Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Kwiatkowski Mariusz Kucharski Ewe Wu edward stan (7425 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Ja oczywiscie tez robie bledy - inie tylko ze wzgledu na tastature - ja bardzo rzadko mowie a zwlaszcza pisze po polsku a jak sie nie praktykuje to sie zapomina
Wiec z gory przepraszam za ewent. bledy

Nie wiem czy pamiętasz ,w Polsce mówi się na takich jak adi15 (przyganiał kocioł garnkowi)
Możesz mi w rewanżu dawać codziennie minusa adi15,jeśli tak cię drażnią moje błędy.To pewnie będę się bardziej pilnowałłłł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
"Człowiek nie jest wielki przez to, co ma, nie przez to, kim jest,lecz przez to, czym dzieli się z innymi."
Karol Wojtyła.
Ja dziele się z Wami tym co mam i mam nadzieję, że Wy podzielicie się tym co macie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Piekny i madry cytat i na temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jeszcze niedawno wiekszosc plula na Kaczynskiego i innych politykow a teraz
NAGLE objawienie i wszyscy placza jaki to wielki czlowiek zginal i
wogole...takie pieprzenie kotka za pomoca mlotka....rozumiem, ze zgineli ludzie
ale nie robcie z Kaczynskiego drugiego Papieza Polski.... ['] za zmarlych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
To chyba nie o to chodzi, ze Kaczynski , ale o narodowa zalobe po stracie prawie 100 polakow
A co do indiwidualnej gloryfikacji posmiertnej to sie zgadzam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
To chyba nie o to chodzi, ze Kaczynski , ale o narodowa zalobe po stracie prawie 100 polakow
A co do indiwidualnej gloryfikacji posmiertnej to sie zgadzam

chodzi mi oto, ze jak widze w TV co ludzie wyprawiaja...to az mnie szlag trafia...zgineli ludzie - tragedia ...zginal Prezydent - tragedia..rozumiem!! ALE nie oszukujmy sie...Kaczynskiego nie lubialo wiele, wiele osob. Nieraz pluli na niego na forach internetowych, w TV, sondarze tez mowily swoje. A teraz ? Zachowanie wielu osob swiadczy o tym, ze stracilismy drugiego po JP2, Ojca Narodu.....i tu mnie szlag trafia ! BO np. Anna Walentynowicz byla bardziej zasluzona dla kraju, a nikt nie mowi o niej jak o bohaterce narodowej....Matce Narodu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Masz racje - wlasnie dlatego wspomnialam o gloryfikacji posmiertnej - ale to nie tylko dotyczy Kaczynskiego - wielu ludzi ocenia sie w rozowych kolorach po smierci - pamieta sie i wywleka to co dobre, a pomija to co negatywne
To ludzkie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Masz racje - wlasnie dlatego wspomnialam o gloryfikacji posmiertnej - ale to nie tylko dotyczy Kaczynskiego - wielu ludzi ocenia sie w rozowych kolorach po smierci - pamieta sie i wywleka to co dobre, a pomija to co negatywne
To ludzkie ...

moze i ludzkie...ale tez irytujace...bo nie do konca prawdziwe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Nie martw sie to przejsciowe
Umarl krol - niech zyje krol
Za dwa miesiace bedzi nowy prezydent ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Nie martw sie to przejsciowe
Umarl krol - niech zyje krol
Za dwa miesiace bedzi nowy prezydent ...

a za pol roku zapomna kto to byl Kaczor ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok