Bizi n-popieram w całości. Strata bliskich to jedno . i wyrazy współczucia, kondolencje i bardzo mi przykro..Kropka.
Już wcześniej pisałem że nikt nie zauważył przez 1,5 dnia że lecieli nie tylko politycy.OBSŁUGA TEŻ LUDZIE.kROPKA
Dla czego lecieli jednym samolotem-bo oszcz,edność na kosztach przelotu lub przejazdu , a można było udać sie dzień wcześniej , wziąść hotel, dobrze popić za zwycięstwo Braci Kaczyńskich w zmuszeniu Rosji do przyznania się do prawdy w temacie Katynia, i gdyby sie wszystko udało to jaki argument w walce wyborczej i politycznej by zyskali.
Ale przeciewż trzeba było sie ogrzać w blasku Prezydenta, przybycie inna drogą było by traktowane jako manifestacja odrębności poglądowej a Bracia głosili zasade ,,Kto nie z nami ten przecviw Nam,,
Państwo Polskie wyasygnowało po 40 000 plz, dla każdej z rodzin, co da jakieś 3,5 mln plz, tak że oszczędność na emeryturze niewielka.
Kardynał Dziwisz sprzedał majestat i świętość pierwszej Polskiej stolicyKrakowa,Jaro uleczył urażone ambicje, i jeszcze bardziej napuchł z dumy, myśle że już kombinuje jak załatwic sobie miejscówke koło brata, i ciekaw jestem czy gdyby wybory prezydenckie i parlamentarne wygrala opozycja a wtym samym czsie zmarł(czego oczywiście nie życze), któryś z byłych Prezydentów, czy kardynał byłby tak samo łaskawy.
Już słysze na forach że Jaro Na Prezydenta , więc może od razu monarchia, tylko kłopot z następcą, bo kandydat nie żonaty, i w ieku mało prokreacyjnym.;
Szacunek dla rodzin zmarłych, brak szacunku dla wszystkicvh którzy przy okazji ,kawałek tortu medialnego,politycznego,społecznego chcą ciachnąć.
A chcą tylko dla tego że im na to pozwala społeczeństwo reagując z przesadą i egzaltacją, umiaru u nas nie szukajcie.
Co do norków to dzisiaj jadą do szkoły rano widziałem na prywatnych posesjach ,przy szkole gminnej , na CPN-ie flagi opuszczone do połowy i dla mnie jako Polaka na obczyźnie to wystarczy.
W szkole kondolencje złożyła na dyrektorka szkoły, we wszystkich klasach , łącznie z tymi gdzie norweskiego uczyły sie muzułmanki wystawiono palące sie świeczki przewiązane czarną wstążką.KROPKA
WMD