Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Kwiatkowski Mariusz Kucharski Ewe Wu edward stan (7410 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
U mnie było podobnie jak u gabriela.Cześć,cześć i tylko pytanie,czy to jest normalne u nas że tak duża grupa polityków leci razem.Zero emocji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Norwegowie nie sa z natury emocjonalni i wylewni - jak my polacy - zwlaszcza w miejscu pracy , jezeli nie masz z nimi blizszych relacji to sa formalni - ale chociaz ci pokondolowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja też paru Norwegom wczoraj i dziś miałam okazję opowiedzieć trochę o historii Polski i tym co się stało. Kondolencji nie składali, ale słuchali ze szczerym zainteresowaniem i to było miłe. To co myślałam o tych co zginęli zostawię dla siebie, ale wczoraj poczułam szczerą wdzięczność do Pana Prezydenta, bo gdyby nim nie został, to by mnie w tym pięknym kraju, Norwegii, nie było
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tak na marginesie gdzieś dziś przeczytałam, że jeden z funkcjonariuszy BOR był mężem dziennikarki Joanny Racewicz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
gama28 napisał:
Tak na marginesie gdzieś dziś przeczytałam, że jeden z funkcjonariuszy BOR był mężem dziennikarki Joanny Racewicz.

Tak ja tez przeczytałam na PUDLU,szkoda jej lubiłam z nią wywiady i programy,i synka miel 2 lestniego,szkoda:/
A Putra osierocil 8 dzieci:/ które bedą dostawały rete po ojcy także,emerytura prezydenta się nie zmarnuje Hilton
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Norwegowie nie sa z natury emocjonalni i wylewni - jak my polacy - zwlaszcza w miejscu pracy , jezeli nie masz z nimi blizszych relacji to sa formalni - ale chociaz ci pokondolowali

Nie pokondolowali ale na świeta zawsze sobie składamy serdeczne życzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
retier 1 :

A to bezduszne norweskie zasrance - musisz zatem czekac az do swiat ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
retier 1 :

A to bezduszne norweskie zasrance - musisz zatem czekac az do swiat ....

Eeeeeee nie jest tak żle Na co dzień też jest naogół wesoło.
Wczoraj np. jak genetycznemu się turbo włączyło,to 5m leciał zanim się zatrzymał
Na szczęście skończyło się na śmiechu.W każdym bądż razie,na nudę nie narzekamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Retier 1:

......jak genetycznemu się turbo włączyło................

Po polsku prosze - nic nie kumam z genetycznego i jakie znowu turbo - pamietaj , ze jestem blondynka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Retier 1:

......jak genetycznemu się turbo włączyło................

Po polsku prosze - nic nie kumam z genetycznego i jakie znowu turbo - pamietaj , ze jestem blondynka

Prawdę mówiąc,to jeszcze nie widziałem blondynki tak wymachującej nogami.
Tylko tak się zastanawiam,co to by było gdyby te nogi wyżej śmigały Aż strach pomyśleć

Pracuję z jednym gościem,który ma skazę "genetyczną" tz. rosną mu włosy w bardzo widocznych miejscach.
No i jest to niezbyt apetyczne np. podczas jedzenia

Jeśli zaś chodzi o turbo- potknął się chłopina i nie mógł wychamować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok