Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
yaroo68 DJ Robert (664 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:...pytam .....to czemu jeszcze robią ????????
odp .......bo ma im zapłacić w następnym miesiącu.........
oczywiście mój kolega kasy nie oddzyskał za te robote ( przerobił 3 tyg )

Jak to wszystko sobie czytam to okazuje się ,iż Ja miałem więcej szczęścia w takim razie.
Przyjechałem tutaj oficjalnie i legalnie na miejscu gość ..bla..bla..bla.. , jednak za wszystko -/dojazd z polski i te inne /-zapłacił co do ore ,to pracowałem do czasu pozwolenia na pracę ...
Tylko , że rozpoczęły się problemy z tym pozwoleniem ,bo to tamto siamto ... .
Popytałem się w około i goście byli bez prawa po pół roku - jednak płacił jak należy ...
Zacząłem szukać w okolicy innej pracy ...tyko za głośno i ostentacyjnie ... ,
Ponadto CI nasi "Bossowie" w okolicy znają się wszyscy dobrze....
Niemniej znalazłem ten już faktycznie pojechał ze mną na politti jednak źle-/specjalnie /-wypełnił dokumenty.
I po dwóch tydniach przyszło do poprawy, trzymał to następne dwa, jednak z politi przyszło zapytanie na mój adres bo zmieniłem zamieszkanie i sprawa się rypła .
Zacząłem szukać dalej ... i w końcu znalazłem jednak Norga i jakoś się toczy...
Ja nie miałem szczęścia co do wypłat...BO Ja pilnowałem każdej przepracowanej godziny i tygodniówki MUSIAŁY być wypłacone... jak mnie raz walnął na 4 godziny to podziękowałem Mu za pracę i tyle ...
ROBOTA stała a ja się pakowałem... wypłacił wszystko jednak to już nie było to .... i TRAFIŁ SIĘ TEN Norg.
O SWOJE TRZEBA DBAĆ NAWET Z SIEKIERĄ W DŁONI...
A jak ktoś jest DUPA to i inni tak go traktują ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
gabriel napisał:
Ja nie miałem szczęścia co do wypłat...BO Ja pilnowałem każdej przepracowanej godziny i tygodniówki MUSIAŁY być wypłacone... jak mnie raz walnął na 4 godziny to podziękowałem Mu za pracę i tyle ...
ROBOTA stała a ja się pakowałem... wypłacił wszystko jednak to już nie było to .... i TRAFIŁ SIĘ TEN Norg.
O SWOJE TRZEBA DBAĆ NAWET Z SIEKIERĄ W DŁONI...
A jak ktoś jest DUPA to i inni tak go traktują ...

Widzisz czasami jest tak, że placą dopiero po zakończeniu pracy a jak praca trwa około 5 tygodni.... ludzie którzy są zdesperowani nie mają z czego żyć zmuszeni są wierzyć wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ten kolega co nie oddzyskał kasy za te trzy tygodnie to pracuje w norwegii już trzy lata .....raz na legal raz na czarno .
w gatce to on wszystko wie .....co i jak . cwaniak jak by się mogło wydawać . ale jak zadużo mędrkuje to ja się pytam .......a gdzie twoja kasa z tej lewizny ?
jak takich można wyrolować ....to tych którzy przyjezdżają , jeszcze mało wiedzą a jeszcze nie znają języka to przekręcić na kasę jest żaden problem . trzeba wiedzieć co się robi i nie być naiwnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok