty nam na noc jakieś zagadki zadajesz?mam odnaleźć różnice w obrazkach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to larwa co rano z googli wylazła coś zeżarła w oprogramowaniu i teraz wysyła się podwójnie i ja jestem podwójnie BAD harry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Tego też poznaję to chyba scena z filmu "WIELKA UCIECZKA..."

A ten na dole grał w kultowym filmie; "OSTATNI SAMURAJ"

gOOD nIGHT

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TAK PRZY OKAZJI POWYŻSZYCH ZDJĘĆ Z> SUKAMI MILICYJNYMI<

Jest potrafię .... jednak zrobiłem to wpisując ręcznie...

PYTANIE DLACZEGO... ??? ,skoro wszyscy O TYM DOBRZE wiedzą.....!!! .
Hm... jak czytam na Tym Forum , co niektórych Obecnie nawiedzonych , to szczerze w to wątpię .....!!! .

TĄ BALLADĘ dedykuję .....FIONIE ..coś tam coś ...vel-EYNA-..... i Jej podobnym ...KTÓRZY , teraz na wszystkich Forach GLORYFIKUJĄ Byłego Prezydenta... .
Proszę DOSŁUCHAĆ TĄ BALLADĘ DO KOŃCA... TAM JEST BARDZO PRYWATNE WYZNANIE ARTYSTY...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
[b]

GIOVI ...!!!... Tu jest taka ballada ."..Panie prezydencie"... czy mogła byś To wgrać na pierwszą stronę ...
To jest bardzo na czasie dla Tych którzy zapomnieli o tym CO PRAWDZIWY NARÓD MYŚLAŁ O NIM NAPRAWDĘ...
PROSZĘ ..
. ja tego nie potrafię...

Gabriel ,dla Ciebie wszystko

HMMMM ale na pierwsza stronę....nie mam takiej mocy by wgrac to na pierwszą stronę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
gabriel, każdy wie co,kto,i jak,ale po co to teraz komu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
TAK PRZY OKAZJI POWYŻSZYCH ZDJĘĆ Z> SUKAMI MILICYJNYMI<

Jest potrafię .... jednak zrobiłem to wpisując ręcznie...

PYTANIE DLACZEGO... ??? ,skoro wszyscy O TYM DOBRZE wiedzą.....!!! .
Hm... jak czytam na Tym Forum , co niektórych Obecnie nawiedzonych , to szczerze w to wątpię .....!!! .

TĄ BALLADĘ dedykuję .....FIONIE ..coś tam coś ...vel-EYNA-..... i Jej podobnym ...KTÓRZY , teraz na wszystkich Forach GLORYFIKUJĄ Byłego Prezydenta... .
Proszę DOSŁUCHAĆ TĄ BALLADĘ DO KOŃCA... TAM JEST BARDZO PRYWATNE WYZNANIE ARTYSTY...

Może dla niektórych jednostek,bardziej przyswajalny temat będzie z tym oto przekazem video

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(nicolas78)
Stały Bywalec
Dobra nuta i słowa takie na czsie...od kilku lat...

Co do gloryfikacji pana prezydenta w ostatnim czasie to moje zdanie jest takie iż po śmierci niemal każdego bardziej "znanego" człowieka wyszukuje się u niego samych dodatnich cech ,upiększa, gloryfikuje , widzi się tylko te dobre rzeczy gdyż jest to chyba robione z szacunku mimo ze większość z Nas rodaków wcześniej kpiło i wyśmiewało kogoś ,negując i potępiając działania ów człowieka...ale taką już mentalność mamy widać.

Nie mniej jednak każdy wie swoje mimo ,że czasem mówi i robi inaczej...bo tak wypada
To tylko moje skromne zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
popieram Cie nicolasie.
mnie najbardziej raziło kiedy, jeszcze dobrze ciała nie ostygły,a ludzie zaczęli rozliczać prezydenta z jego dorobku,a wręcz ośmieszali(od razu zaznaczę ze ja tez nie popierałam prowadzona przez niego politykę).Mi to się kojarzy z kopaniem leżącego...a wystarczyło przynajmniej troszkę pomilczeć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
jeszcze dodam ze są wolne wybory i sami wybieramy prezydentów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok