Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(5669 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Hilton napisał:
gama28 napisał:
I czym tu się chwalić Zuzu?

jak to czym??? Wydolny chłopak jest. Podobno szuka zony, a to wazne zeby kobiecie nie narzekał na drugi dzien ze go cos boli, szczypie i uwiera. Ja bym go brała w ślepo

Jaki temat takie wypowiedzi, nie prawimy tutaj na temat typu
"wpływ mon sumów w Chinach na kondycję kolarstwa szosowego na Słowacji"
lub na temat sensu życia i takie tam
Picie alkoholu nie jest czymś czym można się szczycić, ale jak się miało imieniny (Dżozef ) to trzeba i tyle. Przewlekłe stosowanie tej używki nie leży w moim interesie (a zwłaszcza mojej wątroby) Mam kilka innych zajęć których nie jestem wstanie połączyć z tym hobby, więc trzeba czasem nie pić

Krótko jestem na tym łez padle (ćwiartkę skończyłem 5 dni temu i nie lubię się podlizywać ale jedno wiem że Hilton ma rację. Może być i ślepa nie dyskryminuję nikogo, byle miała to coś i ten idealny stan.
Oj wydolny to ja na pewno jestem i nie zmordowany.
OD JUTRA NIE PIJĘ- codziennie to sobie powtarzam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
[quote]Kowalski0 napisał:

Cicho juz!!! Nie widzisz ze z ludzmi rozmawiam????

Zapamietam
Tak sie tylko zastanawiam pod jakim wplywem przeciez Ty juz nie pijesz alkoholu Tak mówiłeś!!!!Kłamałes????????[/quote]

Generalnie nie, ale przy sobocie po robocie, dobry trunek w kulturalnym towarzystwie robotnikow budowlanych...
To juz nie te czasy co kiedys. Wciaz mam jednak taki lokalny bar, ze mnie witaja z szacunkiem u progu i moge sie napic darmowej kawy za zaslugi

Piosenka na rozruszanie)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak to Zuzu od jutra masz nie pić ?
przecież nie długo bo 03. 04 imieniny ryszarda a 25 .04 marka . jak to nie masz kolegów ?
żony szukaj w międzyczasie żeby na piotra i pawła można było dać coś na zapowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry, 25.03 są najpierw moje imieniny, wiec wybadaj te sofe, co mi jej BiZi nie kupił, fotka jest w wątku "kontrola"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
hilton , to jak ty masz na imię ............cezary czy wiktor
bo ja mam kalendarz ,
uważałem cię za praworządną , a to mi wygląda na wyłudzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Hilton napisał:
harry, 25.03 są najpierw moje imieniny, wiec wybadaj te sofe, co mi jej BiZi nie kupił, fotka jest w wątku "kontrola"
Oczywiście Mariolka wypiję za twoje zdrowie
Jeszcze Katarzyny po drodze i masę innych świąt. imieniny kota... z tymi zapowiedziami to nie przelewki ...poszukiwania cały czas trwają na razie sprawdzałem w lodówce i szafie tam nikogo nie nie ma .. nawet rano jak byłem na przebieżce to żadnej nie spotkałem (była jedna ale to młodzież przedwojenna nie mój target)
Tak sie zastanawiam że może było iść za księdza to przynajmniej wesele by było
A tak w ogóle to dzis jest dzień wagarowicza UFLAX Można by tak marzannę jakąś utopić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
www.prezenty4you.pl/prezent-imieniny-daty.htm#m

Mariola... takie durne imie Na drugie mam Monika, i to mi sie bardzo podoba, ale nie chce oszukiwac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Picie to nie zycie..ale jak to zwykle pseudobeduini powtarzaja "czlowiek nie wielblad i napic sie musi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
widzę tu małą imprezkę.. chyba się do was przysiądę no... chyba że mnie przegonicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
A zrobisz salatke? Bo ogorki juz sie przejadly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok